Tomlinson sisters.8.fejezet.~


8.fejezet.


[..]
Ez a nap is ugyan úgy telt mint a tegnapi leszámítva,hogy ma Louisnak nem volt kedve koncertezni.Ma is voltam Niallel ebédelni.De most kicsit viccesre sikeredett ez az egész,mivel Niall annyira habzsolva evett,hogy félrenyelte a táplálékot és majdnem megfulladt az étteremben.De ezt leszámítva jó volt.

Már este fél 11 van.Daisyre várok mivel drága nővérkém-igen,ő az idősebb 10 kerek perccel-éppen a szokásos relaxálását tartja a fürdőben.Ez azt foglalja magába,hogy vagy egy óráig ásztatja magát a kádba,aztán kiszáll a kádból és bemegy a zuhanyzóba és ott 5-10 perc alatt megmosakszik.Ezek után pontosan 3 percig mossa a fogát a csapnál,majd befejezésképp kiabál,hogy vigyem be a pizsamáját mert kinnt felejtette.
Ma sem volt másképp,odamentem Daisy ágyához ,felemeltem a pizsomáját és odaálltam a fürdő ajtó elé.
Nekünk,úgy van a szobánk,hogy van maga a közös szobánk,van 2 ágyunk,a falak rózsaszínek és poszterek és kézlenyomatok,vannak legalábbis Daisy oldalán,az enyémen meg szép érintetlen és tiszta.Daisy ágyával szemben van egy ajtó ,ahova ha bemegyünk egy fürdőszoba van.Az a közös fürdőnk.
Ha már így mesedélutánt tartok akkor mesélek egy kicsit a szüleinkről is.Anyánk igen ritkán van otthon,mivel tárgyalásról utazik tárgyalásra,mivel ő egy 'fontos' ember,egész nap a fülében a blootuth.Most is tárgyaláson van.Apánk már gyakrabban van otthon,mivel őt minden este látjuk mikor hazaér.Apánknak nincsen olyan 'hű de nagy' munkája.A Tescoban pénztáros ami nincs is messze tőlünk.
-Ellie.-hallottam meg Daisy hangját.
-Itt van.-nyomtam a kezébe a pizsijét és levetettem magam az ágyamra.Kezemet a fejem alatt keresztbe fontam és becsuktam a szememet.Mikor Daisy kilépett a fürdőből felültem ,nagy nehezen és ránéztem.
-Hát ez jó volt.Egyszer ki kéne próbálnod.-ült le az ágyára.
-Kössz,kihagyom.De ,várj,azon kívülm,hogy ülsz a kádban mit csinálsz?Masszírozod a ráncaidat?-nevettem fel.
-Nekem nincsenek ráncaim 15 évesen.Lehet,hogy neked vannak,de nekem viszont egy darab se.-vigyorodott el.
-Ahogy gondolod.-mondtam.-Na,ha nem probléma még olvasok egy kicsit.-indultam meg a polcom felé és levettem róla találomra egy könyvet.Üvöltő szelek,ezt is szeretem.
-Engem nem zavar.Én pedig ha nem zavar facebookozok egy kicsit.-Daisy kényelmesen a párnájának dőlt és laptopját a térdére fektetve laptopozni kezdett.
Én így pont ilyen pózt vettem fel ,csak én a könyvet fektettem a térdemre.Halál nyugodtan ,a könyve merülve voltam mikor hirtelen,kicsapódott az ajtó és borontott rajta Louis.
-Hát te?-lepődött meg Daisy.
-Bocsi kis édes hugicáim,csak itt maradt az alsóm.-rántott ki egy alsógatyát Daisy párnája alól.
-Fúj,oda én már nem fekszem.Remélem legalább tiszta volt.
-Nem akarlak elkeseríteni,de ez a tegnapi és tegnap előtti alsóm,mivel nem akartam kifőzni.-majd megszagolta.-Igen friss az illata.
Daisyvel fintorogtunk.
-Hát..Louis,te sem lehetsz ennél nagyobb barom.Ha már a kifőzésnél tartunk!Ki fogod főzni a párnámat.-vágta hozzá Daisy.
-Jó,de csak azért mert jó fej vagyok.-bólintott Louis.-Még valamit mossak ki?
-Nekem van 2 pihe,puha zoknim,meg teszed,hogy kimosod?-nyújtttam felé.
-Persze.-mondta majd távozott.
-Öhm..Ellie,mindig is olyan jó voltam hozzád.-mondta Daisy kedvesen mosolyogva.
-Öhm..tényleg?
-Igen,nem aludhatnék ma melletted?
-Nem fogunk elférni ketten.-vágtam oda.
-Majd összebújunk mint a jó testvérek.
-Remek.-morgolódtam,már az ágyamra is pályázik,nem csak a matek leckémre év közben.-Gyere,de csak ma.
Daisy bevágódott mellém az ágyba.Érdekes,már futkos is a lábával.Na mind1.
[..]
Reggel arra ébredtem,hogy félig lelógok az ágyról.Rögtön fel is keltem és felöltöztem.Daisy még csendben aludt.Megráztam a fejemet és lementem a konyhába./Hanna találta ki/
Ott Louis a mosogatógép előtt állt.Mikor leértem felém fordult.
-Főzöm a zoknid és Daisy párnáját.
-Abban?-mutattam a mosogatógépre.-Ezt nem a mosógépben szokás?
-Így könnyebb és környezet barátiasabb.-mondta szemöldökét összehúzva bólogatva.Egyszer csak csipogott a mikró mire Louis elkiáltotta magát .-Niall,kész az alsód.
-Ugye,nem meztelenül fog bejönni?-néztem Louisra rémülten.
-Nem hiszem.-rántott vállat.
Ekkor Niall bejött a nemi szerve előtt egy tálcával a konyhába anyaszült meztelenül.Én kikerekedett szemekkel néztem.
-Helloka.-integetett nekem majd kivette az alsóját a mikróból és bement a spejszba.Majd kijött.Most már volt rajta alsó.
-Ez fura volt.-állapította meg Liam is.Aki mind végig a konyha széken ült.
-Veletek élni,egy tragédia.-nyögtem elfúlóan majd inkább felmentem a szobámba ahol Daisy már kómás tekintettel üldögélt az ágyamon.



Remélem tetszett!:D És azt is remélem,hogy meglesz a 8 komi:):D NE csak annyit,hogy kövit,kövit hanem tartalmas véleményt,mi tetszett,mi nem :D

7 megjegyzés:

  1. Szia! Leírom az összes történetről a véleményem! :D
    Little Horan: Nagyon szeretem/szerettem órák hosszat tudtam olvasni.IMÁDOM! <3
    Jasmine: Az elején nem tetszett, mert egy gyerek tök máshogy látja a szülei kapcsolatát, mint amilyen valójában, de a végére tetszett.! :)
    Tomlinson sisters: miért van olyan érzésem hogy Ellie Niall-el fog össze jönni Daisy meg Harry-val és ez nem fog tetszeni Louisnak? :P
    Nálam már szereztél egy jó pontot ezzel a történettel kapcsolatban.! :)
    Így tovább.! puszi:*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól írsz: )csak picit rövidek a történetek, de ez sem olyan nagy probléma: D választékosan írsz, azaz bő a szókincsed, ami jó: )
    "Ott Louis a mosogatógép előtt állt." ettől a résztől, nagyon nevettem: D amúgy vicces rész lett: ) remélem lesz valami Ellie és Niall között!! Hozd hamar a következő részt: ) ja és egyébként nagyon szeretem a blogod: ) a Little Horan-t 2 nap alatt olvastam végig: D az is nagyon tetszett: ) ja és bocsi a hosszú komiért, meg, hogy itt írtam le, hogy tetszett a Little Horan: D szóval Hozd a következőt gyorsan: )

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!! Gyorsan a következőt!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszett csak egy kicsit rövidke lett remélem ellie és niall összejönnek olyan édesek lennének ?! *.*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon, de nagyon jó!
    Amúgy nézz be hozzám, mert van egy kis meglepetésem:)
    http://wheniamapunk.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  6. :) imádom a blogot! egy szál tálcával a nemi szerve előtt xDD és ráadásul Niall a kedvencem.. bár mindegyikőjüket szeretem :DD

    VálaszTörlés