#Kritika 12 - Sexy Love ~[2nd Version]~

Sziasztok. Mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyire eltűntem... de suli és mi egyebek mellett nekem sincsen százezer kezem. Most viszont itt vagyok és igyekszem hozni a kritikákat.


Kinézet: 
Rögtön a közepébe is csapnék. Sajnálom, de nekem a fejléc nem tetszik. Először is png... ezzel még nem lenne baj, de egyáltalán nem passzolnak egymáshoz a képek. Sem kivágásban, sem pedig színben. Jobb lett volna, ha ezeket a képeket egy egységes háttérnek megcsinálod és ráteszel, egy - két személyt a fejlécre.
A háttérrel csupán annyi bajom van, hogy be kellene állítani, hogy ne mozogjon egyszerre a bloggal... Sokkal jobban nézne ki úgy és még az ember szemét sem zavarná. 
A blog sablonja igazából nekem nem tetszik, de abban igazad van, hogy egy png fejléchez ez passzol. Ennek ellenére, ez a fehér szerkesztő terült és átlátszó modulsáv kombináció nem a legmegnyerőbb. 
A modulsáv nekem nagyon üres. Kellene egy chat, hiszen már létfontosságúvá vált... Illetve fel kellene dobni valamivel a blog külsejét, legyen az kép, gif esetleg videó. Lehet bármi, csak mutasson jól és passzoljon a design-hez. Javaslom, hogy a szegélyeket vedd le... vagy állítsd be valami semlegesebb színre, ami nem szúrja ennyire az emberek szemét... Illetve legyen egy kis rendezettség a lapok között. 

Történet: 
Ami legelőször feltűnt, hogy nincs prológus és én kicsit hiányoltam, hiszen így az előzményekről semmit sem tudhattunk meg. 
Igazából nekem bejött a sztori. Tipikus Love Story... Lehet, hogy csak a hangulatom teszi, de végig olvastam és el vagyok ragadtatva ÉS ez nálam nagyon - nagy szó, hiszen köz tudott, hogy nekem semmi sem tetszik. 
Igaz voltak olyan részek, amiket nem igazán értettem... de egy tini romác sosem nyomon követhető és sosem értelmes. 
Amit javasolnék: 
- legyenek sokkal hosszabbak a részek, hiszen azt jobban lehet élvezni. 
- legyen benne több leírás: lehet ez tájleírás vagy gondolat menet. Ezzel a kettővel mindig nyert ügye van az ember... ráadásul még a fogalmazásmódot és a szókincset is lehet javítani. 
- kérek szépen egy szép prológust vagy csak egy előzetest, ami magába foglalja az egész történetet, természetesen legyen benne egy kis rejtély. 
- továbbá az ismétlésen és a helyesírási hibákon kellene javítani. 
Nagyjából ennyit lett volna. 
További sok sikert!


1 megjegyzés: