#Betűtípusok #Gifek #pngk #Faviconok #Kritika 12

Sziasztok. Ismét jelentkezem. Hoztam nektek betűtípusokat (néhanyat a kedvenceim közül) amiket le lehet majd tölteni, amit persze elmagyarázok hogyan is kell. A gifek SAJÁT készítésűek, ne tegyétek ki saját design oldalatokra úgy, mintha ti csináltátok volna Köszönöm. Néhány pngt is készítettem csak saját használatra. Majdnem elfelejtettem a kritikát. Remélem tudtam segíteni. Nem szeretném ha sértődés lenne mert leírom amit gondolok nem fogok kertelni.
Ölel Amelia xx
Betűtípusok letöltése:

Menjünk a defront oldalra amit -->ITT TALÁLTOK MEG<--
Válaszd ki a neked tetsző betűtípust és nyomj rá a Dowland gombra.
A letöltött fájlt ki kell csomagolni. Nyisd meg az adott helyet ahova kicsomagoltad, majd nyisd meg újra a sajátgépet ott a Helyi lemez (C:) --> WINDOWS --> Fonts és ide behúzod a már kicsomagolt fájlt.
Remélem érthető volt :) De ha nem akkor írjatok komiban és segítek.
Betűtípusok:

KG God Gave Me You
Masana Script
A Gentle Touch
Arabella
Callie Hand
Carrington
Chopin Script
Cloud
Dagita
Ecolier
Saját készítésű gif:











Saját készítésű Png:






Faviconok:






Kritika #1 Nia olvas:
Nia olvas
Alapsztori:
Nagyon tetszik. Nem találkoztam még hasonló bloggal. Igazából nem tudok mit írni, nincs semmi problémám azzal amivel a blog foglalkozik. Remélem minél több bejegyzést láthatunk a későbbiekben.

Helyesírás:
Nem találtam hibát, így tovább.

Fogalmazás:
Sosem dicsértem még még ennyit egy blogot mint a tiédet. Szerintem jól fogalmazol, bár még fejleszd a szókincsed egy kicsit, hogy minél színesebb szöveget adhass ki a kezed közül.

Fejléc:
Imádom. Nagyon tetszik, szép igényes munka. Egyetlen egy dolog nem tetszik az az idézet betűtípusa. Szerintem egy a blog címéhez hasonló betűtípust ajánlanék.

Háttér:
Ez az egy dolog ami kifejezetten nem tetszik. Valami világos rózsaszínes hátteret ajánlanék és akkor nekem nagyon fog tetszeni.

Modulok:
Ezzel sincs kifejezetten nagy probléma, de a sorrendet megváltoztatnám erre: 1.Informácók  2.Oldalak 3.Chat  4.Könyveim  5.Rendszeres olvasók  6.Blogarchívum  7.Cserék

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!! :) Bocsánat hogy későn szòlok , de kérhetnék egy fejlécet , vagy azt a képet amit felűl mint cîm el tudok helyezni? Igazábòl nagyon sjnálom tényleg h későn szòlkok , csak most találtam meg ezt a blogot és már is iszonyù sokat segìtett! :D Szòval a blog linkje : my-life-is-so-shit-but-the-1d.blogspot.com

    Kérhetek hozzá olyan képet amit elmagyaráztam? xD De ha nem jò akkor , nem muszály vagyis , ha nincs rá időtök akkor nem kell. Majd írjatok ! :) Xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írj valamelyikünk e-mail címére légyszives :)

      Törlés
  2. Köszi a kritikát!
    Megfogadom a tanácsodat! :))

    xx Cassidy B.

    VálaszTörlés