Kritika: Your love

LINK
KINÉZET:
A fejléc nekem nagyon tetszik, csak a cím lehetne egy kicsivel nagyobb, és a 'your' felirat más színű, nagyon beleolvad.
A menüstílusa tetszik, csak a rendezése nem. A legfontosabbtól haladj a legcsekélyebbik. Főoldal, részek/szereplők, díjak/versenyek, trailer könyvborító.(Ha nem tudod, hogyan kell rendezni, írj kommentet, szívesen segítek:)) Bár szerintem, amíg nincs ilyeneden fölösleges kirakni. Én biztosan az oldalsávba raknám ki mind a kettőt. A nézettségnél, a mutató szerintem senkit se érdekel a mutató, maradjon csak a számláló. Ugye ezek a kis kiugró szövegdobozoktól, nekem olyan üres a 'leírás' és az 'információk' közötti hely, persze ez a kód miatt van, de szerintem nem szép. Én keresnék valamivel jobb szövegdobozt. Az olvasó modult, is biztosan kicsivel feljebb raknám, hogy elérhetőbb legyen. A népszerű bejegyzések modul, szerintem nem kell, mivel van blogarchívumodút, és részek menüpontod, hasztalan egy harmadik.
A színek összeválógátasa tetszik.

TÖRTÉNET:
Előszór is tisztázzuk, egy részben három szemszög van, és három kép. TÚL SOK! Nem tudom, hogy láttál e már, olyan könyvet, ami több szemszögből íródik. Ha még nem akkor elmondom, hogy külön fejezetekre van bontva. Mindig meg van, hogy egy ilyen egy olyan, persze ezt nem muszáj, csak ne egy fejezetbe tömöríts három eseményszálat. A másik pedig írd ki, hogy melyik szereplőéből íród, mert attól mg, hogy ott a fénykép. Szóval, jobb ha ott a neve is.
A történet maga tetszik, Harry karaktere is nagyon megfogott, hogy nem egy elcsépelt gazdag énekes, aki mindent elér, hanem igazán keményen dolgozik, három állásban is. Mégis egy őstulok, hogy kihasználja a csajt, aztán mégis megjön az esze és segít Zara helyzetén.
Aztán ott van Kim a hisztikirálynő,három nap leforgása alatt - úgy hogy nem sülve -főve együtt voltak, s még semmit se tud. Olyan sírás tör rá, mert Harry mással smárol. Ez számomra abszurd, nem alakul ki ilyen féltékenység, pár nap alatt, úgy hogy az első találkozáskor, olyan bunkón viselkedtek egymással. Nem, nekem Kim nem szimpatikus.
Végül elérkezünk történetünk másik főhősnőhöz, aki lehet hogy elkényeztetett lánynak akarod beállítani, ami nem jó, mégis én neki szurkolok, hogy a végén ő kapja meg Harryt. Nem mindig rossz, az aki mindent megkap, ezt hívják magabiztosságnak, céltudatosságnak, és győzni vágyásnak. Mindenképpen szimpatikusabb a karaktere, mint Kimé. Még,ha te nem is így akartad beállítani, mert Kim a szegény lány, akinek egy dollárja sincs, mégis sikerül munkát szereznie, hogy fenntartsa magát. Totális ellentéte Zaranak a gazdag New York-i lánynak.
Kiindulási pontnak, és alap történeknek fantasztikus, így tovább.

remélem tudtam segíteni, tovább jó blogolást, 
Raine Loire 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát! Örülök, hogy Zarának szurkolsz, őszintén velem nagyobb terveim vannak, mint Joe-val :) Apropó gondolom a kritikában ahol Kim-et írtál, ott Joe-ra gondoltál, Kim a barátnője :)
    Próbálom megfogadni a tanácsaidat, köszönöm, hogy időt szántál rám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Raquel!

      Nagyon szívesen, élvezetes volt olvasni! :) Örülök, hogy megfogadsz pár tanácsot. Ige, sajnálom, csak már annyi név, van a fejembe.
      S igen, hajrá Zara^^

      xx,
      Raine Loire

      Törlés