#Kritika 15 Because of you


KINÉZET

Fejléc: Nekem nem jön be. Először is... a képek a háttérben nem a legjobban lettek összemosva, aztán Harry és Emily kivágása is borzalmas. És a végére a címet hagytam, ami szerintem egy nagy baklövés lett. Hogy miért? Mert a fejléc kissé 'ijesztő' hatást szeretne kelteni, de a cím kicsit csicsás lett. Vannak nagyon jó, betűtípusok dafont. com- on onnan nyugodtan lehet válogatni, de ha nem nyerné el a tetszésed egyik sem. Akkor marad az örök nyerő, Times New Roman. 

Sablon és háttér:  A sablon jó lenne, de állíts be egy egyszerű szürkét... és úgy a fejléc körüli teret is tudod csökkenteni. A háttérrel semmi baj nincs, de ha a virág minta mellett döntesz, akkor a fejlécen ne egy koponya szemezzen az emberrel. 

Lapok és modulsáv: Kezdeném rögtön a lapokkal, azon belül, a szereplők oldallal. Magával az oldallal nincs baj, de a képek nem a legmegnyerőbbek. Egyáltalán nem passzolnak sem a fejléchez, sem pedig egymáshoz. Kellene valami egységes szín és szerkesztés... A modulsáv tetszik, de egy valamit nem értek. Kiraktál Emily-ről és Harry-ről rendezett képet a modulsávba..., de külön a szereplőkről meg nincs. Ez nekem valahogy nem passzol össze. Amit javasolnék: kellene egy kis szín, és ezt nem csak a modulsávra, hanem az egész blogra értem, illetve hogy a modulok címének betűtípusát cseréld le, mert szintén kissé csicsásra sikeredett.

Színek, méretek és effektek: A színek: őszintén itt nem is nagyon lehet színekről beszélni, hiszen mindent a fehér - fekete - szürke kombináció ural, ami nekem kicsit egyhangú. Jó dolog, ha egy blog sötétebb, de akkor az tényleg sötét és ne szürke legyen. A méretekkel csupán a főháttérnél változtatnék, de ezt már írtam az előbb...Effektek: láttam, hogy van egy pár..., de az a gáz, hogy ezzel az effektek csak a még szürkébb hatást keltetted. Ha ennél a szín kombinációnál akarsz maradni, akkor legalább a szöveg legyen fekete. 

TÖRTÉNET

Trailer: - 

Alap: Szörnyen átlagos. Sokkal több mindent kilehetne hozni egy blogból... Nem merem, azt mondani, hogy sablonos... mert nem az, de be kell vallani, hogy rengeteg olyan történet van, ami hasonló alapokkal rendelkezik. 

Fogalmazás: Nekem őszintén szólva tetszik, ahogyan írsz. Kicsit fel lett dobva vele az egész történet. Itt - ott voltak, kisebb - nagyobb elgépelések, de ettől letekintve.. Nagyon jó. Javaslom, hogy használj kicsivel több összetett mondatot, hiszen az mindig dob a történet minőségén. 

Helyesírás és ismétlés: Nos, helyesírási hiba volt egy pár... de nem hajmeresztőek. Nem is helyesírási hibának, hanem elgépelésnek nevezném, ami arra utal, hogy kissé figyelmetlen vagy. Látszik, hogy sokat dolgoztál a történeten, a részeken... de nekem Harry karaktere nem eléggé kerek. Akár csak a legtöbb fanfiction-ban egy ' bad boy' szexy külsővel. Jó, lehet, hogy imádni való és istenien néz ki..., de lehetne egy kicsit az érzéseimre és az eszére többet asszociálni. Az ismétlésekkel volt egy kis gond, még pedig az 'és', 'de' szócskákkal. Ezeket szintén többszöri átolvasással tudod kiküszöbölni... Illetve többet kellene olvasni, hiszen attól fejlődik az ember szókincse.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése