Kritika: Silver

Sziasztok! Egy újabb kritikával érkeztem, nyugodtan kérhettem tőlem! Ma még jelentkezem egy bejegyzéssel!
LINK
KINÉZET:
Először is le szeretném szögezni, hogy nekem nagyon tetszik a fejléc. Nagyon szeretem az ilyen régi hatású, ütött-kopott stílusú fejléceket. Egyedül azt a lány karján lévő firkát nem értem, de – a történet alapján – szerintem ez jelöli, hogy Ő démon.
A modulsávod, számomra kissé üres. Egy képpel feldobnám, és a cseréket is inkább oda tenném ki, mert amikor az ember olvas, okvetlenül is odakapja a tekintetét, és egy jól hangzó cím, felkelti az olvasó figyelmét. Nem lesz attól túlzsúfolt, mert beállíthatod, hogy csak öt blogot mutasson, vagy ahányat te gondolsz. De senki nem fog külön rá menni a csere modulra, és megnézni a blogot. Pedig ennek ez a lényege, hogy kicsit reklámozzuk és segítsünk olvasókat toborozni neki.  
A szereplők menüpontnál, kicsit jellemezném őket. Nem kell az a kérdőívféleség, hogy neve, kora, anyja neve. Elég csak egy idézet, lehet ez saját mondat, amit a szereplő a későbbiek során fog elmondani, vagy egy valódi embertől íródót szösszenet.  
A fejezeteknél szerintem inkább egy téglalap alakú képet válasz és az alá illeszd sorba be, egy rövid kis ízelítővel a részből. Vagy pedig a mostani képet balra/jobbra el és a melle sorakoztatni a részeket, így sokkal esztétikusabb.
A betűtípust én egyel, nagyobbra állítanám, hogy jobban lehessen olvasni, számomra nagyon apró. Ez főleg a modulsávban lévő információs dobozkában lehet észrevenni.
Jó tanács: Kicsit finomíts rajta, és tényleg nagyon szép lesz!

TÖRTÉNET:
Nagyon az elején vagyunk, így nem tudok teljes véleményt mondani. Szerintem a történet egyedi, bár nem igazán vagyok tisztában, hogy a démonos blogok mennyire gyakoriak, mindene estre nekem nagyon tetszik az alap ötlet.
Nem tudom, lehet, velem van ez, de én sose tudom, hogy amikor álmodok, ez csak egy álom. Akkor azt hiszem az a valóság, és csak reggel tapasztalom, hogy ez csak egy kitaláció volt. Persze az lehetséges, hogy minden este ugyanaz a rémálom szorít sarokban, és másnap emlékezek rá, de nem tudom. Nekem ez fura, hogy irányítom az álmom, mert a barátnőm reggel azt tanácsolta, hogy ne csináljam ugyanazt, ezért másik irányba fordulok.
A helyesírási hibákra figyel, ezek inkább elgépelési bakik, mint fogalmazási. Ahol az elérhetőségeid is vannak a blogot elírtad, ezekre figyelj, hogy mindig igényes munkát adj, ki a kezeid közöl!
A szereplőkről kicsit többet is megoszthatsz majd a későbbiek során, kinézet, kapcsolatok, régi sztorik, például hogyan is lehettek barátnők, mik történtek velük, ilyesmi. Persze, lehet, hogy ez benne is van a fejedben, csak mivel egy és fél – a prológust félnek számítom – fejezet alapján kevés dolgok tudok meg, így nagyon semmit se tudok mondani.
További sok sikert a bloghoz, nagyon jó kiindulás!
xx Robin Summer 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm szépen a kritikát, kijavítom a hibákat! :)xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Miranda!

      Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem!

      További jó blogolást,
      Raine Loire

      Törlés