• NV - 1D - B kategória - Zsófi Varga

Utolsó kívánság

Minden olyan gyorsan történt.Minden más volt,mikor megtettem.A halált lassúnak képzeltem és fájdalmasnak,de most már tudom,hogy ez másként van.Bár mindenki máshogy éli ezt meg.Én a könnyebbik utat választottam.Megtettem azt,amit nem akartam,de a kényszer rávitt,hiszen néha a legszebb mosoly mögött rejtőzik a leggonoszabb lélek.Lydia Argent vagyok és ez itt az én történetem.

A gyilkos ott van a fa mögött és kedvesemet nézi.Látom amint emeli a pisztolyt és rálő.Kedvesem térdre esik és meghal.A golyó pontosan a szívét találta el.Nem érzett semmit,az orvosok ezt mondták.Egyszerűen csak meghalt.És én csak állok és nézek ki a fejemből.A sírás már nem fojtogat.A szemem már nem könnyes és az orrom se folyik már.Sétálok a szakadék felé.Hallom a kiáltást,hogy “NE”,de én egyszerűen csak lelépek és a sikítás a torkomon akad amikor felébredek.Az ágyam feldúlt és rendezetlen.Ránézek az órámra,ami negyed hetet mutatott.Fél óra múlva úgyis kelnem kellene,de már úgyis lehetetlenség,hogy visszaaludjak,ezért felkeltem és elmentem tusolni.A forró víz égette a bőröm,de csak álltam a zuhany alatt és elmélkedtem.Vajon mit tennék,ha a kedvesemet tényleg egy gyilkos követné.Elmosolyodtam és elhessegettem a gondolatot és megmosakodtam.Törölközőben mentem vissza a szobába.Még mindenki aludt.Apa éjszakás volt,ezért lehet haza se ért,anya meg valószínüleg a kicsi Max-el alszik a szobában.A kis öcsém mindössze 1 éves és annyira aranyos.Fekete hajam vizes cseppeket hagyott maga után a padlón.Előkerestem egy farmert és egy piros felsőt.Péntek van,ezért ma Zaynnél alhatok.Igen tényleg ő a barátom.És tényleg csak egy átlagos 17 éves lány vagyok,szóval ne csodálkozz,bármi lehetséges,csak higgy benne.Én hittem benne,hogy összejöhetek vele és megtörtént.Az életem csodálatos.Tökéletes család,jó pasi,remek barátok.Mégis mi hiányozhatna még?Megszárítottam hosszú fekete hajam és a vállamra engedtem.Lementem megreggelizni és utána már fogtam is a táskám és indultam a suliba.Még ki se léptem az ajtón eszembe jutott,hogy fent hagytam a telefonom.Felmentem érte.Lefele menet megcsúsztam a lépcsőn és leestem.Anya a lépcső tetejéről nézett le,de már fel is álltam.
-Semmi baj,jól vagyok,csak megcsúsztam!
-Lydia tényleg minden rendben van?
-Teljesen!-mosolyogtam,majd puszit dobtam és elindultam a suliba.A nyári nap melege cirógatta az arcomat.A könyököm egy kicsi fájt és be is kékült,de azon kívül nem lett semmi bajom szerencsére.20 perc alatt beértem a suliba.Dina már a kapuban várt.
-Jó reggelt!Na mit szólsz?
-Neked is,de mihez is?-Néztem rá értelmetlenül.
-Hát egy hét múlva ballagás,meg év záró,de a legfontosabb a te szülinapod!18 leszel!
-Ja,tudom!
-Mivel ünneplünk?
-Nem tudom!Még megbeszélem otthon és majd csörgök,de mindenképpen szombaton legyen.A sulinak legyen vége.Nem akarok másnaposan jönni a ballagásra.
-Igazad van!Valami más kívánság?
-Csak az,hogy érezd jól magadat!
-Ezt nem kell kérned!-elnevette magát,majd bementünk órára.A délelőtt jól telt.Ebéd szünetben egy ismeretlen alakot figyeltem meg az iskola udvarán.Odasétáltam az üveg ajtóhoz és ránéztem.Engem nézett.
-Lydia!Lydia!Figyelsz te rám?-Megráztam a fejem és Dinára néztem.
-Mit mondtál?-Visszanéztem,de a kapucnis alak nem volt sehol.
-Azt,hogy össze tudnál-e hozni egy találkát Harryvel?
-Nem tudom,majd meglátom,de az előbb te is láttad azt a kapucnis alakot az udvaron?
-Milyen alakot,az udvar egész végig üres volt!Lydia minden rendben?
-Ö...Persze!Biztos azért van,mert reggel leestem a lépcsőn,talán bevertem a fejem és képzelődök.
-Majd Zayn kiveri belőled!Mármint érted,hogy értem!-Húzogatta a szemöldökét.Gyengén megütöttem a karját és elmentünk rajz órára.Zárt gondolkodást kaptunk,ami azt jelenti,hogy mindenki azt rajzolja le,amit éppen a gondol.Nekem két dolog járt az eszembe.A kapucnis alak és az álmom.
-Miss Argent!Öntől valami átlagon felülit kérek!-Szólt rám a tanár,mikor elővettem a ceruzám.Kitűnő diák vagyok,tele dicséretekkel.Minden tanár csodának hív,mert amihez kezdek,abból rossz dolog nem sül ki.Legalábbis ők ezt mondják.Hogy én mit gondolok?Azt,hogy nehéz mások elvárásainak megfelelni,de nem lehetetlen.És ha többre szeretném vinni,mint a szüleim,akkor többet is kell tanulnom.Most fejezem be a 11.évfolyamot,de még nem érzem késznek magam az életre.
-Ő ki?-Néztek rám a többiek én pedig a rajzra,ami egy kapucnis fiút rejtett.
-Nem tudom!-A csengő mentett meg a magyarázkodástól.Kirobbantam a helyemről és hazasiettem.Otthon a szobámba mentem,ahol lepakoltam és lementem anyához.
-Szia kincsem!
-Szia anya!Segítsek valamit?
-Mikor mész Zaynhez?
-3-ra jön értem.
-Akkor nem kell,ha szeretnél a hétvégén is nála maradhatsz,hiszen jövő héten utolsó hét,meg már úgyse tanultok!
-Hú köszönöm!-Átöleltem és felfutottam a lépcsőn.Bementem a kis öcsémhez,aki,mint a tej úgy aludt.Aztán boldogan átsasszéztam a szobámba.Összepakoltam a táskám,majd levittem és leültem apu mellé.
-Szia kincsem!
-Szia apa!-Átölelt.
-Hova készülsz?
-Péntek van!
-Ja persze!El is felejtettem.-Megpuszilta a homlokom.Bekapcsolta a TV-t és együtt néztük.3-kor Zayn már az ajtóban csengetett.Én nyitottam ki.
-Szia!Jó napot!-Kiabált be,ahogyan belépett.
-Szia!-Átöleltem.Anya kisétált a konyhából,apa meg felkelt a fotelből.
-Szia!-Köszöntek egyszerre!-Kérlek vigyázz rá!-Szólt apa.
-Mint mindig!-Szorosabban ölelt és elvette a táskám.Elköszöntünk és beültünk a kocsiba.-Milyen napod volt?-Nézett rám és beindította a kocsit.
-Egész jó!Mi a mai program?
-Én film nézésre gondoltam,de előtte be kellene vásárolni.Eljössz,vagy előbb kitegyelek?
-Megyek!-Közösen bevásároltunk,majd a lakásába mentünk.-Csináljak valamit enni?
-Hát én szívesen megkóstolnálak!-Megnyalta a felső ajkát és letette a csomagokat.Én is letettem és megfordultam.-Hiányoztál!-Megcsókolt és felemelt.Dereka köré fontam a lábam és feltett a konyha pultra.Megcsörrent a telefonom.Nem akartam felvenni,de folyamatosan újra hívott.-Kapcsold ki!
-Egy perc!-leszálltam a pultról és felvettem.-Dina,most miattad valami nagyon jóból jöttem ki,tehát remélem fontos.
-Szia Lidya!Hupsz,én nem akartam semmit se megzavarni,csak annyit akartam,hogy eltudtad-e intézni a találkát.
-Dina!Még csak 10 perce vagyunk itt és még nem tudtam megkérdezni!-Zaynre néztem,aki türelmetlenül közelített.-Dina én most leteszem!-Elkezdtem hátrálni és kinyomtam.Elkezdtem szaladni és hallottam,hogy fut utánam.Körbefutottam az egész lakást,majd a nappaliban fújtam ki magam.A tükörben megláttam a sötét alakot,amint az udvaron állt.Odafutottam az ablakhoz,de senki nem állt ott.
-Megvagy!-Zayn átkarolt én meg elkiáltottam magam.-Jól vagy?
-Igen,de nem nézhetnénk filmet?
-De persze!-Elengedett és a DVD-s fiókhoz sétált és kihúzta.-Válassz!-Odasétáltam és végigfutottam a repertoáron.Kiválasztottam a Barátság extrákkal című filmet és leültünk a kanapéra.Összekulcsoltuk a kezünket és a vállára döntöttem a fejem.Sokat nevettünk,mikor vége lett már kint már sötét volt.-Most én választok.Csinálsz addig popcorn-t?
-Aha!-Megcsináltam és visszamentem.-Na mit nézünk?
-A kört!
-Az a hosszú fekete hajú kis csaj,aki kimászik a kútból?
-Pontosan!
-De én attól félek!
-Majd megvédlek!-Elmosolyodtam és a vállára hajtottam a fejem.Fél óra után ki kellett kapcsolnunk a filmet,mert annyira megijedtem.-Akkor most mi a terv?-Nézett rám.
-Hát én arra gondoltam,hogy megzavart minket egy telefon hívás a …-Még ki se mondtam máris nekem esett és csókolgatni kezdte a nyakam.Hirtelen elment az áram.-Zayn!-Átöleltem!-Ez a te műved?
-Hiszen kint se voltam mióta itt vagy!-felemelte a telefont és az ablakban ismét megláttam az alakot!
-Ott van!-Mutattam az ablakra,mire Zayn odafordult már semmi se volt ott.
-Idehozom a zseblámpát és kimegyek megnézem a generátort!
-Ne hagyj itt!Ott állt az ablaknál!Sőt már reggel a sulinál is ott volt és már délután is láttam!
-De ki?
-Hát a kapucnis alak!
-De az ablaknál nem állt senki!De kimegyek és megnézem.
-Veled megyek!-Felálltunk és kimentünk.Míg Zayn visszakapcsolta a generátort,addig én álltam és nézelődtem.A telefonommal világítottam és észrevettem valami fényeset a szembelévő ház udvarában.A telefonommal folyton az utat világítottam és átmentem az úton.A kerítésre egy lánc volt akasztva,amin egy biléta lógott.Megfogta a bilétát.Hideg volt és bele volt gravírozva,hogy HALÁL.Elengedtem a bilétát és hátraléptem,de csak az autó fékezésére és az üvöltésre emlékszem.
2 nappal később.
A szívem hevesen vert,ahogyan kinyitottam a szemem.
-Lydia!Uram Isten!Felébredt!-Kiabált anya.-Jól vagy angyalom?
-Aha,de hol van Zayn és én hol vagyok és meddig aludtam?
-Vasárnap van!Zayn kint ül a folyosón,mert nem volt hajlandó elmenni mellőled.Kórházban vagy.
-Mi történt?
-Kint voltatok megnézni a generátort és míg Zayn azt csinálta,te véletlenül kisétáltál a kocsi elé.Legalábbis a sofőr azt mondta,hogy nem látta,hogy az útra akarnál lépni.
-A sofőr jól van?
-Persze!De mi nagyon megijedtünk.
-Aha értem!
-Mire emlékszel?
-Amíg kint voltunk megláttam,hogy a szomszéd kerítésén megcsillant valami.Átsétáltam,hogy megnézzem.Egy lánc volt a kerítésre rakva és rajta volt egy biléta,amin a HALÁL felirat állt.Én megijedtem és elengedtem a bilétát és hátraléptem.Biztos akkor ütött el.-Apa és Zayn jöttek be az ajtón.
-Kicsim jól vagy?-Apa felém hajolt,hogy megvizsgálhasson.Apa ugyanis az itteni orvos.
-Jó vagyok,nem fáj semmim.Mikor mehetek haza?
-Talán holnap,vagy talán kedden majd meglátom.-Zayn csak állt az ajtóban és nézett.
-Beszélhetek Zaynel?Kettesben?
-Nem tartom jó ötletnek!-Nézett apa nagyon csúnyán Zanyre.
-Kérlek!-Anya kitolta apát Zayn pedig közelebb lépett és leült.-Ne kérdezd,hogy jól vagyok-e!Jól vagyok,de tudni akarom,hogy te is láttad-e azt a láncot a szembe lévő kerítésen nálad.
-Hogy mit?
-A szembe lévő ház kerítésén volt egy lánc és egy biléta.Megvillant és azt láttam meg,azért mentem oda.
-Az a ház már azóta lakatlan,mióta odaköltöztem.Nem láthattál ott semmit.
-De ott volt!Pont úgy,ahogy az alak az ablakban.Nem hiszel nekem?
-Nem,mert nem volt kint senki!Körbenéztünk együtt!És nem volt ott senki!Az meg teljesen lehetetlen,hogy lánc legyen a kerítésen!Szerintem csak odaképzelted!
-Te most őrültnek neveztél?
-Nem,de lehetetlen minden amit mondasz!
-Menj el!
-Lydia...
-Menj!-Kiabáltam.Anyáék azonnal bejöttek Zayn pedig kiment.Könnyeim kijöttek.
-Mi történt?-Kérdezte anya.
-Semmi,csak most nem akarok vele lenni!
-Elmenjünk mi is?
-Ne,kérlek maradj!-Anyával még egy kicsit beszélgettünk,aztán megfordultam,de ki kellett mennem WC-re ezért felkeltem és kimentem.A folyosó üres volt.Miután végeztem kezet mostam és megláttam magam mögött a kapucnis alakot.Ott volt a pisztoly a kezében és egyenesen rám szegezte.-Ki vagy te?
-Tényleg tudni akarod?-Közelebb lépett hozzám,de a tükörben még mindig nem láttam az arcát.
-Igen!-Nyeltem egy nagyot és vártam,hogy lehúzza a kapucnit.Nem tette meg.Megfordultam és le akartam húzni a kapucnit,de elkapta a kezem.Égett sebhely volt rajta.
-Nem hiszem,hogy látni akarsz!-Elvette a kezét.-Nem akartalak megijeszteni,de ennek most jött el az ideje!-Elővett egy kést és elvágta a nyakam.
-Ne!-Kiáltottam,ahogy felültem az ágyon.-Anya!Anya hol vagy?-Egy ápoló nő ijedten jött be.
-Ne aggódj!Csak le ment vacsorázni,mindjárt szólok neki!
-Nem szükséges!-Kifújtam a levegőt.Az ápoló nő kiment.Felkeltem és kinéztem.Még nem volt sötét,de már majdnem.Felvettem a ruhát,amit anya hozott be és kisurrantam.Anyával szerencsére nem futottam össze,apa meg nem volt bent.Kint nem volt hideg,sőt már meleg volt.Nem tudtam merre induljak,de tudtam mit akarok.Megtalálni a kapucnis alakot.Az utcán elindultam a város felé.Nem sokan voltak már kint ilyenkor,főleg nem vasárnap.Mikor egy kicsit üresebb elhagyatottabb részhez értem megálltam.-Tudom,hogy itt vagy!Hogy követsz!Ki vagy te?És mit akarsz?-A hátam mögé lépett valaki,és a szám elé tartott egy ammóniás kendőt.Láttam az égett sebhelyet a kezén,pont mint az álmomban,aztán elájultam.Egy üres házban ébredtem.Meg volt kötve a kezem,de egy pokróc volt rám dobva.Megköszörültem a torkom.
-Mindjárt hozok vizet,nem akarom,hogy kiszáradásban halj meg!-A fején volt még a kapucni,és úgy itatott meg,de nem láttam az arcát.
-Ki vagy te?
-Miért olyan fontos ez?-Nem férfi hang szólalt meg.-Egyébként is ismersz!Egy osztályba jártunk.Tavaly.-Néztem a kezén a sebhelyet.
-Erica?
-Pontosan!-levette a kapucnit és egy enyhén megégett arcú lány volt előttem.-Örülök,hogy emlékszel rám!Remélem arra is emlékszel,hogy mit tettél!
-Én  nem tudtam,hogy mi történt!Nagyon sajnálom!Mit akarsz tőlem?
-Az életedet!Azt a tökéletes életedet!-Kiabált!-A családod,a fiúd,a barátaid!De rájöttem,hogy ha a család tagjaidat ölöm meg,akkor nem okozok akkora fájdalmat.Mert ezeken túl teheted magad!De ők nehezen fogják túltenni magukat rajtad.Szóval van utolsó kívánságod?
-3 napot kérek!
-Minek annyi?1-et kapsz!
-De el akarok búcsúzni mindenkitől!
-1 nap!A kórház előtt találkozunk.Ha nem vagy ott megölök valakit!-Kikötötte a kezem én meg félrecsúsztam és felálltam.A kés ott csillogott a kezében.-Holnap reggel 7-kor!De ne is a kórház előtt.Legyen ott,ahol elkaptalak.
-Rendben!Most hol vagyok és hogyan jutok haza?-Kimutatott az utcán.
-Menj át azon az erdős részen és kijutsz a fő útra,onnan már hazatalálsz,vagy vissza a kórházba.-Arra mentem amerre mutatta.Még csak most hajnalodott,tehát nem is lehettem olyan sokáig távol.Mondjuk azt se tudom milyen nap van.A kórházhoz sétáltam vissza.Félek!Én félek a haláltól!Miért most és miért velem?Szegény Ericát kigúnyoltam az egész osztály előtt a bőre miatt,amiért megégett.Nem tudtam róla,hogy a családját próbálta menteni a kigyulladt házból fiatal korában.Hogy lehettem ilyen?Ez szégyen!Meg is érdemlem!Tőle meg!Bementem a kórház ajtóján.
-Lydia?Oh te hol jártál édesem?-Az egyik idősebb ápoló nő jött oda és felkísért a szobába.Anya a fotelben aludt.Apa meg...fogalmam sincs!Leültem az ágyra és néztem anyát.Azt sajnálom nagyon,hogy nem látom az öcsémet felnőni.Azt a helyes gyereket,akit gondolom minden nap halálra szekálnék.És anyáékat,amit öregen és boldogan ülni az udvaron a székeken.És Zayn!Tudom,hogy nélkülem is boldog lesz,de tudom,hogy neki is nehéz lesz.És igazából már most is hiányzik,mert annyira szeretem őt.Arcomon a meleg könnyek futótűzként söpörtek végig.El se tudom képzelni,hogy holnap reggel minden véget ér!Hogy már csak 1 napom van.De hogyan mondjam el?Vagy egyszerűen csak lépjek le?Félek Ericától.Azt mesélték róla,hogy volt már diliházban is.Istenem!Kérlek add,hogy mindenki boldogan éljen tovább az emlékemmel!Anya felébredt.
-Miért sírsz csillagom?-Odajött mellém és átölelt.
-Azért,mert sok mindent megbántam és annyira sajnálom,hogy néha olyan lázadó voltam és nem fogadtam szót!Kérlek bocsáss meg!
-Édesem!Én soha nem haragudtam rád!Nagyon szeretlek!És ez az egyetlen dolog,ami nem fog változni!
-Én is nagyon szeretlek!-Valaki kopogott az ajtón.Anya felállt és kinyitotta.Zayn állt az ajtóban.Leugrottam a ágyról és átöleltem olyan szorosan ahogy csak tudtam.-Téged is nagyon szeretlek!És sajnálom,hogy kiabáltam veled!Kérlek bocsáss meg!
-Én is nagyon szeretlek,de nem szabadulsz meg tőlem ne aggódj!-Az állam alá nyúlt és megcsókolt.Apa is megjelent az ajtóban.Bementünk mindannyian a szobában.
-Lydia,te hol jártál?-Apa kérdően nézett rám,én meg letöröltem a könnyeimet és ránéztem.
-Egy kicsit ki kellett szellőztetnem a fejem.Sajnálom!-Felálltam és átöleltem.-Nagyon szeretlek!
-Én is!-Megsimogatta a hátam.-Szeretnél ma hazamenni?
-Nagyon,de Zaynnél maradtak a cuccaim.
-Nem baj,majd elviszem neked!
-Nem akarom,hogy elmenj!Kérlek maradj ma mellettem.Vagy nem aludhatna ma nálunk?-Néztem anyáékra.
-Ha te szeretnéd!
-Nagyon köszönöm!-Átöleltem anyát.-És apa!Nem lehetne,hogy ma otthon legyél velünk?
-Ez nem így megy Lydia!Várnak a műtétek!Ma 3 is!
-Oké!-Felálltam és átöleltem.-Ne feledd,hogy nagyon szeretlek!
-Mi ez a nagy szeretet?
-Csak jólesik!-Hazamentünk,előtte mondjuk én Zaynel hozzá.Összeszedtük a cuccunkat,majd úgy mentünk haza.Nagyon sokat beszélgettünk egész nap,meg sütit sütöttünk és játszottunk Max-el.Este még egy fenomenálisat szeretkeztünk,majd elaludtunk.Reggel csókokra ébredtem.
-Jó reggelt!
-Neked is!-Visszacsókoltam,majd az órámra néztem.11 órát mutatott.Felugrottam,majd a szekrényemhez mentem.
-Mi a baj?
-Semmi!Ö...Csak futni van kedvem.-Előkerestem egy fekete rövidnadrágot és egy pólót.
-De hát suli sincs,meg semmi,erre neked mégis hiányzik a tesi?
-Aha!-Gyorsan magamra kapkodtam a dolgokat és copfba fogtam a hajam.
-Megyek veled!-Ő is felvette a farmerét,meg a pólóját.
-Nem fontos!Fél óra és jövök.
-De szeretnék!
-Egyedül szeretnék lenni!
-Valami baj van igaz?
-Semmi,de most szeretnék egyedül lenni.
-Akkor itt megvárlak!-Szenvedélyesen megcsókoltam és kimentem a szobából.Már most nagyon közel álltam a síráshoz,de bementem Maxhez és őt is megpusziltam.
-Szeretném ha nagy és okos fiú lennél!Erős,aki vigyáz anyáékra.Nagyon-nagyon szeretlek!-Lefelé nem láttam anyát,tehát tőlük már nem tudok elbúcsúzni.Kimentem és futni kezdtem a megbeszélt helyre.Nem volt ott senki,de egy cédula volt a bokorban.
“Nem voltál itt!Valakivel már nem találkozol,vagy inkább úgy írjam,hogy ő nem találkozik senkivel?”
Összegyűrtem a lapot és zsebre tettem.Visszagondoltam,hogy hol is voltam a garázsban és oda indultam.Üres volt.Találtam egy bicskát,amit zsebre tettem és gyalog indultam vissza.Zayn már nem volt ott,ami furcsa volt,mert a mobilját az udvaron hagyta.Ez nem véletlen.Visszaindultam,de már inkább rohantam.Berontottam az ajtón és megláttam,hogy kedvesem egy széken ült.
-Menj!Rohanj!Ez csapda!-Odarohantam hozzá és az ajtó csapodott.
-Nem voltál a megbeszélt helyen,ezért van ő itt!És meg kell mondanom élőben sokkal helyesebb!
-Engedd el!Kérlek!Ő nem tett ellened semmit!Kérlek!
-Nem nem!Eljátszottad az utolsó lehetőséget!És ne is gondolj arra,hogy megszökteted,mert megbénult.Nyaktól lefelé.-Zaynre pillantottam,akinek a könnyei folytak az arcán.Az én könnyeim is így folytak.
-Kérlek!-Megfogtam Zayn kezét.Nemet bólintott.
-A szemed láttára ölöm meg!
-Nem!-Előkaptam a bicskát és neki mentem Ericának.Kiütötte a kezemből és a földre lökött.A fejemből elkezdett folyni a vér és nem tudtam felállni.
-Upsz!-Szólt és Zayn mögé sétált.Megfogta mindkét kezét és az ölébe tette.Elővett egy kést a fiókból.Zayn kezébe tette a kést.Zayn kiabált és én is.Erica csak nevetett és Zayn kezeivel átszúrta a mellkasát.Zayn feje oldalra konyult és nem szólalt meg.
-Ne!-Odamásztam a lábához.-Zayn!Istenem!Hogy tehetted?
-Könnyen!-Mosolygott.Elsétált mögöttem és az ajtónak dőlt.Ráfeküdtem Zayn lábára és bőgtem.Majd egyszer csak a sírás már nem fojtogatott.Eszembe jutott az álom.Hogy ő nem szenvedett,hiszen gyorsan meghalt.A késre néztem ami a szívénél volt.Óvatosan kihúztam.-Már késő!Nem tudsz érte mit tenni!-Feltérdeltem és megpusziltam a száját.A kezembe volt a kés.-Most mit akarsz tenni?Megölsz?Ne viccelj már!-Felé fordultam.
-Remélem szenvedni fogsz,mikor meghalsz!-Felé indultam a felemelt késsel,de mielőtt ő elém lépett volna a szívembe szúrtam a kést.Hallottam a sikítást és még éreztem,ahogyan megrántja a kezem.

A holttestünket nem találták meg,mert Erica felgyújtotta a garázst.Még délután hagytam Dinának az asztalon egy cetlit.
Megígérted,hogy boldog leszel a szülinapomon! ;) Nagyon szeretlek és vigyázz magadra.

Mikor kiderült,hogy mi is a házban égtünk anya szív rohamot kapott és meghalt.Apa Max miatt erős maradt,de ő sem volt a régi.Dina jól érezte magát a szülinapomon.Betartotta az ígértét.Teljesítette a tőle kért utolsó kívánságom!


Értékelés:

Történet/Ötlet: 
Azért ez sok(k) volt. Amikor ahhoz a részhez értem, hogy Zayn megbénították, már majd kigurultak a szemeim.  10/6,5 De csak azért ennyi, mert az ötlet maga morbid módján egész elviselhető.

Írói képesség:
Fogalmazás: Túl sok volt a párbeszéd. Leírás szinte nem is volt az egészben, csak párbeszéd, és párbeszéd. Sok szóismétlés volt. 5/2
Helyesírás: Hát… találtam hibákat rendesen, és elgépeléseket is. 5/1,5
Karakterek megformázása: Jellemtelenek voltak… 5/2
Leírások:
Érzelem leírások: Nem igazán fejtetted ki őket.5/2,5
Karakterleírások:Mint írtam már sokaknak, nem voltak nagy durranások a karakterek. Jobban ki kellett volna dolgozni.  5/2,5
Tájleírások: Nem voltak benne. 5/1,5
One Direction, és hozzá való viszonyulás:
One Direction megformálása, szerepe: Zayn volt főszerepben, végre. Vele eddig csak a Te novelládat olvastam. 10/7

Realitás, és a One Direction-höz való viszonyulás:Annyira nem valósághű, hogy csak na. Több hozzáfűznivalóm nincs. 10/5
Összesen: 60/30,5

1 megjegyzés: