Blogajánló - Revorina critics

Sziasztok! Ezúttal egy blogajánlót hoztam nektek. Ez nem egy történetes blog, viszont mindig nagyon sok jó és hasznos információval szolgál. A blog szerzője Réka, a blog pedig a Revorina critics.



A blog főleg film, sorozat és zenekritikákkal foglalkozik, de ezen kívül nagyon sok érdekes témákat is felvet, és mindig naprakész a sorozatokat illetően. Az, hogy miért is szeretem ezt a blogot összefügg azzal, hogy miért is ajánlanám mindenkinek, ez pedig az, hogy mindig képben lehetek az új dolgokkal, ami a sorozatokat illeti, új albumokat mutat be, részletes sorozatkritikákat ír, ugyanakkor ajánlókat is. Én mindig találok olyat a blogján, ami kedvemre van, vagy ami mellett ki tudom fejteni én is a véleményemet. Ami nagyon tetszik még a blogjában, hogy a kritikákban is a saját véleményét fogalmazza meg, és a bejegyzések végén megkérdezi az olvasókat, hogy ők hogyan vélekednek arról. Lehet tőle kérni véleményt is, egy-egy film vagy sorozat kapcsán, mert megnézi, és ki is értékeli azt.
Ő nem tud arról, hogy most ajánlót írok a blogjáról, meglepésnek szánom, mert szerintem több olvasója is lehetne, mert igazán jó a blogja, és van benne egyediség, főleg az által, hogy saját magát viszi bele. Ha felkeltette az érdeklődésetek nézzetek be hozzá, mert érdemes.


xoxo, 
Hallie Sanford

2 megjegyzés:

  1. Köszöntem a kedvességet! Imádlak! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :D Tényleg nagyon szeretem a blogodat, megérdemelné a több olvasót. Kevés blogot olvasok rendszeresen, de a tiedet mindig :D

      Törlés