Kritika #2.

sziasztok! Ma hoztam nektek, az interjú, és a Lásd a csodát befejező része mellett ( http://lasdacsodat25.blogspot.hu/ ), kritikákat! Sajnálom, ha nem sorrendben hozom őket, de úgy van, ahogy! Kommentben szeretnék kérni, és fel is lehet iratkozni!

1.) One Direction fanfiction.  http://onedirectionfanfictions2.blogspot.hu/

/Kinézet./

Őszintén be kell valljam: Nekem nem igazán tetszik. A fejléc kicsit sem, az alakok túl sötétek a háttér, pedig túl virágos nekem. Amúgy eleve, a háttér szép, de a fejléc, ahh nekem nem jön be.
Az viszont egy jó pont, hogy van fejléc!
Az oldalmoduloknál a szöveget változtatnám meg erről a csicsásról, valami egyszerűre. Néha nem jó a sok csicsa. amúgy, szép a többi dolog a blogon, látszik, hogy foglalkoztatok vele!

/Történet./
Hát, ugyebár itt nem történet, hanem történetek vannak. Aranyos kis novellákat hoztok össze! Igen, novellákat, avagy kis történeteket, de ez nem fanfiction. A fanfiction - nálam legalábbis -, azt jelenti, hogy egy folytatásos történetet írok. Másba nem igazán tudok belekötni. Ügyes munka!

2.) Don't Cry,Just Say "fuck you" and Smile  http://1d-storysjustsayfuckyou.blogspot.hu/

/Kinézet./

WOW! Nagyon szép! Nem tudok mit mondani!

/Történet./

Nagyon tetszik, hogy angol címei vannak a fejezeteknek! Meg az is, hogy előre megvan tervezve az egész. Szép, látszik, hogy foglalkozol vele. Maga a történet is tetszik, helyesírási hibák nélkül dolgozol. Nagyon szép az egész!

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát. Nagyon örülök, hogy egy olyan ember, mint te úgy gondolja, hogy jól írok! Szóval még egyszer köszönöm.
    Puszi, xx

    VálaszTörlés