Új szerkesztők - Bemutatkozás


Vivian Hemmings:

Sziasztok.! Az én nevem Vivian, írósan még csatlakozik hozzá egy "Hemmings" utónév is, amelyet legnagyobb példaképem, Luke Hemmings miatt csatoltam hozzá. Új szerkesztő vagyok, és igyekszem minden kis apró csetlő-botló dolgokkal színesíteni a blogot. Amilyen pozíciót még betöltök:
 • Kritikaírás
 • Fejléc készítése
 • Teljes design
 • Blogajánlók
 • Interjúk
Nyugodtan rendelhettek, igazából nem harapok.
Uhmm valamit írjak is magamról: szeretek blogot írni, énekelni, táncolni, focizni, és minden sportot szeretek űzni:)! 
Perpillanat most csak egyetlen(!) (volt több is) irományomat linkelném nektek, mellé az általam készített fejlécet.
Maybe

Hát igazából már nem tudok mit mondani nektek... remélem rendeltek majd, és elégedettek lesztek. Puszi: Vivian.

Mydream:

Sziasztok! Mydream az írói nevem,  mert  mindig szeretem volna valóra váltani az álmaimat, de mindig feladtam és most van egy hatalmas álmom/életcélom, amit szeretnék beteljesíteni. Én lennék az egyik új szerkesztő és remélem a blog, valamint a ti segítségetekre válok. Amilyen pozíciókat betöltök:
 • Kritika
 • Intejú
 • Png képek
Magamról: 14 éves vagyok, szeretek írni, a sport éltet. Elégé furcsa személyiséggel rendelkezzek, az az ember vagyok, aki még hétfő reggel is letörhetetlen mosollyal lépi át az iskola küszöbét, akit érdekel mások véleménye..Az blog írás mellett a költészetet is nagyon kedvelem. "A múlton túl léptem, a holnapon nem rágodom, én a mának élek és csak érted.." ez az egyik kedvenc idézetem. Sorry, hogy össze-vissza írok mindent, de fogalmam sincs mire vagytok kiváncsiak..
Több blog írója is vagyok, de egy van köztük is ami nagyon a szívemhez nőtt à

Error
 (Design:L.T.P.~)

Kédéseitekre szívesen válaszolok! :)

Hallie Sanford:

Sziasztok! A bemutatkozás soha nem volt az erősségem, de mivel új szerkesztő vagyok, ezért megbirkózok valahogy ezzel a "feladattal". Amiket tőlem rendelhettek majd:

 • Teljes design
 • Fejléc
 • Png, gif képek keresés,
 • Rendezett képek
 • Blogajánló
 • Karakterek keresés
 • Részletes kritika írás csak designról 
Magamról annyit, hogy 20 éves vagyok, egyetemre járok, amit bár jobban szeretek mint a sulit, így is utálok rá tanulni, és minden hiányzási lehetőséget kihasználok. A vizsgaidőszak a legrosszabb része az egész egyetemnek, amikor az utolsó egy hónapba kell minden tantárgyból vizsgázni, és a tanárok igyekeznek nem megkönnyíteni a dolgunkat, ezért rengetek szakirodalmat adnak fel nekünk olvasni. De gondolom ez annyira nem érdekel titeket, meg nem is lényeges. Amit a legjobban szeretek csinálni szabadidőmbe az a szerkesztés, még nem vagyok benne olyan profi, mint amilyen szeretnék lenni, de úgy érzem fejlődésben vagyok. Talán egy éve kezdtem el szerkeszteni, először csak úgy magamnak, majd kerestem programokat, néztem videókat, kértem segítséget és mostanra elértem azt, hogy viszonylag jól kezeljem a photoshoppot. Tudom, hogy vannak nálam sokkal tehetségesebbek is, de számomra ez már fejlődés, amit elértem. A következő dolog amit meg szeretnék tanulni, az a css, html kódolás lenne, csak le kellene üljek hozzá és ellesnem a dolgokat, de ehhez nem ártana, ha kevésbé lennék lusta. Szeretek írni is, de a szerkesztés mellett ezt most elhanyagoltam nagyon, ami látszik is a történetes blogomon, ugyanis ősidők óta nem volt rajta rész, de azért belinkelem. Tudom rászorul egy design átalakítás is, amit szintén tervezek a közeljövőben, csak még van jó pár rendelésem is, de igyekszem magam utolérni. Akkor a blogom:

Ezen kívül még társszerkesztő vagyok egy másik design-kritika blogban is, de ott már lassan egy éve. Azt hiszem mégis csak sikerült összedobjak egy bővebb bemutatkozást. Igen az a probléma velem, ha egyszer elkezdek beszélni/írni nehéz leállítani, és képes vagyok kora reggel is annyit beszélni, amennyit más egy nap alatt, de csak olyannal aki közzel áll hozzám, más visszahúzódó szűkszavú emberkének tart, ami nem is baj. Azt hiszem ennyi elég lesz már magamról, ha bármi kérdésetek van, vagy rendelni szeretnétek nyugodtan írjatok.

Bella Rose:
Üdv minden egyes olvasónak! Nem volt alkalmam még annyi helyen bemutatkozni, nem is igazán szeretek, de mivel a fellegekben vagyok, hogy szerkesztő lehetek e blogon, így kicsikarok magamból minden elfogadható és bemutatkozásnak titulálható dolgot.
Amiket kérhettek és kaphattok tőlem:

 • Kritika mindenről ami a blogon található. (Höh, azért ez túlzás.) 
 • Teljes design
 • Designhoz kapcsolódó ügyes- bajos dolgok ( Ide tartoznak a rendezett képek, HTML kódok és stb.)
 • Karakterek
 • Blog ajánló
 • Fejléc

Akkor most jöhetnek a róla szóló tények... A korom nem számít, úgy gondolom ebben az esetben nem fontos, mivel az intelligencia és a tehetség bárkinek megadathat, de ezzel most nem magamra célzok, nem vagyok egy intelligens fajzat, a becenevem az 'aranyhal' (Mint tudniillik, az aranyhalaknak 5 másodperces memóriájuk van). Az iskolát tekintve tűrhető vagyok annak ellenére, hogy halálra tanulom magam ebben az időszakban, már a tanárok és a nehezebb tantárgyak széttiportak. Nem elég, hogy maga a tanagyag nehéz, a mi iskolánkban a földrajzot, matekot, irodalmat, történelmet, népismeretet, biológiát németül tanuljuk.      Szabadidőm legnagyobb részét tánccal, olvasással, írással, fényképzéssel, kézilabdával, úszással, és focival töltöm el, szóval sosem unatkozok. A zenei ízlésem a csillagos égig terjed, mindent meghallgatok, de sajnos ki nem állhatom a tini bálványok nyálas- mondanivalótlan számait, én maradok Lana Del Rey-nél. Film mániás vagyok, szinte nincs amit nem láttam volna.
Na most jöjjenek az ideillő tények. 2013 júniusától nevezhetem magam bloggerinának, ez elején csak írtam, majd egy hónap után belekezdtem a kritika írásba, és szépen lassan tanulgattam szerkeszteni is. Számtalan történetet kezdtem már el blogba fojtani, de egyik sem volt hosszú távú dolog. Photoshoppal szerkesztek már a legrégebb idő óta, de nekem is meg volt a photoscapes és a PFS-es korszakom. Nem mondanám magam profinak, de ezt másoknak kell eldöntenie, mindenkinek mást jelent ez a kifejezés.
Ez lenne a jelenlegi történetes Evan Peters fanfiction blogom- igen, American Horror story rules- , a design blogomat inkább nem linkelném, nem lenne helyén való.
Voltam már több szerkesztős blogon, de el kell, hogy mondjam, nem volt a legjobb, de ez a szerkesztő közösség más, itt mindenki kedves, biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni a csatlakozást.
Számíthattok tőlem még a hétvégén egy kis design bejegyzésre, remélem az is tetszeni fog.  

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok! Nem szeretnék kötözködni, de már van egy Vivia(e)n Hemmings nevezetű blogger. Ezt csak azért jegyzem meg, mert ha már a blogger világról beszélünk, előny az egyediség... Másrészről össze fogják keverni a két embert...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves névtelen.!
   nem tudom miért zavar, már egy ideje ez a nevem... nem slang szöveg ként, ha nem ott feljebb le lenne írva.!
   A szerkesztőtársaim rákerestek, és érdekes módon NINCS (!!) több Vivian Hemmings nevű felhasználó. Aztán ha még is lenne, akkor csak rákattintanak a névre, megnézik a képet, és már is nincs bibi. Aki meg összekeveri az így járt.
   Csók: Vivian.

   Törlés