#Kritika 19 Paranorwoman


KINÉZET

Fejléc: Nekem nem jön be. Először is egy fejlécre, nem kell ennyi ember.. mert nem előnyös. Másodszor, ha már három személy teszel rá, legalább a háttérbe ne legyen több ember... Továbbá az a cím, valami borzalmas lett... és ez enyhe kifejezés. Ha egyszer van rajta kontúr, minek a körvonal... Ráadásul miért pont fehér? Nagyon sokat ront a fejlécen, ugyanis egyáltalán nem passzol a színvilágba. 

Sablon és háttér: A sablonnal nem lenne semmi baj, de be kellene állítani egy egyszerűt, előre megtervezettet és úgy a fejléc körül sem lenne ekkora, tér. A háttér őszintén szólva nem passzol a fejléchez. A fejlécen koponya, Jack Daniels és hasonlók vannak, ráadásul a szín is lila.. erre a  háttér rózsaszín? Ezt a kettőt, sehogy sem tudom összeegyeztetni.

Lapok és modulsáv: Nos, a lapokkal nincs baj.. de mehetne rá egy - két effekt, hogy kicsit jobban fel legyen dobva. A modulsáv nagyon üres és egy hangú. Hiányolom a képeket, az illusztrációt és bármit, amivel fel lehetne dobni a blog külsejét.

Színek, méretek és effektek: Mint említettem a háttér egyáltalán nem passzol a színvilágba. Továbbá a fejlécen látható lila szín sehol sem tükröződik vissza a blog külsejében. A méretekkel csupán annyi gondom van, hogy a fejléc túl kicsi még a blog mérete nagy... Ezen változtatni kellene. Effektet nem nagyon találtam, ezért csak javasolni tudom, hogy tegyél ki párat.

TÖRTÉNET

Trailer:

Alap: Mivel nem sok rész van fent, nem sok mindent tudok mondani. Tetszik, hogy nem egy átlagos sztorinak nézünk elébe... de azért kíváncsi lettem volna, a prológus folytatására, mert az úgy át lett ugorva. 

Fogalmazás: Nagyon egyszerű. Rövidek a fejezetek, nem használsz összetett mondatot.. Nincsenek kifejtős részek... szinte semmi olyan nincs benne, ami egyedivé tenné. Javaslom, hogy legyenek hosszabbak a mondatok... akár három részből is állhat, de arra figyelj hogy ne legyen benne ismétlés, és ne ugrálj a cselekmények között. Továbbá nekem azért sem jött be a fogalmazás, mert olyan mintha egy - egy részt csak úgy átugranál... Például a Louis-sal közös szobát is jobban kilehetett volna fejteni. Vagy éppen a Amber életét Cody nélkül. Én ezeket nagyon hiányoltam, jó lenne, ha a későbbiekben beleírnád. 

Helyesírás és ismétlés: Helyesírási hiba, nem nagyon volt.. inkább elgépelés.., de abból elég sok. Mielőtt publikálsz egy részt kétszer - háromszor olvasd át, hiszen úgy kitudod javítani a hibákat illetve tudsz bővíteni rajta. Az ismétléssel sincs gond, de inkább lenne minthogy minden részt csak egy - két mondat erejéig említesz meg. Tessék sokkal jobban kidolgozni a történet, és máris élvezhetőbb lesz.. Mind neked, mind pedig az olvasóknak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése