Tiszta lap..

Sziasztok!

Úgy döntöttem, itt az ideje elmesélni a történteket és tisztára mosni magamat, illetve pár másik embert.
Mint már kiderült, a "Blog szanálás 2013" című blogon szerkesztő voltam, de bejegyzést a blogra nem írtam!  Menten leléptem, szó szerint elviharoztam!
 Amikor ma feljöttem akkor szembesültem vele, hogy ez valami hihetetlen. Számomra letaglózó volt, hogy a blogger világa ennyire összetartó, és ez egy jó dolog. Az írók kiálltak a rossz ellen, jó volt látni, komolyan. 
A helyzet az, hogy én rájöttem már tegnap (2013.06.26.), hogy rossz dologba keveredtem, ki is akartam lépni, másnak (azaz ma.) De amikor feljöttem, már el lettem hordva mindennek. Csalódtatok bennem, ahogy én is magamban. ELISMEREM, hogy hibáztam, de az ember olyan lény, aki hibázhat. Nem csak én csináltam ökörséget, hanem a többi szerkesztő is. Azonban a blogba csak EGY(!) bejegyzés került ki, a "köszöntő", ami szerintem senkit sem sértett meg.  Vagyis, remélem...
Aláírom, a "fekete listán" voltak felírva blogok, és én azoktól szeretnék mindenki nevében bocsánatot kérni. Butaság volt az egész! Mindenki nevében szeretnék elnézést kérni ! Egy kósza, buta, megfontolatlan ötletet hoztunk létre, amit megbántunk.
Én, elhatároztam, hogy megváltozom. A nap során egy névváltoztatáson is túl voltam, de.. egyszerűen nem. Szánalmasnak éreztem magamat, amiért meg akarok futamodni, ki akarok bújni az L.T.P.~  név alól. Ezért is állítottam vissza. Ha már benne voltam, viseljem a következményeit, jogos! Teljesen jogos!
Itt és most szeretnék megkérni minden embert, hogy NE ítéljetek el senkit. Szerintem megérdemelnénk még egy esélyt.. Lacey.. Feilla... Julia Boo... Miss Babe(!!)... Natalie, és én is (ha bár ebben nem vagyok biztos, hogy én megérdemlem.)
Tegnap jött egy névtelen megjegyzés, amit - mint kiderült - Bea írt. Bea! Igazad volt, egy nagyképű köcsög voltam, és nem félek bevallani! Nem, mert igazad volt, és elismerem!!!! 
Én megígérem, sőt megesküszöm, itt és most ebben a blogban, életem első, és legfontosabb blogjában, hogy megváltozom. Ha díjat kapok kisangyalként kirakom a blogra, ha kommentárt hagytok, válaszolok. 
Nem fogok azzal, jönni; "Hűséges olvasó, nem pártol el". Nem, mert szemétség lenne. Én hibáztam, nekem kell viselnem a következményeit. 
Szóval, szeretnék tiszta lappal indulni! 
Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ne pártoljon egy  a Some bitches, enternal feeling csapatától! Ők is emberek, és hibázhatnak, mint én is tettem. 
Tudom, ezt már soha a büdös életben nem mosom le magamról. DE NEM IS AKAROM! Én hibám, én élek vele. Vagyis.. mi hibánk, mi élünk vele!
Kereshetnék álszent kifogásokat, de nem fogok, mert van gerincem, és felvállalom. 
Ugyebár említettem a változást. Szóval, volt egy lány, aki még a Szanálós blognál írt nekem, hogy Ő nem ítél el, és szeretné a segítségemet kérni. Felvettem vele a kapcsolatot - ma történt mindez -, és segítettem neki. Rettentően tündéri volt, ahogy megfogadta a tanácsomat. Komolyan, el sem tudjátok hinni, mennyire jól esett. Olyan szép mondatokat hozott össze egy óra "segítség" után. Öröm volt nézni.
Ezentúl, ha bárkinek kéne bármi segítség, ÁLLOK RENDELKEZÉSETEKRE! FEJLÉC, KRITIKA, BÁRMI JÖHET!  Mert szeretném jóvá tenni.... Szeretném visszakpni az elvesztett olvasókat, mert egy igazi barom voltam...

SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI A "SZANÁLÓ LISTÁRA"  FELÍRTAKTÓL MINDENKI NEVÉBEN, MERT IRTÓ NAGY SZEMÉTSÉG VOLT! Tudom, hogy mennyire rossz érzés, amikor a blogodat fikázzák, és rájöttem, hogy másnak is egyenlően rossz. Sajnálom!
 U.I.: Várom a reakciókat. Mindenki véleménye számít! Ne rejtsétek véka alá! 

37 megjegyzés:

  1. Én írtam oda is legelősször (előző bejegyzés), s ezért szeretnék ide is. Neked megtudok bocsájtani, mert mivel mondtad; már az elején rájöttél; idiótaság volt. Ez tiszteletre méltó.

    Nem, nem csak a köszöntő volt fent, hanem már egy díj is, amit habár szeretnék linkelni, sehogy sem megy, mert a blog törlődött - mindenki örömére.

    Miss Babeban biztos voltam, hogy admin, mert mit ne mondjak, kinézem belőle. S nem, itt nem a blogger énére gondolok, hanem én már facebookon is beszéltem vele (sokszor) de aztán összevesztünk, s egy pi*** lett azóta.

    Örülök, hogy beláttátok - legalább is néhányan - hogy butaság volt, mert tényleg egy idióta ötlet volt a blog.

    Mint kiderült az első "díj" bejegyzésében, ez egy szinten kritika blog is lett volna, de nem tudom, örülök, hogy vége..


    Elismerésem, Liz, hogy Te már az első nap beláttad, hogy ez nem volt jó ötlet. (:

    Bocsánat, ha megbántottalak az előző bejegyzésnél a kommenteimben, de elkapott a hév.
    Bocsánat!

    Virág.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Virág!
      Örülök, hogy visszatértél, és - értelmesen - leírtad a véleményedet.
      Komolyan megbántam, és meg fogok változni!
      És a "hév", hidd el, én is hasonlóan reagáltam volna, ha egy olyan "író", akit úgymond kedvelek, baromságot csinál. Ne te kérj bocsánatot, Jézusom! Én kérek bocsánatot!
      Ölel,
      L.T.P.~

      Törlés
    2. És a színpadon: a PICSA! :D *meghajol* Köszönöm, köszönöm. Én is szeretlek téged névtelenke, csak vállald már fel a neved, te szerencsétlen.

      Törlés
  2. Lizi.. én ugyan azt tudom leírni, mint a szanálós bloghoz. Tényleg sajnálom, és nem ítéllek el. Nem, mert hibázik az ember, de azért szeretném, hogy tudd - mivel nem olvastad el - ezeket a szavakat szántam ott neked:
    "L.T.P.~ : Felfogtam, már kiszáltál, de minek kezdtél bele? Tényleg nagyot csalódtam, hiszen a te blogod olvasásával merítettem önbizalmat a folytatáshoz. Felnéztem rád, mint íróra. Olyasfajta példakép voltál a szememben. Hangsúlyozom: Voltál.
    Sajnálom, hogy untatlak ezzel és tudom, hogy fáj, mert te "nem írtál senkiről semmi rosszet" DE akartál. Természetesen továbbra is olvasód maradok, hisz szeretem azt, amit írsz, de ezek után már nem tudok rád felnézni és nem tudok rád példakép ként tekinteni... Sajnálom."
    Tényleg sajnálom, de képtelen vagyok. Természetesen sosem felejtem el, példaképem voltál és a történeteiddel megtanítottál írni. A fogalmazás, az írásmód, a helyesírás.. Sok mindent köszönhetek a blogodnak, és ezt nem tudom elégszer hangsúlyozni.. Tehát egyszerre köszönöm és sajnálom..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Évi!
      Példakép? Nem használsz Te egy kicsit nagy szavakat? Én, mint példakép, ugyan! Semmi olyat nem tettem, amivel példakép lehettem volna. Én nem haragszom rád, amiért már" nem nézel fel rám". Nem is kell rám felnézni. Nem vagyok én sztár, sőőőőőőőt.
      De örülök, hogy nem pártoltál el!
      ölel,
      Lizi( LTP.. ah..)

      Törlés
    2. Én nem akarom elcs*szni a kedved így nem fejtem ki, hogy miért is voltál példakép és, hogy miért néztem fel rád.. így is sajnálom... bocsánat.

      Törlés
    3. Rám ne nézz fel!Nem érdemlem meg:)

      Törlés
    4. Előre is bocsánatot kérek de nem bírom magamban tartani!

      Igenis, hogy meg érdemelted! Egy nagyon tehetséges író vagy!

      Igazából a fanfic-ek világában a tied volt az első, amit megtaláltam! A TIED! Ezért néztem fel rád, mert csak ámulni és bámulni tudtam, hogy valaki ilyen tehetséges, hogy ilyen tökéleteset tud alkotni!

      Példaképemmé váltál az írói világban, hisz az alkotásaid erőt adtak, így lett belőlem is író. Így lettek olvasóim.

      Ám ez most romba dőlt, hisz csalódnom kellet.. sajnos. Nem is tudom, mit mondhatnék.. Én tényleg nagyon bánom ezt az egészet, de nem fogok utálkozni. Szeretlek és szeretem minden írásod. Csak így tovább! :)

      Bocsánat!
      ~É.M.

      Törlés
    5. Éva! ( Bocsi, az Éviért..)
      Jó, én ezt elfogadom. Köszönöm, aranyos vagy.. Tudod a seb begyógyul, a heg megmarad. Elfogadom!
      LTP

      Törlés
  3. Szia!
    Elore is elnezest kerek az ekezetekert, es a nevtelen irasert, vagy az esetleges helyesirasi hibakert. Ezt meg az elozohoz akartam irni,csak kicsit keson kapcsoltam...
    Sajnalatos modon, a delutan folyaman megtalaltam a blogomat azon a listan. Csak egy kicsit szeretnek meselni, hogy en miert is kezdtem el blogolni...
    Tavaly oktoberben elkoltoztem angliaba (ezert nincs ekezetem), es a baratnoim sorba kezdtek elhullani mellolem. Maganyos voltam, es unatkoztam is, igy hat elkezdtem irni egy tortenetet, ami kesobb felkerult arra a bizonyos listara... Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy egy kicsit gondolkozhattatok volna, arrol, hogy ki milyen okokbol nyit blogot.
    De nem haragszom rad,sem a tobbiekre. Mindig is tudtam, hogy az iras nem nekem valo...
    A blogjaidat tovabbra is kovetni fogom, es sok szerencset kivanok hozzajuk! Gratulalok a sok olvasoert, kitartasert, blogert es sikerert! Ez volt az amit en is el szerettem volna erni.
    Megegyszer elnezest kerek a nevtelensegert.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Névtelen!
      Figyelj, ha szeretnéd, én nagyon szívesen állok rendelkezésedre, és segítek. Jelölj be facebookon, vagy akárhol. Küldd el nekem a blogodat. Elolvasom, és segítek!De csak ha igényt tartasz rá.. :)
      És nagyon sajnálom, hogy a blogod rajta volt a listán.
      Ölel,
      Lizi

      Törlés
    2. Bocsànat, hogy kèsöbb vàlaszolok (most nèvvel)
      Nem sajnàltatni szerettem volna magamat az elõzõ kommenttel, de nagyon szèpeñ köszönöm, hogy felajànlottad a segìtsèged. A blog miatt nem kell aggòdnod, letöröltem. Mint màr mondtam, nem haragszom, csak eléggè rosszul esett. A nevem nem hiszem hogy ismerõs,hiszen megvàltoztattam a kèppel együtt.
      Holnap iskola utàn (itt mèg hàrom hèt van hàtra) felkereslek facebookon , ha nem bànod.
      Még egyszer köszönök mindent.

      Recia

      Törlés
    3. Orulok nagyon, hogy valaszoltal!!
      O, en nem sajnalatbol szeretnek segiteni, nem! En valoban szeretnelek megtanitani jol irni, mar ha nincs ellenedre. Es barkit szivesen kisegitek.
      Keress fel! Egesz nyugodtan:-) varom az uzenetedet.:-)
      Olel,
      Lizi

      Törlés
    4. Szia ujra! Most csak annyit szeretnek kerni, hogy legyszives linkeld be a facebookodat,mert nem talalom( es nem is vagyok benne biztos , hogy melyik vagy te...).

      Törlés
  4. Szia.
    Én nem tudok erről a dologról semmit, csak azt amit ide leírtál.
    És kicsit csalódtam amiért azok ellenére amit beszéltünk pár napja, beleakartál egy ilyen minőségű blog írásába kezdeni. Ez nem hozzád méltó.
    A véleményemet azt hiszem tudod erről. Nagyon lenézem azokat akik azért bántanak más írót mert szarul ír. Én úgy vagyok vele, ha szar is had csinálja amíg neki örömet okoz addig én minek bántsam ( amúgy sem okoznék senkinek sem fájdalmat csak azért, hogy az én mellem feszüljön...)
    Előttem írt valaki, névtelenül, aki kiment Angliába. Látod neki is az okozott némi kikapcsolódást, vigaszt, hogy írhatott. És ebbe soha nem szabad belerondítani senkinek.
    Segíteni lehet, de ne mocskolódjunk.
    Én becsülöm benned azt, hogy kiakartál belőle lépni egyből.
    Sőt ha lenne most kalapom megemelném előtted, amiért felvállaltad ezt az egészet és ide leírtad nekünk.
    Nagyon nagy lépés a változás, és tudom, hogy neked sikerülni fog, Te egy rettentően tehetséges és okos lány vagy. Segíts ezentúl nagyon sok mindenkinek, remélem tényleg így lesz. Azt kívánom neked, hogy sok ember lássa meg ezt benned, és ne ítéljenek el. Mindenkinek lehet második esélyt adni. Ráadásul ezzel a tetteddel, hogy leírtad és segíteni akarsz, megérdemled.
    Puszi, Szilvi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most néztem meg a Dream World nevezetű kritikás blogunkat... szóval mi lettünk volna az első áldozat. :D
      Már érintett vagyok én is.
      Tudom ki ajánlotta a blogunkat. Miss Babe mind a kettőnkre mérges Alice-ra és rám is... szánalom...
      Na mindegy a lényeg az, hogy vége van. Én megbocsátok mindenkinek.
      Peace

      Törlés
    2. Szia Szilvi!
      Nagyon orulok, hogy irtal! Komolyan.
      Tudod bennem a legtobb ember csalodott, szanalmasnak mondtak, megvetettek. Ideje volt tenni vmit. Be szeretnem bizonyitani, hogy nem vagyok annyira rossz, szanalmas ember, amilyennek gondolnak. Igen, segiteni fogok, akinek csak tzdok, es engedik. Tenyleg szeretnek segiteni. Mert en is voltam kezdo, sot meg most is az vagyok, bar mar van egy kis tapasztalat a hatam mogott. :-).
      Koszonom a megertest! Elnezst, hogy a blogotok fent volt a listan.
      Orulnek neki, ha Alice tarsad/baratnod is irna ide, barmit, mert szamomra az O velemenye is fontos lenne, es ha ugy adodik tole is bocsanatot kernek.
      U.I.: Bocsanatot kertem Nessztol, a Batterfieldes lanytol.
      Olel,
      L.T.P~

      Törlés
    3. Szia!

      Nahát, eléggé meglepett, hogy az én véleményemre is kíváncsi valaki!
      De, ha már így alakult, akkor le is írom.
      Igazából Miss Babe és a többi (nem rád gondoltam, hanem a másik blogjában lévő jó madarakra) bloggerina véleménye teljesen hidegen hagy.
      Ő is megmondhatja a "tutit", de igazából így csak magát minősíti le. Nem fogok vitatkozni egy ilyen hülyeségen, mert nekem meg az ő munkái nem tetszenek, ráadásul egy kicsit meg is kellett volna nevelni azt a leányzót, mert az ÉN véleményem szerint egy cseppnyi tisztelet sincsen benne a többi bloggerina felé. Nyilván nem rád gondoltam, hanem azokra, akiket egyáltalán nem ismer, de azért mindennek lehordja az írását, mintha ő többet tudna!
      Ma találtam rá erre a kampányra: http://kritikaknektek.blogspot.hu/2013/07/le-balhekkal-kampany-es-interju.html (elnézést, hogy más blogot linkeltem/hirdetem) és nagyon örülök neki! Nem azért, mert Miss Babe és csapata ellen van, hanem, mert végre itt egy új esély - már ha sikerül belőle valami -, hogy a magyar blogger világ végre megtudjon férni egymás mellett, mert el kell fogadni, hogy talán van még egy designes oldal, talán van még egy hasonló történet, mint az általunk kreált... stb.! Mindenkinek más a stílusa. Én is, és - szerintem - minden fejléc készítő a saját stílusa szerint szerkesztget. Ez így van mindenkinél. Én elismerem, hogy nem vagyok profi, de azért Miss Babe se gondolja magát olyan hű, de nagynak, mert akármennyire is nagyra nőtt az egója, fel kéne nőnie! Mert ez a viselkedés gyerekes... de megint, csak hozzám teszem, hogy ezt valószínűleg, csak ÉN gondolom így, de nem baj. Mindenkinek van saját véleménye, ami mellett kiáll. Neki is lehet, de nem mindenképpen kell bunkón kifejezni magunkat. Ő is elgondolkozhatna rajta, hogy hány ember lett szomorú miatta. Sőt! Ha az én blogomról írta volna a kritikát, (most nem a dream world-re gondolok) akkor Én is elég szarul érezném magam és talán még sírnék is. De nem kértem tőle kritikát, nem is fogok, de nem azért, mert félek a véleményétől... hanem, mert szimplán nem érdekel.
      De, hogy ne csak Miss Babe gyerekes viselkedéséről beszéljek, nagyon örülök annak, hogy benned volt annyi, hogy felvállalod ezt az egészet. Én nem rád haragszok! Sőt! Igazából senkire se haragszok, inkább csalódtam. Azt mindig is tudtam, hogy Miss Babe-el nem leszünk virtuális puszi pajtások, de azért nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a dolog. Visszatérve rád: köszi, hogy elolvastad, hogy ezt a bejegyzést megírtad, hogy van még ember, aki megmeri ezt tenni... stb.!
      Ölel téged,
      Alice.

      ui.: bocsi, hogy ennyit dumáltam, de kijött belőlem. És köszi, hogy "meghallgattál", vagy, hogy érdekel a véleményem!

      Törlés
  5. Szia :)
    Őszintén szólv én is csalódtam... nem tudom hogy az én 2 blogom is fent volt-e vagy sem de engem nem érdeket volna mert udom pocsékul írok! És én ezt be is látom. Számomra te vagy az EGYIK legjobb író. És most ne merj tilakozni! Igen is az vag! Tiztelem benned hogy volt benned annyi becsület hogy ezt itt mind elmondtad nekünk! :) Én maradok ezen az oldalon és olvasom tovább a történeted :) Viszont lenne egy kérésem.. :/
    Remélem válaszolsz
    Bye: Rebeka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Mindenkinek valaszolok!! Szoval, koszonom, nagyon aranyos vagy, komolyan. Ilyen merteku megertest.. nem szamitottam ilyenre. Nos. Varom a keresed:-)
      Olel,
      L.T.P~

      Törlés
    2. Hát szeretnék egy kis instrukciót kérn 2 blogomhoz ha nem túl nagy pofátlanság :/
      Bye: Rebeka

      Törlés
    3. Persze! Keress meg facebookon.:-)

      Törlés
  6. Szia :)
    Az azért durva volt,hogy feljöttem ide és szemebsültem azzal a ténnyel hogy te is ...!
    Mondd meg miért?Miért akartátok eltörölni a számotokra nem élvezhető blogokat ??Olyat csalódtam benned ...Ez az egyik kedvenc blogom,és te vagy az egyik kedvenc írom ...Szóval ez rendesen sokkolt ...
    Mert szerintem te is voltál kezdő,és ha vissza néznéd a régi írásaidat,meglelnéd benne azt az embert ,aki kezdő ,és bénán ír!Pont olyan voltál ,mint akiknek a blogját elakartátok törölni !
    Gratulálok ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Tudom, milyen voltam... es szeretnem jova tenni. En mostantol segiteni fogok a kezdoket, tudod en is megbantam. Sajnalom, ha teged is megbantottalak ezzel, tudod en is csalodtam magamban. Es igen, en is voltam kezdo, es most sem vagyok profi, nem felek bevallani, mert ez az igazsag.
      Remelem egyszer Te is meg tudsz majd bocsajtani:-)
      Olel,
      Lizi

      Törlés
  7. Szia L.T.P. ~ !
    Már egy másik blogba leírtam a véleményem, ahol leírták, hogy ki volt benne. Görgettem le, le, le... L.T.P.????? Ezt nem néztem volna ki belőled.. :/ Értem én, hogy mindenki hibázik, de ezt én is, te is és szerintem mindenki tudja, hogy ez a blog nem szólt másról, mint mások lejáratásáról, ami (már bocsánat..) de büntény!!!! Értem, hogy Miss Babe nagy lánynak érzi magát és elég jónak, hogy ilyet csináljon... de én tényleg meglepődtem, hogy ott volt a neved. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit éreztem akkor, mikor ott volt a neved... mintha becsapnának... vagy nem is tudom! Na mindegy, nem fogok itt sírni, meg hasonlók, csupán annyit mondok, hogy mások leégetése nem a legszebb dolog, sőt a legrondább dolog, amit lehet csinálni a Blogger és nem Blogger világban.
    Miss Babeben nem csalódtam, utólag tudom, hogy ilyen is volt/ még mindig az alap járaton is.. Lacey nekem elég flegmának tűnt a kommentjei alapján, Feillát egy kedves lánynak tartom, TÉGED IS ANNAK TARTALAK.. Julia Boo és Natalie-t meg egyáltalán nem is ismerem. Az álneves dolog..... szánalmasnak tartom mindegy... és hogy minek írtam le mindenkit egytől - egyig? Mert ha már ők/ti ócsárolták (vagy csak akartátok) másokat, akkor én is elmondom a negatív véleményem!
    Nem értem egyáltalán, hogy mi értelme volt ennek a blognak, hogy egyáltalán minek száltál bele!!! De Miss Babe elérte amit akart.. aki eddig nem ismerte, az most már ismeri és több seggnyalója lesz. A listákon nem tudok, hogy kik voltak rajta, de az, amit írtak a Dream Worldről, vagyis Miss Babe... UNDORÍTÓ! (Ha valaki nem látta, bemásolom neki, nem tudom te láttad-e)
    Te nem tudom mennyit szerkesztettél rá vagy mit is csináltál konkrétan a blogon és akkor elmondom, amit rólad gondolok éppen.
    NEM UTÁLLAK, NEM HARAGSZOM RÁD, DE. Elég nehézkes feldolgozni, hogy az egyik legsikeresebb író a bloggerben ilyen fajta blog bele.... Nem tudom, hogy ezek után élvezettel fogom-e olvasni a blogjaidat, de elfogom olvasni a többi részt is ebből a blogból.
    Remélem, hogy több ilyenbe nem leszel benne és hogy legalább nem hagyod Miss Babe negatív hatását magadra gyakoroltatni.... mert igen, ROSSZ HATÁSSAL VAN RÁD.
    Na nem szaporítom a szót, továbbra is olvasni foglak, ha élvezettel, ha nem. Ennyit akartam, ja és FB-n majd bejelöllek, ha nem baj! :)

    Xoxo, Zsuu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Rettentően örülök, hogy írtál! Vártam, hogy írj! Tényleg számítottam rá.
      Tudod nekem az egészban annyi volt a szerepem, hogy "bele lettem rángatva". Hirtelen történt az egész. De SEMMIT SEM ÍRTAM ARRA A BLOGRA, csak a nevem volt - álnevem - a szerkeztők között, de mint már írtam, a blog nyitásakor, amikor nyilvánossá vált. (2013.06.26.) estéjén, már ki szerettem volna lépni, de nem volt időm rá, ugyanis sürgősen el kellett mennem a géptől. Tudom, elég gyenge mentség, de ez van. A tényaz tény. Senkit sem bántottam meg egy szavammal sem azon a blogon. Tudom szánalmas volt egyáltalán belépni is oda, de megtörtént, hibáztam. Beletörődtem, hogy az olvasóim már nem úgy néznek rám, mint eddig, hanem a legtöbb elment, megvet stb.
      Köszönöm, hogy továbbra is olvasni fogsz, aranyos tőled, hogy Te nem pártolsz el, nagyon nagyon jól esik!! Köszönöm Zsuu!
      Őszintén szólva, nagyon sajnálom!
      Várom, hogy jelölj, esetleg írj!
      Ölel,
      Lizi

      Törlés
    2. Szia, újra :)
      Tudom, hogy semmit nem írtál oda, nagyra becsülöm benned és az, hogy elkellett menned a géptől..hiszek neked! :)
      Nem fogok elpártolni, csak azért mert hibát követtél el(ha felgyújtanád a parlamentet még akkor is olvasnálak.xddd), mert attól ugyanolyan jól írsz! :)
      Remélem, hogy sok olvasód marad ezután és megbocsájtanak neked!

      Majd du. jelöllek, mikor gépen leszek, nem telóról és írni is fogok ;) :)

      Ui1.: Mi van a Love and Poppal és a Little Diamondal???:(

      Xoxo

      Törlés
    3. Kedves Zsuu_Lorant †.
      Én vagyok az egyik szerkesztője a Dream Worldnek. Sajnos csak késő este tudtam meg ezt az egész dolgot, ráadásul LTP bejegyzéséből, ha megkérhetlek, bemásolnád nekem mit írt az a sokat látott, nagyon tapasztalt bloggerina azaz MISS BABE :)
      Köszönöm neked :)
      xx

      Törlés
    4. Szia Szilvi!
      Idézem:
      "¡Holá!

      A vicces az, hogy még egy szanálást se olvashattatok senkitől, már kemény kilenc utálkozó kommentet kaptunk. Ketten már ki is léptek, egy meg fontolgatja, így a kezdetleges nagy szám, elég csekélyre csökkent. Üzeni az egész szerkesztőség azoknak az embereknek, akik találgatnak ki-ki lehet, hogy a tippelésetek nem jött be. Azt pedig leszeretnénk szögezni, már itt, attól hogy kinyilvánítjátok a negatív véleményeteket, nem fogtok felkerülni a listára. Ezt jobb, ha tisztázzuk.

      *Dream World*

      A blog legfontosabb „összetevője” a kinézet, ami nálatok egy botrányos zöld hányás. A fejléc úgy ahogy van vacak, a betűtípusról ne is beszéljünk. Nektek ez tetszik? Vagy nem találtatok rendes betűtípust? Undorító. Ahogy lejjebb görgetünk, a szívinfarktus már az ajtónkba toporzékol, hogy egy váratlan pillanatba lecsapva ránk, a színvonallal együtt eltűnjünk. Viszont a kinézet után nem kellett csalódnunk, a tartalom ugyanolyan minősíthetetlen sz*r. Smiley-k mindenhol, összecsapott és pocsék kritikák teli a blogon. Konkrétan a kritikára várók blogok fejezetei közül, jó ha 30%-át elolvassátok, és ez így egyáltalán nem fair.

      Tanács:
      Igazándiból, szerintem nektek a jpg sokkal kapósabb lenne, mint a png, látszik, hogy azzal nem nagyon vagytok kibékülve. A betűtípusok legtöbbször szörnyűek, ezen változtassatok, higgyétek el sokat fog dobni egy-egy fejlécen! Próbáljatok olyan színt választani minden design cserénél, hogy a látogató vagy épp az olvasó ne akarjon hányni. A kritikáknál csak annyi, hogy inkább szüneteltessétek egy kicsit, és inkább tartson kétszer annyi időbe egy megírása, csak annak a minősége legyen elfogadható. Kicsit több időt szánjatok rá, jobban fejtsétek ki a dolgokat, és ha lehetséges – már pedig jó lenne, ha teljesíteni tudnátok – olvassátok el egy adott blog, minden publikált részét!

      Szerintem nem reménytelen a blog, változtatni való van bőven, de reménykedek benne, hogy egy hónap múlva, már nem fogja megérdemelni a legrosszabb blognak járó díjt! Én csak sok szerencsét kívánok...

      Tara Widning" (alias Miss Babe, utólag)

      Sajnálom, hogy pont titeket talált meg elsőre:/
      Xoxo

      Törlés
    5. Szinte nevetni tudnék ezen...
      Egyetlen ember aki eddig megszólta a külsőt, ráadásul már több mint egy hónapja így van...
      A kritikáink átlagosan arasznyi méretűek...fel van az is tüntetve, hogy nem olvasunk el minden fejezetet...
      Mi nem az ócsárolás céljából írunk kritikát, hanem a segítségnyújtás miatt.
      Sajnos Miss Babe..eddigi kritikái csupa rosszindulatú mondatokból állt nem többől, remélem felnő végre és észhez kap, hogy ez nem kifizetődő.

      ui: Köszönöm, hogy bemásoltad :)

      Törlés
    6. Sziasztok!
      A parlamentet nem fogok felgyújtani, nem kell aggódni, odáig én sem süllyednék le. :D
      Köszönök mindent:)
      Várom, hogy írj, Zsu:)
      Lizi

      Törlés
  8. Szia L.T.P...
    Nem hiszem hogy tudod ki vagyok, de én vagyok a Battlefield-es lány...
    Nem rég a Chatem-ben volt jó pár üzenet, amit olvasva nem s tudom mit éreztem. Volt ami fájt, de volt amin nevettem. Én egy kedves lánynak képzeltelek mikor a Testemben a lelked-et olvastam. Azt hittem hogy soha nem voltnál képes senkit megbántani.
    Aztán még mikor ez a blogom volt:http://czinevani3005.blogspot.hu/2013/05/therty-three.html
    írtál ide is egy kissé sértő szöveget (http://czinevani3005.blogspot.hu/2013/05/therty-three.html)
    elfogadtam, hisz kritika... Tovább olvastam a blogodat aztán jött a mostani a One Direction on the Battlefield-re...
    Na annál már kiverte a biztosítékot minden. Nem tudtam elhinni hogy ezt te írtad... És most hogy ezt a bejegyzésedet olvastam meglágyult a szívem. Az a blog nekem nem volt soha a kedvence. Elolvastam több blogkritikát is, és elszörnyedtem hogy ott csak mindenkit fikáznak... Sajna te is ennek a hatása alá kerültél! :(
    Én adok egy esélyt, és remélem vissza változol azzá a kedves lánnyá, akinek hittelek.
    Azt viszont csodálom benned hogy most itt mindenki előtt bocsánatot kértél és megalázkodtál... Örülnék egy válasznak...
    Ui.: Azt írtad Szilvi-nek hogy bocsánatot kértél tőlem, ezt most erre a bejegyzésre értetted, vagy írtál nekem valahol?
    Ölel: Nessz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Amikor megláttam, hogy írtál, szó szerint a fejemhez kaptam, hogy Jézusom!
      Nagyon aranyos lány van, és becsülöm, hogy képes vagy megbocsájtani nekem, ezért szeretnék köszönetet mondani, és még egyszer bocsánatot kérni. Igazából a régi blogodnak a chatjébe írtam, ne haragudj, csak annak a linkje van meg nekem!
      Hidd el, én megpróbálok változni, szerintem egy nap alatt már sikerült is kicsit. :)
      Ölel,
      L.T.P.~

      Törlés
    2. Szia, megint...
      Köszönöm, és mint írtam én is becsülöm hogy te felvállaltad hogy hibáztál... Lehetséges hogy a többiek meg sem tennék, sőt biztos...
      Ölel,
      Nessz.

      Törlés
  9. Szia.
    Hát mit ne mondjak,eléggé meglepődtem.Mindenen,amit írtál,de főleg akkor,amikor az előző bejegyzésben megtudtam,hogy van egy szanálós blog,és közöd van hozzá.
    Csalódtam benned.Csalódtam,mert a te írásod sem tökéletes.Pontosan nem tudom,mikortól lehet azt mondani valakinek,hogy tökéletesen ír,de szerintem te is tudod,mik azok az apró hibák az írásodban...Vagyis,az a helyzet,hogy a harmadik évadot egyáltalán nem olvastam,az előző bejegyzést is véletlenszerűen olvastam el,mert nem volt más,aztán meg megláttam,hogy mik a kommentek,és hát...Szóval a harmadik évadról nem igazán tudok véleményt írni(minőség terén),de azt azért leírom,hogy miért nem olvasom már egy ideje a történeted.
    Nekem már az elejétől fogva tetszett a történeted.Olvastam,olvastam és olvastam.Röhögtem,mosolyogtam rajta,de mindenekelőtt elolvastam az üzeneteidet a részek elején.Láttam,hogy arra kérsz minket,hagyjunk jelet magunkról.Néha néha hagytam,és figyeltem a többieket is.Észrevettem,hogy csak egy egy mondatot írnak.Vagy szavakat.De ha írnak egy hosszabb szöveget,akkor sem írsz vissza nekik.Engem ez rendkívül zavar.Olyan,mintha egy robot lennél.Konkrétan semmi kapcsolat nincs közted és az olvasó között.Legalábbis,ha nincs kedve e-mailezni veled,vagy valami,hanem csak arra vár,hogy válaszoljál már a rohadt kommentjére,elvégre,ha már hisztizel érte,akkor ennyit megtehetnél.Igen,én ezt gondoltam.Vártam,hogy válaszolj valamit,mert érdekelt,hogy te mit gondolsz,ha mondjuk előhozakodok egy témával.Vagy hogy szerintem milyen aranyosak voltak,ilyenek...De tűrtem,nem szóltam egy szót sem,mert minek,gondoltam,úgyse veszed észre.Biztos csak az érdekel,hogy meglegyen ennyi meg ennyi hozzászólás egy rész alatt.De ami igazán kiütötte a biztosítékot nálam,az egy bejegyzés volt,aminek az elején még te kérted ki magadnak,hogy nem hagytunk elég megjegyzést,és hogy ez nem esett jól,meg ilyenek.Eldöntöttem,hogy jól van,ha téged csak az idióta hozzászólásaink érdekelnek,akkor mostantól nem is olvasom a blogod.És így lett.Rendszeres olvasóként vagyok rajta,de nem olvasom.Vagyis jó pár részt nem olvastam,de talán pótlom az elmaradásokat...

    Bocs,ha megbántottalak,vagy valami,de úgy éreztem,ezt már régóta ki kellett írnom magamból.

    A szanálós bloggal kapcsolatban csak annyit még,hogy persze,mindenki hibázik,és tudom,hogy általában ilyenek nem jutnak eszünkbe,de egy picit is belegondoltál abba,hogy ha veled csináltak volna ilyet,milyen lett volna neked???

    U.I.:Azt hiszem,újra megjött a kedvem a történetedhez,főleg,ha tartod magad az esküdhöz,miszerint válaszolsz a kommentekre,ugyanis nekem ez fontos.Nem szeretnék egy robot által írt történetet olvasni,valamilyen szinten szeretem megismerni az íróját,főleg,ha blogger.

    U.I.2.:Szerettem volna betenni valahova a szövegbe egy mosolygós smiley-t,mert ez nem egy olyan nemtudommilyen szöveg akart lenni,hogy most te vagy a fekete bárány,én meg aki elhordalak mindennek,mert ahogy te is írtad,az emberek követnek el hibákat.Szóval,most ide rakom a smiley-t.----> :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A helyzet az, hogy eddig azért nem válaszoltam a kommentárokra, mert engem rettentően idegesített, ha az én megjegyzéseim is közte vannak a olvasóké között. Nem tudom miért, tényleg nem. A kommenteket mindig elolvasom, nincs olyan alkalom, hogy ne olvasnám el, ki mit ír, annak ellenére, hogy nem válaszolok. Mostantól fogok válaszolni, mert már nem érdekel, hogy hány megjegyzés van egy részen. Tudod, én azért írok, mert szeretek, és nem az olvasóknak szeretnék első sorban megfelelni, hanem magamnak. Ezért is döntöttem úgy, hogy a Little Horan harmadik évadját nem írom újra, és letörlöm az eddig feltöltött, öt összecsapott, vacak részt.
      Ó, tudom, hogy csalódtál, én is magamban, ez nem újdonság számomra!:)
      No, és szerinted mik az apró hibák az írásomban? Kérlek, erre valóban kíváncsi vagyok:) Mert nem, tényleg nem tudom, és ha nem mondjátok meg, nem is fogom tudni korrigálni őket. Mindössze annyit tudok, hogy meglehetősen kevés hasonlatot használok, és ezen kéne javítani.
      Örülök, hogy írtál.
      Csók,
      Lizi

      Törlés