Eredmények: legeredetibb ötlet.

Halihóó Mindenki!

Meghoztam a legeredetibb ötlet kategória győzteseit! Egy kicsit lentebb leírom mi alapján is döntöttem!
Még mielőtt bármilyen sértődés, szidás lenne, olvassa el mindenki figyelmesen az alábbi kis szöveget: a döntésemben nem vettem figyelembe a blog kinézetét, sem azt, hogy a történetben mennyi helyesírási hiba van stb. Csakis, kizárólag a prológust, vagy a kis ismertetőt olvastam el. Készítettem egy kis feljegyzést mindegyik író neve mellé és szép sorjában estek ki egymás után a blogok, és hadd mondjam el nem volt könnyű dolgom. Végül is megszülettek az eredmények, nagy gondolkodások után, mert mindegyikőtök ötlete valamilyen szinte egyedi volt, de nekem ezek közül is a legegyedibbeket kellett kiválasztanom! 


Gratulálok a nyerteseknek, és senki ne keseredjen el, lesz még lehetőség a nyerésre! 


xx Bodza



.................
................
................
.................
................
................
.................
................
................
.................
................
................
.................
................
................

KÜLÖNDÍJ:


Különdíj: Vivian J. Walker. 
Indoklás: a sztori nagy része eredeti, de itt az élmezőnyben már nagyon oda kellett figyelnem minden egyes apró kis hasonlóságra. Nekem ez a túlélés az Éhezők Viadalára hasonlít, de mondom, minimális mértékben. Egyébként nagyon jó a történeted, CSAK ÍGY TOVÁBB!

3. HELYEZETT:


3. helyezett: ~camille
Indoklás: fantasztikusan kitaláltad az egészet! Csak a démonok vittek le a harmadik helyre, azért mert démonos könyvek már vannak. De az egész, úgy összességében, egy csodálatosan egyedi ötlet! Gratulálok!
2.HELYEZETT: 




2. helyezett: Esther Smith
Indoklás: huhh, hát itt vagyok bajba. Egyszerűen nem tudok kifogást találni. Csak így tovább!

ÉS *DOBPERGÉS*

1. HELYEZETT: 


1. helyezett: Lucinda Thompson
Indoklás: egyedi ötlet, ami a mai tizenévesek figyelmét ragadja meg leginkább, mivel ők blogolnak a legtöbbet, és ezt a blogot pont nekik kell olvasni (na jó, sok felnőtt is tanulhatna ebből). A közösségi oldalak árnyoldalát mutatja be. Zseniális ötletnek tartom! GRATULÁLOK, A TIÉD A LEGEREDETIBB!






1 megjegyzés:

  1. Szia!(:
    Jesszusom, eszméletlenül hálás vagyok, amiért különdíjas lettem! Tényleg, nagyon örülök neki, szinte el sem hiszem! Most tanácstalan vagyok, szerintem az, hogy különdíjas vagyok nem von maga után nyereményt, szóval hálás lennék, ha ezt megtudhatnám.
    Vivian.xoxo

    VálaszTörlés