Blogok minden mennyiségben - Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Autin Mahone, Justin bieber, The Vamps, Saját történetek

Hi^^
Mivel több fajta fanfictiont kértetek chatben, ezért gondoltam össze állítok egy bejegyzést, ami akár a ti blogjaitok is belekerülhetnek, ha linkelitek őket megjegyzésbe.
xxMydream, LTP



Louis Tomlinson fanfiction:


Error

Bevezető:
,,Kedves Brooke!Tudod az évek alatt sokat romlott az memóriám, de emlékszem,hogy a szél csak fújt,a hó hullt, mint ha holle anyó rázta volna ki a párnáját. A felhők között csak a Napnak egy sugara szűrődött át és ott feküdtél te a kosárkában. Mosolyogtál, mit sem sejtve arról, hogy pár óra múlva jégcsap leszel, próbáltad elkapni a hópihéket, ha egy rászállt az orrodra vígan kacagtál fel. Sajnos kezeim közé nem vehetlek, mert félek attól, hogy az idő lassan eljár felettem, de kell neked a tető a fejed főlé, a meleg kandalló, a friss étel és a gondoskodás. Árvaházi élet nem mennyország, de ők is emberek akiket tisztelni kell, miután ki engednek azt jelenti felnőttél, nehezen fogod találni a helyed a világban , de egyet tudj én mindig itt vagyok neked .."

Fejezetek száma: 8
Blog megtalálható: http://errorfanfiction.blogspot.hu
Író: Mydream

Little Diamond
Little Diamond [Louis Tomlinson fanficton] /Befejezett/

Bevezető:

,,Egy klubban kezdődött minden ...

Találkoztunk , jól éreztük magunkat , majd megtörtént kettőnk között az a bizonyos dolog.

Kicsit szégyenlem magam emiatt, de hát a múltat nem lehet visszafordítani.
Visszagondolva az egészre azt hittem, hogy talán tovább tarthat ez a dolog kettőnk között egy éjszakánál , de tévedtem ...
Nem voltam neki több, mint egy játékszer , akivel kedvére játszadozhatott-részegen-azon az egy éjjelen .
Amikor reggel felébredtem már nem volt mellettem ez a titokzatos fiú ... és 2 hónapra rá jött a meglepetés ..."

Fejezetek száma: 32 /Befejezett blog/Blog megtalálható: http://littlediamond1d.blogspot.hu/p/fejezetek.html
Író: L.T.P.~

Last Moments
Last moments [Louis Tomlinson fanfiction] ~ Befejezett.

Bevezető:
"Néha az ember kinyit egy kaput, vagy egy kórházi szoba ajtaját, egy hálószobaajtót, és ott találja az Igazit."
..Ha valaha megkérdezték volna, hogy mennyi időm van hátra gondolkodás nélkül azt feleltem volna, hogy nem érdekel. Ráüvöltöttem volna az illetőre, hogy még csak ne is utaljon arra, mennyi évem, rosszabbik esetben napom van hátra ebből a zavaros, érthetetlen világból, amibe belecsöppentem, s amiért hónapok óta küzdöttem csak azért, hogy a családomat boldognak lássam ezekben a nehéz időkben is. Noha sorsom egyértelmű volt az a bugyuta remény újra és újra szüleim szívébe fészkelte magát, átitatta magát a csontjaikba, miközben a képembe nevetett és kényszerített, hogy tűrjek. Mi mást tehettem volna? Nem mondhattam azt az arcukba, hogy vége, feladom, mert úgysincs más választásom. Nem lehettem velük ilyen kegyetlen."

Fejezetek száma: 30
Blog megtalálható: http://bri-lastmoments.blogspot.hu
Író: Brigitta Pósa



Liam Payne fanfiction:

Perfect
► Perfect ◄  | ☼ BEFEJEZETT ☼ |

Bevezető:
,,Larissa életére bármilyen jelző használható, csak a nyugodt nem. Szeretne beilleszkedni, ugyan olyan lenni, mint a többi átlagos lány, kinek az édesapja, nem egy drogbanda vezére, kinek az édesanyja még az élők sorában van, s kinek a legjobb barátnője nem egy lotyó, ki csak kihasználja a naiv leányzót.
De mi történik akkor, amikor a sors azt az egy személyt is elrabolja Lara mellől, aki megmaradt elcseszett kis világában? Boldogul egyedül, az alig tizennyolc éves lány? Vagy az édesapja gondoskodott hátralévő létéről?
Bűn, hazugság, szeretet, szerelem... PERFECT!

Mert az apró meglepetésekben, a pillanat öröme jelenti a legtöbbet."

Fejezetek száma:  24+1 /befejezett/
Blog megtalálható: http://ltp-perfect.blogspot.hu
Író: L.T.P.~


Stole My Heart
Stole My Heart

Bevezető: /a blogról tudni kell, hogy számos Liam Payne történet megtalálható rajta, ezért az elsőnek a bevezetőjét tűntetem fel/

,,Telefonom csörgésére keltem fel és elkezdtem matatni az éjjeliszekrényemen, de mivel elég kómás volt nem vettem észre hogy a készülék a párnám alatt szólt. Ilyen is csak én lehetek hisz éjjel zenét hallgattam ezért nem tettem a helyére.

Lassan kinyomtam az ébresztőt és felültem a jó meleg ágyamból, pedig szinte hallottam ahogy könyörög

 ' Emma ne hagyj itt '
Nyújtózkodtam egy jó nagyot közben pedig beletúrtam hosszú szőke hajamban ami kócosan pihent a fejem.
Mégis mikor kiszálltam az ágyból és kinéztem az ablakon mosoly húzódott a számon úgy mint minden reggel. Ez az egy rossz szokásom van. Egész álló nap mosolygok, mindenen és mindenhol. Nagyon nagy bajnak kell történnie ahhoz, hogy én bunkó legyek. Most is morcosnak kéne lennem hisz esik az eső és iskolába kell menni."

Fejezetek száma: 34
Blog megtalálható: http://babyyoustolemyheart1d.blogspot.hu/2012/07/1-de-minek-jon-ide.html
Író: Do_Payne

Everything I wanted but nothing
Everything I wanted but nothing I'll ever need

Bevezető:
,,Liam Payne, ismertetőjelei:
  • Tökéletesen hátul lenyalt, elől felzselézett haj
  • Ray-Ban napszemüveg.
  • A szájában mostanában egyre gyakrabban fityegő vékony, állítása szerint mentolos cigi.
  • Ha 50 méteres körzetben elsziszegett csúnya szavakat hallasz, az nem lehet más, csak ő.
  • Mostanában szeret egyre többet piálni, ilyenkor Zayn lakásának erkélyén parádézik, hergelve ezzel szeretett rajongóit, akik oroszlánként védik a példaképüket, és kérik, ne kövessen el öngyilkosságot. Esze ágába sincs ilyesmi.


Hogy mi váltotta ki ezt a fajta viselkedést a régi Daddy Direction-ből? Több dolog is, pénz, hazugságok, pénz, pénz, hírnév, és egy lány, kinek neve Sophia Smith. Csúfos szakítás volt, az biztos, Ms. Smith szépen kitette a szűrét szegény srácnak. Mindenesetre Liam legfőbb (új)tulajdonságai közé tartozik, hogy bunkó, arrogáns, pökhendi, seggfej, gonosz megjegyzéseket tesz és mindenkit kritizál, emellett állítja, ő a világ közepe és mindent megkaphat. Ami a szívén, az a száján. Talán éppen miatta kerültek a srácok ide, erre a szép, tyúkszarral tarkított helyre."


Fejezetek száma: 14
Blog megtalálható: http://survivingtourwithmirahemmings.blogspot.hu
Író: Nessa


Zayn Malik fanfiction:


ALONE

Bevezető: 
"Az élet barátok nélkül olyan, mint egy kert virágok nélkül!" - tartja a mondás. Ezt talán Zayn Malik tudja a legjobban. Csupán 14 éves, de több megpróbáltatáson ment keresztül, mint egy átlagos felnőtt. Vajon mihez fog kezdeni, amikor a tulajdon testvérei a hátuk közepére sem kívánják? Mihez fog kezdeni, amikor kiutálják az osztálytársai? Mit tesz majd a fiatal, ha az élet ellene fordul? Megbirkózik az utálókkal, és happy end lesz? Avagy belebetegszik a megaláztatásokba, és szívatásokba?
Mi lesz a történet vége? Hova vezet az út? Sikerülni fog Zaynnek beilleszkedni, és megkedveltetni magát testvéreivel?!
"Felejtsd el az összes okot amiért nem fog sikerülni, és higgy abban az egyben amiért fog!"

Fejezetek száma: 1.évad = 25 rész + epilógus, 2.évad = 18 rész.

Blog megtalálható: http://ltp-alone.blogspot.hu
Író: L.T.P.~

Everything is gonna be alright
Everything is gonna be alright [BEFEJEZETT]

Bevezető:
,,- Hagyj békén! – teljes erőmből toltam el magamtól őt, miközben folyton azt bizonygatta, nem gondolta komolyan, amiket mondott. Belefáradtam ebbe. Az örökös veszekedésbe, a félelembe, a folytonos üvöltözésbe. – Elmegyek! – csattantam fel. Ez volt az első eset, mikor kiálltam magamért – és jól tettem.
- Kizárt dolog! – hevesen kapta el a csuklómat és olyan erővel szorította meg azt, hogy éreztem, ahogy a vér pang az ereimben. Kecses mozdulattal csavart egy leheletnyit a testrészemen, de már az is rettenetesen fájt. Idegesen beletúrt hajába, majd olyan pillantást vetett rám, amivel ölni is lehetett volna.
A szívem a torkomban dobogott, remegtem a félelemtől, és alig láttam a könnyeimtől.

Nehezen ugyan, de kiszedtem magam kezei közül, s darabosan lépegettem hátra, minél messzebb tőle. Utáltam, amikor mérges. Általában egészen kis dolgokért kapta fel a vizet, de akkor nem lehetett megállítani. A lábaim hirtelen a földbe gyökereztek, úgy éreztem, mázsás súlyúak. Ott álltam a szoba közepén, arra várva, hogy ismét megüssön."
Fejezetek száma: 25
Író: Diana
A legjobb ellenség

A legjobb ellenség - Befejezett

Bevezető:
,,Karácsony napja. Csak egy dologra tudok koncentrálni. Ma este fog bekövetkezni az a fordulat az életemben, ami kiemel a szürke hétköznapokból. Legalábbis remélem.
- Deon, drágám! - érinti meg valaki hirtelen a vállam, mire összerezzenek és idegesen kitépem a zenét fülemből megszakítva a gondolatmenetemet. 
Már rengetegszer tisztáztam anyával, hogy kopogjon a szobám ajtaján. Nem először fordul elő, hogy kisebb szívrohamot kapok.
- Tessék?
Az előttem heverő netbookomon megnyitott privát beszélgetéseimet egy perc alatt bezárom, és az új lapon felsorakoztatott legtöbbször használt oldalak közül a Google-re kattintok. Anyám elől elrejtve az összes személyes dolgomat, gurulós székemmel felé fordulok. Erősen tartom a szemkontaktust. Nem azért, mert annyira érdekel, hogy mit mond, hanem mert nem akarom, hogy tekintete elkalandozzon, és egészen "véletlen" a Facebook-ra tévedjen, ahol már villódzás jelzi, hogy ' Lucas üzent neked'. "

Fejezetek száma: 40+1 /befejezett/
Író: Azy

Niall Horan fanfiction:
Twenty One Letters To Niall 


Bevezető:
„Kedves Niall, 
 Most írok neked először, és tudom, hogy ezt sosem fogod elolvasni, mert rengeteg ilyen levelet kapsz. Mégis írok. Kell valaki, akinek mesélhetek, akinek őszintén kiönthetem a szívem még akkor is, ha az a valaki sosem fogja látni, vagy válaszolni rá. 

Szeretlek téged Niall. Szeretem, ahogy mosolyogsz, beszélsz és nevetsz. Szeretem azt, hogy mindenben találsz valami vicceset. Szeretem, hogy nem félsz kimutatni az érzéseid, nevetni mindenen, vagy egyszerűen csak sírni, és nem törődni azzal, amit más gondol erről. Szeretem, ahogy törődsz a rajongókkal, kedves vagy és figyelmes. Ahogy szeretem az édes ír akcentusodat is, a hatalmas étvágyad... Magával ragadó személyiséged minden porcikáját, és gyönyörű kék szemeid.
Fejezetek száma: 21
Blog megtalálható: http://letterstoniall.blogspot.hu/
Író: Annie Sawyer

Gone
 
Bevezető:
Hasztalan könyörgés… 
Fáradhatatlan imák… 
Meg nem hallgatott fohász… 
Szerelmem csupán egy napló lapjain élt tovább. Örökké vált szavai az első pillanattól kísértenek, bele ették magukat a szívembe és begyógyíthatatlan sebeket vájtak rajta. 
Éjjelente álomba sírod magad, kiszolgáltatott lettél és magányos. Talán észre sem vetted, ahogy elszigetelt az az érzés. Talán észre sem vetted, hogy elrabolták az életed. Hogy valaki elrabolta az életed, aki a magáét egyszer már eldobta. 
Fejezetek száma: 7 /befejezett/
Blog megtalálható: http://gonebyannie.blogspot.hu/
Író: Annie Sawyer

 Stay With Me 


Bevezető:
Nézz fel az égre és kezd el számolni a csillagokat, millió van belőle, igaz? Egy még is különböző, mint a többi. Kitűnik az összes közül, de csak te látod őt másnak. Káprázatos a fénye, a ragyogása.. Közelít, feléd úgy érzed karnyújtásnyira van tőled, de valójában több fényév választ el titeket.  Szükséged van rá, hajt téged a vágy, hogy sajátodévá tulajdonítsd, de túlkésőn ébredtél rá, hogy mit is jelent számodra az a csillag. Az élet szétválasztott titeket és a régi fény, ami benned ékesedet egykor, az kezdet kialudni, a remény elveszett benned, nem hittél többet az első látásban, magad maradtál..
"Én sosem akartam elengedni"

Fejezetek száma: 2

Every kiss gets a little sweeter
Bevezető:
Az utcán sétáltam. Mint minden délután, ma is az ismerős környéken haladtam, az utakat róttam, hogy minél hamarabb kiérjek a metróhoz. Ha kések, biztosan elfoglalják a legjobb helyeket, amik szinte a miénk, és akkor én sokkal kevesebb pénzt kaphatok.
Én és az egyik barátom, Adam Bloom, minden délután a metróban zenélünk. Ad a legjobb barátom, kiskorom óta ismerem őt és az anyját a szomszéd panelből. Nagyon jó viszonyt ápolunk, sok időt
töltünk együtt és szinte mindent meg tudunk beszélni.

Fejezetek száma:  1.évad = 25 rész, 2.évad = 24 rész +epilógus
Blog megtalálható: http://everykissgetslittlesweeter.blogspot.hu
Író: Beatles_Lány




Justin Bieber fanfiction:
Change my mind


Bevezető:
,,Brooklyn Hills a 19 éves, híres Twitter kritikus inkognitóban posztolja kritikáit és személyes véleményét a sztárokról. Az emberek számára ismeretlen lány millió követőkkel rendelkezik a közösségi oldalon. Köztudott hogy Justin Bieber, a híres kanadai pop énekes nem tartozik kedvencei közé, és ezt nyíltan fel is válallja amivel mindössze 38Millió rajongót haragít magára. Ezzel nem törődve posztolta ki újabb személyes megjegyzését miután találkozott a hírességgel aki semmit nem sejtve készített fényképet és adott interjút a Twitter celebnek. Miután eljutott a poszt az említetthez mérgében feltöltötte a lánnyal készített fényképet mellyel felfedi a lány kilétét a felhasználók számára. Justin nem gondolt a következményekre. Dühös rajongói felkeresték és fizikálisan bántották a lányt amiért negatív megjegyzéseket tett az imádott énekesükről. Justin megbánta amit tett és akármennyire utálja a lányt kénytelen a szárnyai alá venni és megvédeni őt az agresszív rajongóktol. A lánynak nincs más esélye mint Justinnal maradni mert szüleire nem számithat..."

Fejezetek száma: 6
Blog megtalálható: http://change-my-mind-jb.blogspot.hu/
Író: Cece Clark

Nem fanfiction:

DON'T LET ME DOWN

DON'T LET ME DOWN

Bevezető:
Amikor Jonathan Halding, a vámpír klán vezére kénytelen száműzni saját fiát, David Hadlinget egy tisztességtelen árulás miatt a faluból, David kishúga, Camryn összeomlik.
Ugyanekkora újabb vámpír érkezik a faluba, ki hatalmas port kavar háta mögött, furcsa gyermeke miatt.
Lucille Howard különleges. Szeme kékebb, mint a Kaszpi-tenger, bőre meleg, puha, míg szíve ezerszer gyorsabban ver az átlag emberénél, s derékig érő szőke haja világosabb, mint a kora reggeli napsugár.
Vámpírok, vérfarkasok, szeretet, szerelem, árulás, család, barátok…
DON'T LET ME DOWN.



Fejezetek száma: 5
Blog megtalálható: http://ltp-dontletmedown.blogspot.hu/

Író: L.T.P.~

Pure dark

Bevezető:
,,Csönd. Nincs harangszó, nincs zörgés, nincs, olyan hang mely azt jelezné... valaki él még. Valaki lélegzik a kupac alján, a sok holttest között vannak lelkek, akik még élnek. Ha nem is több, legalább egy. Én. Én élek, és lélegzem, ki akarok szabadulni ebből az átkozott ketrecből, a sok bűzlő holtest közül. De a hangok nem jönnek. Csak távolba révedő szemek maradtak nekem."


Fejezetek száma: 8
Blog megtalálható: http://fly-with-you-baby.blogspot.hu/
Író: Katie Boo

A múltam a jelenem, a jelenem a jövőm, a jövőm a múltam

Bevezető:
Vajon létezik örökké tartó barátság? Vajon létezik igaz szerelem? Vajon mi fog történni a közös álom beteljesüléséig? Az biztos, hogy hosszú és rögös az út, de rengeteg élményt rejt.

Fejezetek száma: 25
Blog megtalálható: http://ourlife-truelife.blogspot.hu
 Író: *L, *Kate

Refuge - Based on the re-education camp
Bevezető:

 Dühösen galoppoztam be a konyhába , a békésen reggeliző szüleimhez és a három éves kishúgomhoz.
-Mi lenne, ha szólnál mielőtt kimosol egy ruhámat?! Most nekem arra a szegecses farmerre szükségem van! Most azonnal!-kiáltoztam anyámmal aki csak rendületlenül nagyokat pislogott.-Csinálj már valamit!-Rikácsoltam tétlensége végett.

Fejezetek száma: 2
Blog megtalálható: http://refugereeducationcamp.blogspot.hu
Író: G. Nichel  

Öcsémbe szerettem
Bevezető:
Volt már, hogy teljesen más voltál? Nem valami átlagos emberke, hanem több? Éreztél már olyat, hogy a testvéri szeretet az öcséd iránt, egyre fokozódik, és átlépi azt a bizonyos "határt"? Szenvedtél már igazán, két hónapon át? Volt már, hogy el akartál mondani valamit valakinek, de sohasem sikerült? Jártál már úgy, hogy mindent rosszul csináltál? S úgy, hogy nem tudtad behúzni a kéziféket? Éreztél már egyszer olyat, hogy nagy nehezen felálltál, és megpróbáltál tovább lépni, majd kiderült, hogy hiába minden? Én már igen. Hihetetlen, de megtörtént. Két nyamvadt hónap alatt, száznyolcvan fokos fordulatot vett az életem. Minden megváltozott, még én is.

Fejezetek száma: 1
Író: Lilly Smith  


Austin Mahome fanfiction:
Rebel Kisses

Bevezető:
,,Az ágyam szélén ültem és a megmaradt holmimat pakoltam bele a viseltes hátitáskámba. Vegyes érzések kavarogtak bennem, egyrészt szerettem volna itt hagyni ezt a helyet, másrészt tartottam tőle, hogy az új majd ugyanolyan lesz, mint az összes eddigi és újra csalódni fogok.



Ahogy az utolsó pulóvert is kiemeltem a fiókomból, szemem megakadt az alatta heverő bekeretezett fotón. A ruhadarabot a táskába dobtam és kezembe vettem a képet, ami egy öt év körüli kislányt és az őt ölelő nőt ábrázolta. Elmosolyodtam az emlék hatására és végigsimítottam a nő arcán. Ez volt az egyetlen közös képem anyával, ami megmaradt nekem, ezért úgy vigyáztam rá, mintha az életem múlna rajta."
Fejezetek száma: 14
Blog megtalálható: http://rebelkisses.blogspot.hu/
Író: georgia rose ♥


DEAL
Bevezető:

Egy koncert, amire nem is akart elmenni. Egy váratlan fordulat, ami színpadra kényszerítette. És egy alku, amit esze ágában sem volt elfogadni, mégis megtette. Hogy miért? Az egyetlen ember miatt, akiért bármit megtenne. 
A húgáért.

Fejezetek száma: egyenlőre prológus
Blog megtalálható: http://deal-acm.blogspot.hu
Író: georgia rose♥


The Vamps fanfiction:
Behind the Camera

Behind the Camera
Bevezető:
,,- És csak azért, mert ez a végzős évetek, még nem azt jelenti, hogy mindent szabad! – int Mrs. Perkins, az évnyitó napján. A 105-ös teremben ül az osztály, benne én is, és csak azt várom, hogy végre kijussak innen, mert kb. 7000°C van az teremben. És oké, hogy az iskolai egyenruha szoknyából és ingből áll, de akkor is folyik rólam a víz. – Komolyan mondom, srácok! Nem kell semmi botrány, semmi csíny… igaz, Maya? – néz rám Mrs. Perkins, mire eszembe jut a tavalyi kis szívatásom, amikor a félresikerült tanári képeket kiragasztottam a falakra.


Én vagyok az suli újság főszerkesztője, és elegem volt, a tanári cenzúrából. A képek felfedésével meg akartam mutatni, hogy fölösleges az ellenőrzés, mert ezeket a képeket is belerakhatnám, de nem teszem. Persze 2 hét elzárást kaptam, és egy igazgatói intőt, az óta minden tanár utál, de a cenzúrát visszavonták."

Fejezetek száma: 39
Író: Samantha Row
In the right time

Bevezető:
,,A sors ezer meg egy lehetőséget ad, hogy megtaláljuk az igazit. Csak elénk löki az illetőt, nekünk csupán az a dolgunk, hogy felismerjük, és idő előtt rájöjjünk, hogy ő az akire vártunk. Van amikor sokat gondolkozunk, kattogunk. Pedig semmi mást nem kellenne tenni, csak élni. Cselekedni. Szeretni. Élvezni. Boldognak lenni. Élni."


Fejezetek száma: 17
Író: Anne Hudson

Just give me chance
Just give me a chance [Tristan Evans fanfiction]

Bevezető:
,,Te sokkal jobbat érdemelsz. Olyasvalakit, aki a szíve minden dobbanásával szeret téged, aki állandóan rád gondol. Olyasvalakit, aki mindennap, minden percben csak arra tud gondolni, hogy vajon mit csinálsz most, hol lehetsz, kivel és vajon jól vagy-e. Olyan emberre van szükséged, aki segít elérni az álmaidat és megvéd a félelmeidtől. Aki tisztelettel bánik veled, szereti minden porcikádat, különösen a hibáidat. Olyan valakivel kéne együtt lenned, aki boldoggá tud tenni, igazán boldoggá, felhőtlenül boldoggá. Azzal az emberrel, akinek már évekkel ezelőtt meg kellett volna ragadnia a lehetőséget, hogy veled lehessen, ahelyett, hogy megijed, és nem meri megpróbálni. De már nem félek. Végre itt van egy esély számunkra. Ne féljünk többé, vágjunk bele. Megígérem, hogy boldoggá teszlek."

Fejezetek száma: 5

Blog megtalálható: http://csakadjegyeselyt.blogspot.hu

Író: Raine Loire

Our Story About Time

Bevezető:
Három különböző élet, három különböző cél, mely egymásra talál Londonban, nem számítva arra, hogy ez örökké fog tartani. Ugyan azok az érzelmek, vágyak hajtják őket, de mégis eltérő személyiségűek. Bonyodalmak útján a csúcsra kerülnek, szerelembe esnek és boldogan élik életüket…

Fejezetek száma: egyenlőre prológus
Blog megtalálható: http://our-story-about-time.blogspot.hu
Írók: I. Heni, Elizabeth Shepard, Viktòria Györgyi


TABU
Bevezető:
Aubrey Davenport, az újonnan felfedezett tehetségkutató-győztes élete első egyéni turnéjára indul a The Vamps nevezetű formációval. A Nagy-Britannia új szívtipróiként emlegetett zenekar tagjai egytől egyig szinglik, és az újságok máris összeboronálták Aubrey-val egyiket vagy másikat. A lány menedzsmentje szerint induló karrierjének nem tenne jót, ha elrabolná a rajongók egyik kedvencének szívét. A fiúk tehát tabuk. Vajon a közös tunézás ellenére Aubrey képes lesz ehhez tartani magát? Vagy kénytelen lesz rájönni, hogy a szív számára nincsenek tabuk?


Fejezetek száma: 5
Blog megtalálható: http://tabu-thevamps.blogspot.hu
Író: Mackenzie Summers


7 megjegyzés:

  1. Szia(sztok)!
    Ez egy fanfiction, ami 1D-s és megfordul benne Niall és Zayn is, mint potenciális jövőbéli partner, de végül is Niall lesz a befutó. Már befejezett történet, jó sok résszel.(:
    Ha kiteszitek, megköszönöm.^^
    Beatles_Lány.xx

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok lányok!

    Csak szeretném megköszönni, hogy TABU blogom bekerülhetett a felsorolásba. Sokat jelent! Még egyszer köszönöm! ♥

    xx, Kenzie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazán nincs mit!:)))
      xx
      LTP

      Törlés
    2. hello hat van az a TABU amit en nem birok megnyitni mert meghivo kell hozza! Azt hogy lehet megszerezni???

      Törlés
  3. Szia(sztok)!

    www.tizevutan.blogspot.hu
    Egy barátnőmmel közösen írt blogunk, ami még írás alatt van! :)
    1D fanfiction, melynek középpontjában Liam van - későbbiekben plusz egy meglepetés tag. De mindegyik fiúnak szerepe van a történetben.
    Nagyon-nagyon megköszönnénk, ha bekerülne a listába a blogunk. :)

    Ölel
    Jennii T. és Fannii J.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok:)
    Én magam írom ezt a blogot, viszonylag gyorsan, heti kétszer érkeznek rá részek, bár még az elején járok a sztorinak.
    1D, Zayn Malik és Perrie Edwards. Ők állnak a központban.
    Nagyon-nagyon-nagyon boldog lennék, hogyha bekerülne a blogom a listába:)
    http://girlwithpurplelips-elena.blogspot.hu/
    xx Elena O'Connor

    VálaszTörlés