#Kritika 14 Never forget



Kinézet: 
Először is kellene, egy rendes fejléc. Ezzel csupán annyi a gond, hogy nagyon kicsi és szinte semmi egyediség nincs benne. Mármint ötletnek jó, de egy ilyen képet bárhol meg lehet találni... és inkább a modulsávba ajánlatos használni. Nekem a blog mérete is kicsinek bizonyul. Javaslom, hogy állítsd 850 - 920 közé, mert ezek a méretek arányosak és egy szép fejléccel tökéletesen mutatnak. 
A háttérről, inkább nem szeretnék sokat beszélni. Röviden, tömören: cseréld le, mert olyan gyerekes hatását kelt + zavarja a szemet, főleg azoknak, akinek eleve rossz a látása.
Az online modult át kellene tenni modulsávba, mert a kékes háttértől nagyon elüt... és kissé furcsa hatást kelt. A lapok rendben vannak... Viszont, minden modult oda raktál, így egyáltalán nincs modulsáv. 
Ilyenkor merül fel bennem, a kérdés: mégis hogy tudod a fontosabb információkat, adatokat, elérhetőségeket közölni az emberekkel? Ha, hiszed, ha nem... A bloggerek 90% - a nagyon ritka esetben ír kommentet és ha nem talált chatet... akkor szépen bezárja a blogot, bármiféle nyom hagyása nélkül. Száz szónak is egy a vége... Kellene egy modulsáv.. Azon belül, feliratkozók modul, chat  [ ne külön lapra tedd], elérhetőségek, egy rövid ismertető, néhány kép, esetleg gif, cserék [ szintén a modulsávba kellene tenni ] 

Történet: 
Igazából, nem sok mindent tudok írni... hiszen nem egy történetről van szó. Az idézetek tetszenek, mondjuk vannak olyanok, amiket már más helyeken is láttam. Ezen kellene változtatni, mondjuk lehetne több olyan, ami a saját kezed alól kerül ki. Esetleg lehetnének, kicsi hosszabbak... Vagy kialakíthatnál különböző témákat, és mindig az adott témához hoznál egy - két idézetet. Viszont sokkal színesebb és egyedibb lenne a blog, ha nem csak idézetekkel foglalkoznál. Gondolok itt novellákra, kritikákra [ természetesen film/ könyv kritikákra ], ajánlókra [ szintén könyv/film ] esetleg egy - két részes történetre, vagy olyan cikkekre, amik téged, illetve az emberek többségét foglalkoztatják. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése