FONTOS!!

A helyzet a következő;

Sziasztok!

Most nem egy új fejezettel, hanem egy életbevágó hírrel jöttem. A helyzet a következő. A Google Reader meg fog szűnni, így a szokásos helyen nem fogod látni az olvasott blogjaid bejegyzéseit.  Sajnálatos módon, elvileg el fognak tűnni a rendszeres olvasók a blogról. Ez eléggé szomorú lenne számomra így, hogy mindenki megértse miről is hadoválok átmásolok mindent Diana Brunwinblogjáról. 
A feliratkozók pontosan július elsején eltűnnek. / Úgy érzem, ennek tragikus vége lesz../


"Mi az a Google Reader?
Mindennap fellépsz a blogspot fiókodba, s megnézed milyen friss bejegyzések kerültek fel más-más blogra. Ezt jelenti a Google Reader, ami behozza a friss bejegyzéseket, hogy ne kelljen mindig, folyamatosan nézned az adott blogod. Nos, ez fog megszűnni. TEHÁT EZ[KÉP]--->


Akkor mi lesz? Mindennap sorba meg kell néznem a blogokat?
Nem, nem kell! Van egy olyan oldal, ahova ha beregisztrálsz minden blogod bekerül, amit követsz és úgy fogod OTT(!) azon az oldalon látni, mintha blogspoton lennél. De, csak is látni fogod. Ott tudomásom szerint nem írhatsz bejegyzést a blogodra(bloglovinon), csak látod a friss bejegyzéseket. Ugyan úgy berakhatod a saját blogodat is, de csak azt látod ott, hogy kiköveti ott bloglovinon. Tehát blogspoton felrakod az új részt és bloglovinon látják.

Tehát körülbelül három hét múlva már nem fogod blogspoton látni a friss bejegyzéseket tudomásom szerint.


Mi az a "bloglovin"?
Az említett oldal, melynek segítségével láthatod kedvenc blogjaid legújabb bejegyzéseit.

BLOGLOVIN LINK!
ITT LEHET REGISZTRÁLNI!

Megkérlek titeket, hogy minél több emberhez juttassátok le ezt a leírást. Akár linkeld valahova ezt a bejegyzést, vagy ilyesmik. FONTOS LENNE! "

Szóval, szeretném megkérni a rendszeres olvasóimat, hogy továbbra is kövessék nyomon munkámat.  De beléphettek akár a facebook csoportba is, oda is kikerül általában, ha új rész van! 

ITT  részletesen le van jegyezve, hogy miként lehet regisztrálni, illetve blogokat követni! Regisztráljatok, és kövessetek!
KÖVESS!

Őszintén megmondom, engem ez eléggé szíven ütött. Remélem, hogy nem vesztelek el Titeket, mert abba beleőrülök. aki tud, és olvassa/olvasta ezt a bejegyzést, és a blogjaimat lépjen be a csoportomba!! 
CSOPORT ITT!

/Ugyan ez a szöveg található a ALONE blogomban is./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése