Harry Styles fanfiction

Hi ^^
Hoztam pár Harry Styles fanfiction fordított blogot kérésre, remélem megfelelnek. 
xxMydream


Bevezető:
,,A 18 éves Samantha Davis kiskorától kezdve a balettra koncentrált és hogy hivatásos táncossá váljon. A legnagyobb rajongója az édesanyja, aki válogatásokra hordja és vágya, hogy híres legyen a lánya, de ahogy nem jut tovább a balett társulat válogatásán, egy új lehetőség nyílik meg előtte. Tudja, hogy az édesanyja nem egyezne bele, ezért hazugságok árán hozza meg élete első döntését. Sosem gondolt bele, mennyi bajt hoz ez a döntés az életében. Ha tudta volna, talán sosem fogadja el az ajánlatot. De ugyanakkor, sosem találkozott volna Vele."



1.fejezet részlet:
,,- Samantha, Samantha, ideje, hogy felkelj, el fogsz késni! – Anya hangja ébreszt. Az ajtómat üti, és a nevemet kiabálja.

- Fent vagyok anya, pár perc és megyek – mondom, és elmegy.

Istenem, amint ránézek az ébresztőórára, megértem, miért nem csörgött még az órám. Anyám számára természetes, hogy mindig fél órával azelőtt felkelt, mielőtt tényleg fel kéne kelnem. Még pár percig fekszem, majd egyenesen a fürdőszobába megyek. A furcsa érzés, ami ott van a hasamban, elárulja, hogy igen, tényleg ma fogok táncolni a zsűri előtt. Talán holnaptól turnézni fogok a balett társulattal. Talán.

Gyorsan kikefélem hosszú sötétbarna hajamat és megmosom az arcom. Barna szemeim kihangsúlyozom egy kevés sminkkel, és a kedvenc szájfényemet kenem az ajkaimra. Magamra veszek egy vékony nadrágot és a kedvenc fehér blúzom, kiegészítve egy nyaklánccal és néhány karkötővel. Felkapom a táskám és lesétálok a konyhába."

Fejezetek száma: 71
Eredeti blog: http://www.wattpad.com/19536836-unexpected-a-few-words
Fordítva megtalálható: http://unexpectedfanfichu.tumblr.com/fejezetek

Bevezető:
,,Tessa Young, egy 18 éves főiskolás egyszerű élete,kitűnő eredményekkel és egy édes fiúval az oldalán.Életének minden percét mindig  gondosan előre megtervezte,egészen addig,amíg nem találkozott a féktelen természetű,túltetovált,piercinges Harryvel,aki kettétöri a terveit."

1.fejezet részlet:
"Tessa!!" Hallom édesanyám hangját,ahogy hív a földszintről. Nyögdécselek,majd kikászálódom a kicsiny,de már megszokott ágyból, nem sajnálva az időt a beágyazásra,mivel ez az utolsó reggelem,amit erre szánok.

"Tessa!!" Szól ismét édesanyám.


"Fent vagyok!" Üvöltöm vissza. A szekrények nyitnak és csukódnak,biztos a reggelim készíti.A gyomrom kissé görcsbe rándul,mikor zuhanyozni kezdek. Az utolsó néhány évemet a fősulira való felkészüléssel töltöttem. A hétvégéimet a tanulás és a készülődés töltötte ki,míg a társaim inni mentek,és az idejüket vesztegették. A nap,mikor megérkezett a felvételi értesítő levél a WSU-ra,rettentően izgatott voltam.Anya vagy órákon keresztül sírt,és be kell ismernem,eléggé büszke voltam magamra.A kemény munka meghozta a gyümölcsét.Feszült izmaimat most a forró víz kellemesen ellazítja,vajon mennyi ideje lehetek itt? Sietve megmosom magam és a hajamat,majd leborotválom a lábaimat,eltávolítva azt a kevés szőrt is,ami a hétvégén kinőtt."

Fejezetek száma: 66
Eredeti blog: http://www.wattpad.com/story/5095707-after
Fordítva megtalálható: http://afteraharrystylesfanfic.tumblr.com

Bevezető:
,,Mikor Nora szülei elváltak, az apa a 17 éves lányával Angliába, Holmes Chapelbe költözik. Az új iskolájában Nora lassan illeszkedik be, és egyre több honvágya van London után. S mintha az élete nem lenne elég rossz, ott van még Harry Styles és a fiú négy legjobb barátja. Ők öten az iskola legnépszerűbb tanulói, Harry pedig kezdettől fogva ki nem állhatja a lányt. De amikor Nora megtudja, hogy ő a szomszédja, és az apja egyetértett abban Harry anyjával, Anne-nel, hogy tervet kell találni.
De úgy tűnik, a dolgok nem mindig haladnak a tervek szerint."

1.fejezet részlet:
"Nem, mennem kell, anyám meg fog ölni!" 

"Anyád így is, úgy is meg fog ölni!"

"Viszlát holnap!"

"Gyerünk mááááár add ki magadbóóól!"

"Felejtsd el!"

"Oké, akkor vidd haza a részeg írt holnap!"

"Hozd, amit ígértél!"

"Rendben, haver!"

A hangok abbamaradtak és ajtónyitódást hallottam. S felkapcsolódott a villany a szemközti házban. Ez lenne Anne fia?
A ház majdnem ugyanúgy nézett ki, mint a miénk, és ott is volt egy erkély, közvetlenül szemben.
Amikor a fények elaludtak, s az erkélyes szobában kapcsolódott föl hirtelen a villany, fogtam a takarómat és gyorsan visszarohantam a szobámba.
Magamhoz vettem a laptopomat, hátha még egy barátom ébren van, de a legjobb barátnőmön, Whitneyen kívül mindenki offline volt."

Fejezetek száma: 7
Eredeti blog: http://www.wattpad.com/story/4315177-one-way-or-another
Fordítva megtaláható: http://owoa-hun.tumblr.com

1.fejezet részlet:
,,Azonnal kiszúrtam a barátaimat a zsúfolt helységben. Az este előrehaladtával a buli kezdett egyre jobban beindulni, a házban szinte csak részeg tinédzsereket lehetett találni. Ekkor vettem észre, hogy egy meglehetősen vonzó srác tűnt fel a konyhaajtóban. Ragyogó arccal mosolygott, miközben szikrázó barna szemeivel engem nézett. Félénken elmosolyodtam, ahogy elindult felém. De kicsit elszomorodtam, amikor hirtelen megállt, tekintetét egy pontra szegezve a vállam fölött. Megfordultam, hogy kiderítsem, mit néz ilyen figyelmesen. Egy magas srác sötét, göndör hajjal dühösen szegezte rá a tekintetét. Először nem ismertem fel, de aztán eszembe jutott az a rémisztő történet, amit az egyik barátom mesélt róla. Egyszer annyira kijött a sodrából, hogy majdnem halálra vert egy srácot. Erőszakos ember hírében állt, nem csoda, hogy az én barnaszemű kiszemeltem rögtön meghátrált. Egyenesen visszaindult a konyhába anélkül, hogy akárcsak rám pillantott volna.

A torkomban dobogott a szívem, a szám kiszáradt. Lefagytam, ahogy a megfélemlítő magasságú férfi felém magasodott. Idegesen mértem végig, miközben kicsit szorosabb markoltam a poharamat. A farmer tökéletesen állt az rajta, felsőtestét fehér póló takarta. Még nem álltam rá készen, hogy belenézzek abba sötét tekintetbe, ami jól tudtam, hogy az arcomon pihent.

- Táncolj velem! – szólalt meg rekedtes hangon."

Fejezetek száma: 1. évad: 60
                            2.évad: 5
Eredeti blog: http://dark128.tumblr.com
Fordítva megtalálható: http://darkfanfictionhu.tumblr.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése