M. Mircsi - Helyzetjelentés

Konnicsi!
Mostanában kicsit eltűntem, de elég sok dolgom volt, az év végi hajtás, ami tulajdonképpen engem már nem is érint, de az osztályfőnököm és a tanáraim eléggé nyomnak, mert már így is elég ciki lehet nekik, amiért idén senki nem kapja meg az iskola nagyérdemű kitüntetését, díját... Már nem azért, de tényleg elég ciki, de megérdemlik, máskor megpróbálnak kicsit belelátni a mi helyzetünkbe is és talán megértik, hogy a tudjátokminek sincs már kedve az utolsó hetekben témazáró dolgozatokra tanulni, amikor már mindenkit felvettek. Na, de nem is panaszkodok nektek tovább, egyszerűen nem érdekel, ha azt akarják, hogy kitűnő legyek, akkor tegyen érte ők, engem már nem érdekel...
Emellett viszont elkezdtem megírni egy kritikát, csináltam egy teljes kinézetet a legjobb internetes batárnőmnek, és egy fejlécet magamnak, ami szerintem magamhoz képest elég jó lett. Megnyertem egy design versenyt, amit még mindig nem tudok elhinni annak ellenére, hogy már a barátnőm is gratulált és vagy ötmilliószor ellenőriztem a nevemet betűnként, nehogy véletlenül félreolvassam és igazából nem is az enyém.
Az utóbbi időm nem telt tétlenül, amire itt vannak az bizonyítékok:

Lora Momsen's blog:
x (link)

Lora Momsen's blog fejléce:



Fejléc:

Nem vagyok egy profi design készítő, sőt még a fejléceimmel sem vagyok teljesen megelégedve, de örülnék, ha leírnátok a véleményeteket róla/róluk.


Verseny:
Behind The Mask x (link)

Hát, ennyi lettem volna mára. Igyekszem sietni a kritikákkal és már tervezek pár bejegyzést nektek, illetve egy újításon, ami személy szerint nekem segíteni fog abban, hogy miről mit hozzak nektek.

További jó olvasgatást és blogolást kívánok!
M. Mircsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése