Kritika #1.

Sziasztok! Kértetek sokan kritikát! Gondoltam hozok belőlük!:) 4. darabot hoztam nektek!:)


1.)
i want you too.

/Kinézet./
Szerintem ügyes munka, nekem nagyon tetszik. A fejléc is szép. Gratulálok!

/Történet./

Nekem tetszik! Folytasd! Szerintem nagyon jól írsz, tehetséges vagy! nincsenek szóismétlések, és helyesírási hibák, ami nagy szó, hiszen manapság az emberek 50%-a nem tud helyesen írni.
Nekem az is tetszik, hogy a fejezetek elejére képeket teszel, feldobja a blog hangulatát.
Néhol ugyan elmaradtak vesszők, és nem tagoltad a szöveget. De amúgy jó! Tetszik!


2.)
Nor whit you, nor whitout you!

/Kinézet./
Megnyitottam a blogot, és az első gondolatom nem más volt, mint: WOW! Ez gyönyörű! Nagyon szép munkát végeztél a kinézettel! Többet nem is mondanék róla!

/Történet./

A történet pontosan ugyan ennyire megfogott mint a kinézet. Így van! Egy szép kinézethez, egy helyes blog dukál!
Nekem csak egy dolog tűnt ki a szövegből  : Miért írsz a párbeszédnél pontot a gondolatjel elé?
Ez így nem helyes. Például, most kiemelek egy mondatot a történetedből.
" -Nem. -nyögtem ki végre a helyes választ, amit ez a kissé pocakos és borostás férfi és hallani akart. "
Helyesen: - Nem - nyögtem ki végül a helyes választ, amit ez a kissé pocakos és borostás férfi hallani akart.
Remélem, hogy érthetően magyaráztam. De ez sokaknál előfordult.. Gondolom, Te is így láttad, sok helyen.
gondoltam szólok, ha már ilyen fantasztikus a blog, akkor a párbeszéd is helyes legyen.:)

3.)
New Chance

/Kinézet./
A fejléc tetszik, nagyon szép munka, viszont a háttér kicsit sem. Szerintem azt cseréld le valami másra, mert furán festenek azok a horgok ott jobb oldalt..
Most komolyan, csak én kezdte el a blogarchivumot keresgélni? Szerintem ezt sürgősen tedd ki! Jó, mondjuk végül megtaláltam az oldalak között a fejezetek című menüpontot, de csak 2 perc keresgélés után esett le.

/Történet./
A prológus kimondottan tetszett, ügyes vagy.
az apróbb helyesírási hibákra figyelj!
Nekem nagyon tetszik Amanda személyisége, remekül megvan fogalmazva! Nagyon jól írsz, és tetszenek a hasonlataid, és a változatos kifejezéseid!


4.)
Becam a Vampire Directioner

/Kinézet./
Megnyitottam, és így néztem kb. : O.O Ez mi? - első gondolatom.
Bocsi, szerintem tragikus. Egy alapsablon, amit hipp-hopp beteszel a blogodban! Te semmit nem dolgoztál azzal a kinézettel. Modulok is csak ki vannak dobálva, egy szóval tragikus. A szereplők képei sincsenek egy méretre vágva, javíts rajta! Egy fejléc is kellene, az hangulatot ad a blogodnak!

/Történet./

Ez a betűtípus.. A hajamat téptem! komolyan mondom! Használj valami rendeset, mert ettől agybajt kapok, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
Használj vesszőket, és a felkiáltó jel előtt NINCS pont!
Az első fejezttől már nem bírtam tovább olvasni, olyan szinten rossz.. ez az egész nekem nagyon össze-vissza van, és kusza..
Akkor, ezt:

A történet csak is és kizárólag kitalált szereplőkről szól, egyben a történetet saját gondolataimmal fogalmazom meg, amennyiben ez neked nem tetszik akkor ne jelezz nekem negatív kommentel, ugyan is nem fogadom el. ÉS KÉRLEK NE LOPD A SZÖVEGEIMET, HA LUSTA VAGY SAJÁT ÖTLETEKET ÍRNI AKKOR NE ITT PRÓBÁLJ LOPNI.!KÖSZI...

Nem igazán tudtam hova tenni ...
Nem bírod a negatív kritkát? Akkor valószínűleg, engem is nagyon utálni fogsz, de hát te kérted:')
Saját ötlet? Az eddig oké, de nem azért, de EZT ki lopná el? Nekem eszembe nem jutna, ezt a összecsapott valamit kimásolni, mintha az enyém lenne, sőt..
Mind egy, ez egy saját vélemény.. Szerintem kezdj egy új blogot, és csináld meg rendesen a kinézetét, és a szöveg részét is. Ez csak egy jó tanács! További sikeresebb blogolást!



8 megjegyzés:

  1. bELÉNKELNÉD EZEKET ????mert jó hogy leirod de nem tudjuk megnézni miröl is van szóó!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Became a Vampire Directioner. Ezt én írtam , és teljes mértékben elfogadom , most ezen sokat fogok javítani . Viszont mit is mondjak , ezzel így fejlődök és nem szeretnék ujjat írni . Igazából égett az egész arcom amikor elolvastam, és ez volt a saját kérdéseim " Tényleg ilyen rosszul írnák? Még is mit rontottam el ? Mindent?" És idővel lesz fejlécem de most még nem tudom összehozni . És köszönöm a kritikát :D...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben:) Örülök, hogy nincs sértődés! És az.. 'írnék' , bocsi h belekötök a megjegyzésedbe, de annyira szemet szúrt!

      Törlés
    2. Légyszi írj róluk linket mert szívesen megnézném ezeket!

      Törlés
  3. Igen, Kittinek igaza van szívesen elolvasnám ezeket a blogokat. Most, hogy elolvastam a kritikákat szívesen elkezdeném a ötletes, jó blogokat is olvasni a sok csapnivaló után.:))

    Ui.: Igazán ügyesen írsz kritikát. Rövid, tömör, lényegre törő ;) Csak így tovább!:)

    VálaszTörlés
  4. Kicsit sok volt a kritikában a negatív oltás. Nem kell egy 13 éves lánynak érteni a webszerkesztéshez, csak azért, hogy tetszetős legyen az oldal és írás helyett azzal ..izélje el az időt. Vagy másokat kérjen meg hogy csinálják meg neki. A tartalomra vonatkozólag pedig: én láttam az elejétől Rebeka írásait és fejlődik, ez a lényeg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelj, ha már írok egy blogot, akkor legyen jó! Ő kérte a kritikát, nem magamtól 'támadtam' le! Kikérem magamnak! 13 éves? Én azt honnan tudjam? Nézzek utána a neten? Őszintén írtam le amit a blogról gondoltam, most ezért magyarázol nekem? Nincs kedvem 'veszekedni', sem több véleményt nyilvánítani erről. Ő kérte, megkapta, ez az én véleményem. xx

      Törlés
  5. Szia , nekem tetszetek a kritikák és szeretnélek megkérni hogy írj az én blogomról is... akkármit.. csak őszintém, kérlek szépen.... :))
    http://1directionalldayallnight.blogspot.hu/
    de ha van időd és türelmed lécci mindkettőről...
    http://onedirectionlovestor.blogspot.hu/

    VálaszTörlés