Barátság - Animációs képek

Konnicsi!

Ahogy ígértem meghoztam azt a bizonyos újítást, ami igazából semmi hatalmas, földrengető ötlet, de ezzel személy szerint a saját helyzetemet nagyon megkönnyítettem, mert nem kell azon agyalnom, hogy vajon mit hozhatnék nektek és így egyszerűbb is hasznos ötletekkel előállni. A bejegyzéssel kapcsolatos információkat a modulsávban találhatjátok, amiket most csak találomra beírtam, de a következő hét témáját ti szavazhatjátok majd meg. Remélem találtok majd kedvetekre való választási lehetőséget.
Nem is húznám tovább az időt. Amint láthatjátok az első barátságról szóló bejegyzésem animációs képekkel (ismertebb nevén GIF képekkel) lesz tele, amiből kedvetekre válogathattok.

Barátnők:







Legjobb barátok voltunk. Most csak valaki vagy, akivel egykor együtt lógtam.







A további képek megtekintéséhez kattints a tovább-ra.

Fiú-lány barátság:

Gyere, legyünk elmebetegek együtt.

Te vagy a legjobb barátom





Egy srác és egy lány lehetnek csak barátok, de egy ponton vagy egy másikon, egymásba fognak esni....
Talán ideglenesen, talán rossz időben, talán túl későn, vagy talán örökre.



Vegyes barátság:


4x Barátok. 1x PÉNZ!

Egyéb:

Csak akarok valakit, aki szeret engem.

Soha nem felejtelek el.

Ezen a héten még várhattok tőlem JPEG, PNG, esetlegesen kör képeket, ha lesz időm keresgélek a neten dalokat, amiket egyes fejezetek hangulatfestéséhez akár fel is használhattok, és ha időm engedi, külföldi szöveg esetén lefordítom nektek, hogy értsétek a szövegét, ötleteket merítsetek belőle és jobban eltudjátok dönteni, hogy passzol-e a fejezetetekhez. És ezek mellett várhattok tőlem egy cikket, amiben a különböző barátságokról írok pár szót.


További jó olvasgatást és blogolást kívánok!
M. Mircsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése