Kritika #3.

Sziasztok! Ma a friss fejezet mellett gondoltam, hogy hozok pár kritikát, mert az előző fejezetnél említettétek, hogy elhanyagoltam. Sajnálom, csak a blogokkal voltam elfoglalva. Sajnálom, hogy sokat kellett várnotok, de itt van! Próbáltam sok kritikát hozni:)

1.)  Sweet couple

/Kinézet./
Maga a háttér szép, nekem tetszik, viszont a fejlécen a bal oldali Niall, olyan kis nyomott. Össze van nyomva, ami nekem tetszik. Az oldal modulokkal minden rendben van, látszik, hogy foglalkoztál vele.:)

/Történet./

Szerintem, nem sablonos a blog, mivel eddig még nem találkoztam olyan bloggal, ahol a Demi&Niall barátságot/ szerelmi szálat szövögetik.
Jól írsz, tetszik a stílusod is, csak egy bibi van.
Ha van egy párbeszéd.
Például:
- Semmi.. – feleltem, aztán a tekintetem a földre szegeztem. – Nekem soha sem lesz férjem.
Nem kell a 2. gondolatjel elé pont!
Helyesen:
- Semmi - feleltem, aztán a tekintetem a földre szegeztem. - Nekem soha nem lesz férjem. Remélem, hogy sikerült rendesen elmagyarázni.


2.) London 1D and me

/Kinézet./

A kinézete a blognak, nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet.Szerintem ez a piros háttér, nem illik a szépen megszerkeztett fejléchez. Felesleges két modul sáv, hiszen nem töltöd ki semmivel. Viszont, egy jó pont, hogy a blogarchivum fölül van.
Mint látom, most mindenki kitesz a blogjára (felülre, vagy alulra) egy ilyen zene lejátszót. Nekem ezzel semmi bajom, csak megemlítettem.  Ez valami hóbort? Persze, nem rossz értelemben, csak feltűnt az előző blognál is. 

/Történet./

Maga a történet egy sablon sztori. A lány elutazik a legjob barátnőjével Londonba. 18 éves, leérettségizett, ismerős. Engem igazán nem fogott meg a blog, sajnálom. Ezer ilyet olvastam már..  Persze, ez nem rossz, de lehetne benne valami, ami kissé egyedivé teszi. Sok a szóismétlés benne. Én látom, hogy sokat foglalkozol a bloggal, meg minden. A fogalmazásod, szinte még nyers. Nincs kidolgozva, csak leírod a dolgokat egymás után. Alapjában véve, nem rossz a blog, csak van még mit fejlődni, s ehhez sok sikert kívánok! :)

3.) I'm in love whit you..'

/Kinézet./

Nem tudtam nem észrevenni, hogy én vagyok a 4069. aki rákattintott a blogodra. ez nálam jó pont. (XD) Csak viccelek. Szóval, a kinézet tetszik, ügyes munka, csak oldalt a modulsávot is ugyan olyanra csinálnám, mint a háttér, de az már nem éppen annyira lényeges.

/Történet./
Neked is ugyan azt tudom írni, mint a legelső kritikához; Nem kell pont a második gondolatjel után!
Alapjában véve tetszik a történet, nem tudok egyebet írni! Ügyes munka, jól fogalmazol!

4.) One Direction with me

/Kinézet./

Nem szeretnék sértődést, de ez valami.. leírhatatlan. Láttam már ennél tragikusabb kinézetet is, szóval, ez még nem mindennek a teteje, de ez sem a legkidolgozottabb. Tudod, ha egy ember/lány/idegen/ olvasó egy blogra téved, akkor először a kinézet fogja meg, s ha az tetszik neki, akkor esetleg beleolvas a történetbe. Harry nagyon édes, meg aranyos, cuki, s még sorolhatnám, de nem blogháttérnek való! Fejléced nincs, ami nekem felér egy nagy nullával, mert szinte alap követelmény egy blognál, hogy legyen fejléc(szerintem).
Az modulsávod hiányos, szinte semmi nincs rajta, csak ami alapból rajta van. Bővíteni kéne a modulsávot, rendszeres olvasók modullal, kedvenc blogjaiddal stb. A kinézeten pedig javítani.

/Történet./

Azt néztem, hogy a fejezeteidnek, még egy rendes címet sem adtál, csak simán elmentetted, úgy ahogy van! Ez, pedig nem a legjobb döntés, legalább egy címet méltass adni annak a fejezetnek.
Neked is elmondom, amit már 2 bloggerinának, nem kell pont a második gondolatjel elé, ezt bővebben kifejtve megtalálod, az első kritikában.
A történeten meglepődtem. Ingyen koncert Londonban? A One Directiontól? ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ilyen, még a mesékben sincsen, nemhogy manapság. Lassan már a levegőt is pénzért vesszük.
De oké, beletörődve ebbe, hogy ingyen koncert lesz, tovább olvastam.. és nem ért meglepetés. Sajnálom, de nem tetszett amit olvastam. A fogalmazásod nem a legrosszabb, és örülök neki, hogy a vesszőhasználatot ismered. További sikeres(ebb) blogolást!

5.)The full moon's curse

/Kinézet./
Szépen megcsináltad, most tetszik, hogy egy ilyen mozaikos kép a háttér, legalábbis nem zavaró :)
Ügyes munka.

/Történet./ Engem kicsit zavar, hogy ilyen vaskos betűkkel írod. Amúgy szépen fogalmazol, nekem tetszik, s folytasd, ne hagyd abba! Neked is szól, amit a legelső kritkában írtam, arról, hogy a második gondolatjel elé nem kell pont!

6.)Written in the stars...

/Kinézet./
Sajnálom, de semmi egyebet nem tudok mondani, mint; Szép, csodás, ügyes, kidolgozott. Gratulálok!

/Történet./

Pontosan ugyan olyan jó, mint a kinézet. Neked is csak annyit mondanék hogy a második gondolatjel előtt nincs pont.

Sajnálom, hogy ilyen rövidke lett, de nem tudok mit írni!



Sajnálom, ha valakit megbántottam, én szívemből szóltam! Remélem, hogy nem lesz ebből sértődés. TI kértétek.
xx L.T.P.~











2 megjegyzés:

  1. http://valoravaltal.blogspot.hu/ az enyémről is írnál létszi kritikát!! :) csak 12 rész van de sokat elmondtam remélem!! :)

    VálaszTörlés
  2. http://meandmybestfriendwith1d.blogspot.ro/ ha szépen megkérlek írsz kritikát?..a helyesírásom,tudom, nem tökéletes de igyekszem! :) elõre is köszönöm!

    VálaszTörlés