Kritika #4 A vég

Sziasztok!

Sajnálom, hogy tegnap és tegnap előtt sem jelentkeztem, de összejött pár dolog és sem időm, sem idegzetem nem volt jelentkezni. Viszont most meghoztam a harmadik kritikámat, lehet írni kommentbe, esetleg túl szigorú vagyok, vagy valami nem tetszik, vagy hibát találtok, nyugodtan lehet véleményt nyilvánítani!:) Remélem ma még tudok jelentkezni!
Ja és utólag is szeretnék boldog születésnapot kívánni társzerkesztőknek, Nors -nak, az előző bejegyzésben már láthatjátok kis felköszöntésünket.:)
Ölelek mindenkit.


Alapsztori:

Tetszik. Látom tényleg érdekel a téma utánanéztél, vagy ami még jobb tudtad, hogy mit akarsz, hogy milyen legyen és ez szép. Nem sablon, érdekes, félelmetes.

Helyesírás:

Vétesz hibákat, amiket simán ki lehetne javítani, ha miután megírtad a részt, és mielőtt még publikálod, átolvasod. Ha ennyi hibát ejtesz kevésbé élvezetes olvasni az amúgy jó történetet. A vesszőket a szó után rakd közvetlenül és használd a szóköz billentyűt. Figyelj rá mi van egyben és mi nincs, és hidd el, ha ezekre figyel, minden sokkal jobb lesz!

Fogalmazás:

Tetszik, ügyesen fogalmazol. Csak így tovább, a hibákra figyelj!


Fejléc: 

Nem rossz, sőt kifejezetten tetszik. A bal felső sarokban attól a zomib féleségtől egyenesen frászt kaptam, de tetszik. Talán ami az egyetlen baj, hogy én ehhez a történethez, tuti nem Lucy Hale -t választottam volna. Nagyon nem illik ide, máskor szerintem figyelj erre mert elrontja az összképet. 

Háttér:

Illik a fejléchez és a törihez is, tetszik.

Modulok:

Tetszik, szép és igényes. Jól van elhelyezve minden, nincs belekötni való.

Sok sikert a további blogolással!


1 megjegyzés: