#Kritika 18 My world is like nobody else's

Nos, mint láthatjátok megint nem a soron következő kritikával jövök, ugyanis a blogot törölték.



KINÉZET

Fejléc: Huh, nekem nagyon bejön. Remekül lettek kiválasztva a színek és a képek is, az egész együtt remek hatást kelt. A cím annak ellenére, hogy kicsi nem veszik el a képek között sőt, nagyon jól mutat.

Sablon és háttér: A sablon tetszik, remek választás és nem is mondanék többet. A háttér egyszerű, passzol a történethez... de nekem egy kicsit hiányzik belőle az a világos hatás, ami a fejlécben megvan. Javaslom, hogy cseréld le..., de ha neked tetszik maradhat, hiszen így sem olyan borzalmas.

Lapok és modulsáv: A lapokat a helyedben én áthelyezném a modulsávba, mert nem ér végig a fejléc alatt és így kicsit furcsa. De lehet az is egy megoldás, hogy nagyobbra veszed a méretet. A modulsáv nekem nagyon tetszik. Minden a helyén van, ízlésesen el van rendezve és semmi cicoma nincs rajta.

Színek, méretek és effektek: A színek tetszenek, bár a bejegyzés színét én egy kicsit lilásabb árnyalatra venném, illetve a kijelölés színt meg kellene változtatni, mert egyáltalán nem illik a blog színvilágába. A mértek is jók, de mint említettem a lapoknál lehetne egy picivel nagyobb. Effekteket nem nagyon találtam ezért javaslom, hogy tegyél ki párat hiszen sokat dobna a blog hangulatán.

TÖRTÉNET

Trailer: Öhm, tetszeni tetszett... de miért angol? Van egy jól kezdődő, magyar nyelven futó sztori a trailer szövege pedig angol. Én ezt nem vágom.. Attól, hogy az angol világ nyelv nem mindenki azt tanul. Javaslom, hogy készíts egy magyar változatot.

Alap: Huh, most nem veszem figyelembe mióta is írod a sztorit csak leírom a véleményem. Nekem szörnyen átlagos. Nem mondom, hogy rossz... de tény és való, hogy száz és egy ehhez hasonló történet van. Én kicsit hiányoltam a prológust, de ez van. Igazából, ami nekem először feltűnt, hogy szinte átugrottad az x factor-os részt. Az nem úgy működik, hogy az ember be megy énekel és csá... aztán élő show. Ha jól tudom előtte van a tábor, aztán választják ki azokat, akik mehetne az élő showra...Igazából nekem inkább hasonlít egy tündérmesére, mintsem egy rendes történetre. Jó, Cher-nek biztosan állati jó hangja van.. de ilyen könnyen bekövetik az 1D tagja. Kicsit legyünk már valósághűbbek. 

Fogalmazás: Igazából nekem picit átlagos. A fejlődés nagyon is látszik az első illetve második évad között, de nekem a kezdés után már nem annyira nyerte el a tetszésem. Túlságosan is támaszkodsz a mesés dolgokra.. és kevésbé viszel bele valósághű dolgokat. Kicsit hiányoltam a leíró részeket, a hosszan kifejtett gondolat meneteket. Illetve, amit még mindenképpen tanácsolnék, hogy írj összetettebb mondatokat... 

Helyesírás és ismétlés: A helyesírással nem sok gond volt, inkább az elgépeléssel, de az többszöri átolvasással ki lehet küszöbölni. Az ismétléssel csupán annyi gondom lenne, hogy a kötőszavakat váltogasd. Ezen kívül rendben van.


1 megjegyzés: