#Kritika 16 Svédország emlékei


KINÉZET

Fejléc: Őszintén szólva nem szoktam bejönni, az ennyire tépett fejlécek... de ez most valamiért elnyerte a tetszésem. Mégis annyit hozzá fűznék, hogy a képek között kellene lenni valami összefüggésnek, legalább színben.

Sablon és háttér: A háttér tetszik, hiszen letisztult és ízléses... de színvilágban nem nagyon passzol a fejléchez. Kellene bele egy kicsivel több szín vagy a fejlécet kellene lecserélni. A sablon tökéletes választás, nem is fűznék hozzá többet.

Lapok és modulsáv: Huh,... a lapoknál már találtam pár dolgot, amibe beleköthetek. Mikor megláttam, hogy konkrét jellemzést írtál a szereplőkről.. megörültem, de a képek hiánya ront az összhatáson. Hiszen így névileg senki sem tudja behatárolni őket. A helyszínek lap szintén tetszik, de őszintén szólva azok a képek nem jönnek be. Lehet volna, hogy a szállodáról/házról vagy akár a tájról teszel ki egy képet, hiszen az jobban felkelti az emberek érdeklődését. A modulsáv iszonyatosan üres, javaslom, hogy sokkal több képet tegyél ki... illetve az előzetes szövege legyen sorkizárt.

Színek, méretek és effektek: A színekkel csak annyi bajom van, hogy nincsenek rendesen összepárosítva.. de ezen kívül semmi gond. Méreteknél nem képek, fejléc méretébe hanem a betűk méretébe kötnék bele... Iszonyatosan kicsi és ez a modulsávban tűnik fel a legjobban. Javaslom, a 12-14-es betűméretet..., mert azok arányosak. Effekteket nem találtam ezért nem is tudok róluk semmit mondani.

TÖRTÉNET

Trailer: -

Alap: Igazából nekem nagyon bejön, mert nem egy sablonos sztoriról beszélünk... Hanem egy teljes mértékben fantáziával megáldott, egyedi történetről. Tetszett benne, hogy nem a jó dolgokra hanem a rosszra is épül a cselekmény és megfogott benne, hogy Frida nem az a "apuci pici lánya" típus, akit mindenki rögtön megszeret. Azt hiszem összességében azt lehet mondani, hogy egy remek ötlettel álltál elő. 

Fogalmazás: Egyetlen szóval tudnám kifejezni: Imádtam. Fiatalos, könnyed.., de mégis meg van benne a kellő komolyság. A részek hosszúsága tökéletes..., mondanám hogy legyen hosszabb, de csak azért mert mérhetetlenül kíváncsi vagyok a folytatásra. Azt hiszem már meg is fogalmaztam, minden, amit szerettem volna. Tetszettek a kérdések, amikkel a sztorit indítottad, hiszen remekül felkeltetted vele az olvasók figyelmét.

Helyesírás és ismétlés: Apróbb elgépeléseket találtam, de ez mindenkivel előfordul. Helyesírási hibát és ismétlést én nem nagyon vettem észre, de lehet ennek az oka az, hogy túlságosan lekötötte a figyelmem a történet. 
Nagyjából ennyi, amit mondani tudtam... hiszen nincs szükséges égbemenő okításra, mert tisztában vagy az alapokkal és tudsz árjuk építeni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése