Little Horan/3~ Chapter 2.

Sziasztok! Itt is a 2. fejezet! Remélem, hogy tetszeni fog! Habár a blogon blogverseny zajlik, a részek folyamatosan önnek 4-5 naponta! Megjegyzéseket VÁROK!
Jó olvasást!



 - Ne idegelj! - csattant fel Hanna. - Ne mondd, hogy nem rendeltél taxit, vagy akármit!

- Még most is megtehetem! - emelte magasba az ujját Harry, majd előkapta a telefonját, s pötyögni kezdett rajta, a füléhez emelte, s beszélni kezdett.
- Ennek sincs sok logikája - forgatta szemét Liam.
- Hagyjuk a vitát - intettem le őket - Nem lenne jó, ha konfliktussal kezdődne a nyaralás.
- Igaza van! - erősítette meg szavaimat Hanna, s Cassie.
- Jön a taxi! - villantott egy fáradt mosolyt Harry, majd leült a bőröndjére.
- De akkor legalább kettőt rendeltél, ugye? Mert egy taxi minimum öt személyes.
- Hármat rendeltem, hogy a bőröndök is elférjenek, ugyanis ahogy elnézem Cassie bőröndjeit, neki egy kocsiba sem fog beférni mind.
- Vicces vagy Styles, nagyon vicces. Te mókamester - vágott vissza sértődötten Cassie, majd megragadta Zayn kezét, s a másik irányba fordult. Néha viccesek, ezek a hirtelen düh kitörései. Nevetve megráztam a fejemet, majd Liam vállának dőltem. Utálok korán kelni, nekem már a fél nyolc is korán van, erre a mai különleges nap alkalmával kelhettem négykor, hogy elkészüljek teljesen.
- Mit mondtak, körülbelül mikorra érnek ide? - tette fel kérdését Zayn.
- Tíz perc - motyogta Hazza.
Ne már! Az így reggelre eléggé sok.
- Mi van ha lekéssük a repülőt? - jajveszékelt Blake, Hanna pasija.
- Ja, valószínű, hogy lekéssük a magángépünket - hangsúlyozta ki Louis a "magángép" szócskát. Istenem, ez a pasi nem is szőke, de mégis egy fekete lyuk. Nem értem Hannát, hogy tud emellett meglenni. Sírva rohannék ki a  világból, hozzá képest Niall egy Einstein. Niallra pillantottam, ki felhúzott szemöldökkel vizslatta Blake-et. Megértem, látszik az arcán, hogy bármelyik pillanatban beverné a srác pofáját.
- Blake, drágám, inkább maradj csöndben - veregette meg Hanna a fiú vállát, aki csak egy "férfias" mosolyt villantott, majd kihúzta magát.
- Csak engem idegesít ez a pasas? - súgta nekem Liam.
- Nem - feleltem a kelleténél kicsit hangosabban.
Hamar eltelt a tíz perc, s már itt is volt a három taxi. Elhelyezkedtünk, bepakoltuk a bőröndöket, s már robogtunk is a reptérre.
Mihelyt odaértünk kipakoltuk a bőröndöket az autóból, majd elindultunk a magángép felé, oda a csomagok felkerülte után mi is felszálltunk, és elhelyezkedtünk, mindenki a maga ülésében. Természetesen Liam mellett ültem, mert más nem hajlandó elviselni.
- Mondtam már, hogy utálok repülni? - fordultam felé, mire Liam felhúzta a szemöldökét.
- Nem, nem mondtad, de ugye.. nem fogsz kitaccsolni? - nézett rám kételkedve - Mert akkor ülök inkább..
- Jaj, köszi - engedtem el a kezét. - Én is szeretlek ! - vetettem be a "sértődött kislány" feelinget.
- Lizzie! Ne legyél hülye, elég nekünk az a nyomorék ott Hanna mellett - mutatott hátra. Milyen nyilvános, mondjuk tetszik, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Csak Blake meg ne hallja, mert akkor Liamnek vége van. Oké, egy pöcs, de van ereje.
- Szóval nyomoréknak tartasz?
- Na jó! - sóhajtott fel. - Nem vetted be a dilibogyóidat? Állj már le. Te magad mondtad, hogy senki ne vesszen össze senkivel, hogy a nyaralás ne konfliktussal kezdődjön - bólogatott, s közben nagy barna szemeit rám meresztette. Ez nem éri! Lehetetlen ellenállni azoknak a nagy, csillogó kiskutya szemeinek.
Felsóhajtottam, majd összefontam kezeinket.
- Örülök, hogy felfogtad mit pofázok - morogta.
- Most mi bajod?
- Semmi, csak idegesít Blake.
- Szerintem nem csak téged. Nézz csak Niallre. Majd meggyilkolja a tekintetével. De várjunk csak, téged miért is idegesít?
- Ahányszor ránézek belém köt - fújta ki a levegőt idegesen.
- Verjük meg - nevettem fel.
- Hallom ám! - szólt előre csöndesen Blake, mire Liammel összenéztünk, s egyszerre fordultunk előre. Közelebb hajoltam Liamhez, s úgy csináltam, mint aki fejét a vállára dönti.
- Mi van, ha este megöl téged? Vagy megerőszakol engem?
- Akkor megerőszakolom én őt.
- Ez kicsit túlzás.
- Még mindig hallom! - erősödött fel Blake hangja.
- Te is szereted a jégsalátát ugye? - váltott egy spontán témára Liam.
- Hogyne.
- Én is szeretem! - jött egy válasz hátulról is. Kezdek félni, hogy ez a pasi valami vámpír, vagy lehallgat minket.
- Nem akarunk kicsit előrébb ülni?
- Nem akartok - jött most Hanna hangja.
- Ez félelmetes - nyeltem egy nagyot, majd hátra néztem. Jé! Ezek eddig is közvetlenül mögöttünk ültek?! Komolyan, vicc nélkül rettegem ettől a Blake-től, Hannát pedig nem értem, egyáltalán nem értem! Hogy tud ezzel lenni?


***


" Kérem kapcsolják be a biztonsági öveket, a leszállást megkezdjük! " - mondta be a pilóta.
- Jézusom! Jézusom! Hol a biztonsági öv? - pánikolt Zayn. - Le fogunk zuhanni. Mind meghalunk!
- Zaynee, ne aggódj! - pacskolta meg a combját Cassie, majd a kezébe adta a biztonsági övét. Zayn kifújta a levegőt, s elterült a székében.
- Tetszik ez a repülőtér - jegyezte meg Louis, amikor a gép földet ért, s mindenki már kapcsolta ki az övét.
- A repteret ellepték a Directionerek - szörnyedt el Harry, miközben telefonját bújta.
- Oh my carrott! - kiáltott fel Louis.
- Majd Blake fedez minket ! - mutatott rá Niall, majd orrát felhúzta, s előre ment. Kiléptünk a gépről a szabad ég alá. A Oen Direction előre ment, s integettek a rajongóknak, illetve a fotósoknak pózoltak. Eljövünk nyaralni, de már itt sincs nyugtunk! Eléggé idegesít a gondolat, hogy itt is minden tele van rajongóval, bár van egy olyan érzésem, ha Alaszkába mentünk volna, még ott is lennének eltitkolt fanok.
Az öt srác előkapta a zsebéből a napszemüveget, s percre pontosan egyszerre helyezték fel a fejükre. Szemöldököm a magasba csusszant, miközben vizslattam őket. Fogyatékos banda. Milyen pozitív gondolataim vannak mostanság..

2 megjegyzés:

  1. ,,- Jézusom! Jézusom! Hol a biztonsági öv? - pánikolt Zayn. - Le fogunk zuhanni. Mind meghalunk!
    - Zaynee, ne aggódj! - pacskolta meg a combját Cassie, majd a kezébe adta a biztonsági övét. Zayn kifújta a levegőt, s elterült a székében.''

    Az ilyeneknél kapok röhögőgörcsöt... no meg: ,,Csak Blake meg ne hallja, mert akkor Liamnek vége van. Oké, egy pöcs, de van ereje.''

    Hát Lizikém az ilyeneknél szakadok.! xDDDD Pussz xoxo

    VálaszTörlés
  2. fogyatékos banda.XDDDDD meghalok.XD
    hát Lizi, jót érzel.:'33 xx

    VálaszTörlés