Little Horan/3~ Chapter 1.

Sziasztok! Itt is a 3. évad! hivatalosan is elérkeztünk ide! Több, mint 15 fejezet lesz, az tuti! Hajazni fog a régire, eléggé, de más lesz, mivel a jelenetek is mások lesznek, s összeszedettebbek lesznek.Sajnálom, hogy rövid lett, ígérem igyekezem a következővel! Remélem tetszeni fog! 
Komizni ér, s
 jó olvasást!

/2 év múlva./
Július 1. Vasárnap

   Évek, hónapok, napok, órák, percek, másodpercek. Az idő rohamosan szalad előre, s mi nem tudjuk megállítani. Hogy is tudnánk? Hiszen nem vagyunk szuperhősök, csak átlagos, rettentően átlagos emberek. Már akit lehet nálunk átlagosnak nevezni.. Inkább mondanám úgy, hogy öt tehetséges srác, és a három grácia, meg pár betolakodó.
A helyzet a következő. Január tájékán Roberta, és Harry szétmentek, az egyre erősödő konfliktusaik miatt. Pár napra a szakításuk után Roberta bejelentette, hogy kiköltözik Amerikába a nagyszüleihez, mert ott szeretné folytatni tanulmányait. Először Hannával eléggé meglepődtünk, hogy ennyire könnyen képes itt hagyni minket, de amikor könnyes szemmel búcsúzott, és elhadarta távozásának valódi okát megértettük, és beletörődtünk, hogy ezt szeretné, így ez is lesz. 
Ugyebár így a bandában három szingli tag lett. Ugyanis Cassie, és Zayn jól megvannak egymással, szint úgy, mint Liam és én. Louis, Niall, s Harry pedig a banda "bikáiként" törhetnek előre, és csajozhatnak. Jut is eszembe! Niall! Niall - belső informátoraim szerint, - még mindig fülig szerelmes Hannába, kinek az elmúlt pár hónapban új barátja lett. Valami Blake a csávó neve, de őszintén szólva, egy kigyúrt izomarc. Rettentően unszimpatikus. Állandóan kérkedik, és mesél, hogy mikor milyen konditeremben volt. Általában ilyenkor messzire elvonulok a közeléből, hogy ne is halljam miket beszél. 
Visszatérve Harryre, s Robertára : Harry kivan, nem is kicsit. Sokszor elvonul a szobájába, és egyedül van.Néha megsajnálom, hisz elhiszem, hogy hiányzik neki Berti. Nem lehet könnyű most Hazzának. Ramaty állapotban van. Ha már a ramaty állapotoknál tartunk. Mostanában én sem vagyok valami fényesen. Lényegesebben többet fáj a fejem, mitn régebben, s egyszerűen alvás mániám van. Ha tehetem, akkor pihenek, mint valami nyolcvan éves öregember. 
- Hallod - lökte meg a karomat Hanna, mire észbe kaptam, s ráemeltem tekintetemet. 
- Nem, süket vagyok, Légyszíves kiabálj - forgattam meg a szememet, mire Hanna csak fújtatott egyet, s folytatta:
- Figyelj már ide! Vásárolni vagyunk! Holnap indulunk nyaralni! Vennünk kell ruhát. Fürdőruhát. Tudod bambulni otthon is tudsz.
- Jó - emelte magam mellé védekezésül a kezemet.
Hanna csak felsóhajtott, majd elindult a fürdőruhák felé. Nagyban kutakodott, amikor hirtelen elkapott egy kék pöttyöset, azonban két kéz helyett négy kéz nyúlt a bikiniért. Ebből vita lesz..
Hanna kezéből kirántotta a lány a bikinit, mire Hanna idegesen elkapta a csaj kezét, s szétfeszítette ujjait, így a a fürdőruha újra Hannánál volt. A szőke csaj azonban nem hagyta magát, nekirontott Hannának. 
- Álljatok már le! - próbáltam szét feszíteni a két mérges vadat, de nem lehetett őket. Végül úgy döntöttem beszállok, így megragadtam  a bikinit, s én is húzni kezdtem.
- Hölgyeim, hölgyeim! - hallottam meg egy parancsoló férfi hangot, majd valaki megragadta a derekamat, s szó szerint kivitt a boltból. Ott letett a földre, ugyan ez történt Hannával és az ismeretlen csajjal is. Hannával összenéztünk, majd megindultunk Liam felé, ki egy padon pihengetett, míg mi dulakodtunk.
- Sikerült megvenni? - húzta fel a szemöldökét, mire Hannára pillantottam, Ő meg rám.
- Ami azt illeti - vakartam meg a fejemet - Nem igazán.
- Mert? - állt fel Liam, s összekulcsolta kezünket.
- Mert volt egy kis balhé..
- Jó, ennyi elég is! Nem akarok többet tudni! - szólt Liam, majd elkezdett húzni egy másik butik felé.
- Mire készülsz?
- Gyertek szépen! Megvesszük, azt a ruhát, vagy mi a franc kell nektek.
Liam berángatott egy boltba, ahonnan Hannával együtt három-három zacskóval távoztunk. Vicces dolog Liammel vásárolni, bedobál egy kosárba pár dolgot, amit abban a percben lekap a polcrl, s szerinte jó rám, jelen esetben ránk, aztán fizet, és mehetünk a következő boltba.
- Mehetünk haza? - kérdezte Liam, mire csak megráztam a fejemet, s végül bólintottam.
- Oké, akkor sie... - kezdett bele Hanna, de befejezni nem tudta, ugyanis Liam fesikkantott, majd beszaladt egy közeli játékboltba. Ebbe meg mi ütött? Istenem, és akkor még én vagyok a kicsi, és fiatal. 



***


- Ugye mindent összepakoltatok? - aggodalmaskodott anyu, miközben a bőröndjeinket cipeltük kifelé. 
- Miért kell ennyire korán indulni? - nyavalygott Louis, s egy nagyot ásított. Igaza van, alig múlt el negyed öt, mi meg már készen állunk az indulásra Spanyolországba. Magán géppel megyünk, méghozzá a fiúk magán gépével, ugyanis nem voltunk hajlandók bevállalni Hannával, és Cassie-val egy nyilvános utat ezekkel az idióta ökrökkel.
- Akkor hogy is megyünk ki a reptérre..? - tette fel a kulcs kérdést Hanna.
- Ő....

6 megjegyzés:

  1. Áááááááá! Már nagyon vártam a harmadik évadot, és most sem csalódtam! Annyira kíváncsi vagyok a folytatásra, jajj! *-*

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom Hannát és Bertit, Hazzát és Niallt. A rész jó lett, kíváncsi vagyok a bolondos utazásra.! :)

    UI.:Berti nagyon fog hiányozni.! :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett,már nagyon vártam :D az utazásra nagyon kíváncsi vagyok,szóval SIESS! :))

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett, mint mindig. *-* :) siess a következővel, kíváncsi vagyok :D

    VálaszTörlés
  5. Már most izgalmas!Hamar kövit!

    VálaszTörlés