Legszebb design ~ Blogverseny 01.

Sziasztok virágszálaim. Úgy gondoltam, ideje kihirdetni a blogverseny első nyerteseit. Remélem, hogy a nyertesek boldogok lesznek, és azok sem fognak szomorkodni, akiknek most nem sikerült nyerniük. A döntés ebben a kategóriában nem volt nehéz. Az első helyezett designje nálam magason verte a többiét. Azonban, a 2., és 3. helyezetté is gyönyörű, ezért is lettek dobogósok. 

*dobpergés*
*dabumm tss*
*feszült csend*


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


3.HELYEZETT.






2.HELYEZETT.




1.HELYEZETT.




Köszönöm  a részvételt. Írjatok egy e-mailt, vagy facebookon, és megbeszéljük a nyereményeket.
E-mail: eliza.mersany2@gmail.com
Facebookon, aki ismer ismer, aki nem nem.

Azt hiszem ennyi is lenne.  Sziasztok.

U.I.: Holnap, vagy holnap után új rész!

4 megjegyzés:

  1. L.T.P.~ , Drága!

    Ez valami fantasztikus érzés. Hazajövök nyaralásról, s ez vár itthon engem. Te, aki - számomra - egy nagyon fontos személy vagy - gondolok itt a blogjaidra -, első helyezettnek teszel. Nagyon szépen köszönöm! Elképesztő, lenyűgöző, csodás! Ezek az örömérzések kavarodnak bennem, s ezeket te teremtetted meg. Tényleg, hálás vagyok ezért, hogy Te az Én blogom designját tartod a legszebbnek. Köszönöm!

    Ui.: Várom a további kategóriák nyerteseit, biztos vagyok, hogy jó döntéseket hozol majd azokat illetően is! :)

    Sarah M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, Sarah M.!
      El sem tudod képzelni, mennyire örülök, hogy boldogságot okoztam neked. Igen, nekem a Te blogod designje tetszik, a legeslegjobban, mert szép, kidolgozott, gyönyörű. Szavakat sem találok rá! Csak gratulálni tudok! Megérdemelted!
      Ölel,
      L.T.P.~

      Törlés
  2. Drága L.T.P~!

    Épp, hogy haza értem az osztálykirándulásról, feljöttem megnézni, hogy mi történt az elmúlt napban a blogger világában. Megláttam, hogy feltetted az eredményt, s kiváncsiskodva megnéztem. " Úgysem nyerek, de azért megnézem, hogy ki nyert." Gondoltam magamban, majd amikor megláttam a 2. helyezetnél a nevem, az álam a földet súrolta! Hihetetlenül jól esett, órákig csak vigyorogtam!
    Nagyon szépen köszönöm!

    PS : Várom a többi kategória eredményeit is. (:
    PS 2. : Írtam emailt. :)

    Ölel,
    Yasmine S.

    VálaszTörlés
  3. Drága L.T.P~!

    Épp a barátnőmnél voltam amikor feljöttem a blogger világba. Boldogan néztem, hogy feltedted az első eredményt. És amikor megláttam, hogy harmadik(!) lettem leesett az állam. Alig bírtam elhinni! Nagyon szépen köszönöm, tényleg! Mindjárt fogok neked írni facebokon.

    Puszi, Abbie B.

    VálaszTörlés