#Kritika 17 Megtörhetetlen rohadék

Sziasztok. Nos, az ünnepek alatt sajnos nem tudtam lenni, de ez valahol érthető hiszen azt mindenki szeretné pihenéssel és a szeretteivel tölteni. 
Mint láthatjátok nem a soron következő kritikával jövök ugyan is arról egyszer már én írtam, és a szerkesztő külön kérésére más fogja majd megírni.


KINÉZET

Fejléc: Én igazság szerint nem szoktam kedvel a túlzott szürke hatást, de ez valamiért mégis tetszik. Remekül összhangban vannak a képek, a szerkesztés és a megvalósítás is nagyon szép. Illetve a cím betűtípusa is remekül el lett találva. 

Sablon és háttér: A sablon szintén tetszik, remek választás. A háttér is remekül lett kiválasztva, és annak ellenére hogy szürke remek hatást kelt. Igazából eddig semmibe se tudnék belekötni. 

Lapok és modulsáv: Igazából a lapok is tetszenek, de sokkal jobban nézne ki, ha mondjuk html kóddal csinálnád meg. A modulsáv is tetszene, de nekem kicsit üres. Kellene egy rövid előzetes a történetből és egy két kép. Mondjuk egy Harry-ről, egy Emily-ről és mindkettőjükhöz egy idézet vagy bármi egyéb, ami neked elnyeri a tetszésed. Javaslom, hogy a modulok címének betűtípusát cseréld le valami másra, mert néhány betűt nem formáz meg és ez nem a legszebb hatást kelti.

Színek, méretek és effektek: Nos, a színekkel nincs bajom, hiszen a történet sem a vidámságáról híres.. ezért kellően találónak érzem a szürke és fekete színeket. Mértekkel szintén nincs gond, hiszen tökéletes lett beállítva. Az effektek tetszenek, de szerintem jöhetne még pár. Mint említettem a lapokra illetve még egy - kettő mehet a linkekre vagy éppen a képekre.

TÖRTÉNET

Trailer: -

Alap: Őszintén szólva, annak ellenére hogy van már ehhez hasonló nekem tetszik. Igazából eleinte nem értettem ezt az új címválasztást, de ahogy jobban belegondoltam rájöttem, hogy a címmel tökéletesen leírtad Harry karakterét. Tetszik, hogy nem a szokványos alapra (énekes vagyok és minden csajt megszerzek ) alapra építesz, hanem egy teljesen átlagos történetet mutatsz be..., amivel bárki érvényesülni tud. 

Fogalmazás: Nekem tetszik. Igazából már régebb óta olvasom a történetet, de még így sem bírtam ki, hogy ne olvassam át megint. Engem megfogott az egyszerű fogalmazás módod. Amikor kell használod a fortélyokat, a csavarokat és valamikor olyan nyugis egy - egy rész, hogy az már tökéletes hatást kelt. Mondjuk ha jobban a sorok közé nézünk felfedezhetjük Harry egy másik oldalát és ez arra utal hogy mennyire jól használod az író eszközöket. Azt hiszem ezzel minden elmondtam. 

Helyesírás és ismétlés: Nem nagyon vannak helyesírási hibák. Itt-ott van egy kis elgépelés, de ez mindenkivel megtörténik. Ismétlés nagyon ritkán fordult elő, ami arra utal, hogy sokat olvasol és tágas a szókincsed. Úgy összességében én egy remek blognak találom, mást nem is szeretnék hozzá fűzni. 
További sok sikert!:)



1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm!:) A modulsávba már tervezem a képeket - amit említettél -, egy-egy kis szöveggel, a kinézet pedig nem az én érdemem, viszont tényleg nagyon köszönöm!:)

    VálaszTörlés