Little Horan/2~Chapter 19.

Sziasztok! 
... de most itt van, és sok megjegyzést várok hozzá!
Több hozzáfűzni valóm nincsen, ja..
Jó olvasást! 







*Liam szemszög*

  Az este folyamán, miután lezuhanyoztam bekopogtam Lizziehez. Feltett szándékom kibékülni vele, mert nyomorultul érzem magamat így.Rossz, ez az egész helyzet.
Ötig sem számoltam el magamban az ajtó kinyílt, és megjelent előttem Ő. Mikor meglátott megforgatta a szemét, majd be akarta csukni az ajtót.
- Na, várj!  - löktem meg befelé az ajtót, mire Lizzie csak fújtatott egyet, majd hagyta, hogy bemenjek.
- Mit akarsz?
- Öhm, beszélgetni!
- Menjél, beszélgess Emmával - mondta, majd leült az ágyára és betakarózott.  - És miközben mész kifelé, majd öltsd le a villanyt. Köszi! 
- Nem aludhatnék veled? - érdeklődtem, mire Lizzie kicsit felnevetett.
- Hát persze, hogy nem! Hagyjál békén! Emma biztos szívesen alszik veled!
- Lizzie, kérlek ne csináld ezt!
- Mégis mit? Eddig nem hiányoztam, érdekes, most miért is?
- Mert aj, kérlek.. - motyogtam.
- Nem érdekel, vissza fogod kapni kamatostul! - mondta, majd lefeküdt az ágyán, és a válláig húzta a takarót. 
Reménytelen.. 
Felsóhajtottam, majd lekapcsoltam a villanyt, és elhagytam a szobát. Hagyom, had duzzogjon, hátha reggelre jobb kedve lesz, és normálisan tudok vele beszélgetni, és nem a féltékenység vezérli majd.

***


Másnap reggel Lizzie nem volt hajlandó hozzám szólni, bármennyire is próbáltam vele beszélgetni. Egyszerűen csak keresztülnézett rajtam, mintha nem is látna. Levegő voltam számára. Hát, mit ne mondjak, nem volt valami fényes érzés, hogy így "átlát" rajtam az állítólagos barátnőm. 
Jó, oké, elvileg én csesztem el a dolgokat, de számomra még mindig nem tiszta, hogy mi rossz abban, hogy Emmával vagyok.. Mármint voltam. Tegnap este óta alig szóltam hozzá. Nem láttam jó ötletnek beszélni vele, mert nem bírtam volna a folytonos követelőzéseit, és leordítottam volna a  fejét, annak pedig csak az lett volna a vége, hogy engem is megutál. Azért nem szeretném, hogy utáljon, bármennyire is tragikus a természete, tud rettentően rendes és aranyos is lenni. Sőt, szeretetre méltó. Tudom, nehéz elhinni, de így van.


***


Miután Lizzie, és Cassie hazaértek, Cassie elment Zaynnel sétálni, és cigizni. Utóbbi egy hétben nagyon összemelegedtek, aranyosak lennének együtt.Az új páros; Zassie. Tiszta menő lenne szerintem. Legalábbis jól állnának egymásnak. Összeillenek. 


Egy fej rázás után felálltam, majd Lizzie után mentem a konyhába. A konyha pultnál állt, és törölgette. Ez beteg? Sosem csinált még ilyet, legalábbis én még nem láttam hasonló tevékenységet folytatni.
Minden bátorságomat összeszedve, és a düh kitörésre felkészülve mögé léptem, és hátulról átkaroltam a derekát.
- Figyelj, ne haragudj rám! - súgtam a fülébe, mire Lizzie egy sóhajt hallatott, majd megfordult a kezeim közt. Farkas szemet néztünk egymással egy jó két percig, végül Lizzie csak oldalra döntötte a fejét, s megszólalt:
- Nem haragszom - felelt nyugodtan, mire én összevontam a szemöldökömet, és kicsit oldalra döntöttem buksimat.  Most akkor mi van? Én azt hittem, hogy vérig van sértődve, és soha többé látni sem akar. - Ne gondolkodj ennyit, mert még valami baja lesz az agyadnak. És tedd egyenesbe a fejedet, mert a füleden kifolyik a saláta lé.
- És még sérteget is - vigyorogtam rá, mire Lizzie felhúzta a szemöldökét, majd a melle alatt összefonta a kezeit.
- Akkor most minden rendben, ugye? - sóhajtott fel, majd kezeit a nyakamba fonta, és átölelt, én sem haboztam, azonnal magamhoz húztam.
- Igen, ugye visszajöhetek hozzád aludni? 
- Ezt még megfontolom - húzódott el, majd a vállamba bokszolt. 
- Na - görbítettem le az ajkamat, és kiskutya szemeket meresztettem rá. Ennek senki sem tud ellenállni.
- Csak vicceltem, persze, hogy velem aludhatsz - mosolyodott el, mire én újra magamhoz húztam, és átöleltem.
- Ó, hát ismét dúl a love? - füttyentett mögöttünk Louis, mire mi úgy rebbentünk szét. 
- Louis nem kell féltékenykedni, szerezz magadnak egy csajt - kacsintottam rá, mire Ő eltátotta a száját és rám nyújtotta a nyelvét.
- Én nem kérkednék a helyedben, előbb lesz egy csajom, mint Te megtanulsz kettőig számolni!
- Na jó srácok, beszéljétek meg, én addig felmegyek - mondta Lizzie, és már ki is hátrált a konyhából.
- Szóval azt állítod, hogy nem tudok kettőig számolni? - léptem közelebb Lou felé, mire Ő egy vigyort villantott, majd bólintott.
- Nem hát!
- Akkor ezt figyeld! - álltam egyenesen az orra elé. - Egy - mutattam fel a hüvelyk ujjamat - Kettő! - emeltem fel a mutatóujjamat is. Louis tapsolni kezdett, majd megveregette a vállamat.
- Ügyes vagy, nyuszikám, ügyes vagy - puszilta meg az arcomat, majd kivonult a konyhából. Fintorogva léptem a csaphoz és töröltem le a nyálát az arcomról. Fúj már, ez valahol buzi, vagy biszex. 

Megkérhetlek Titeket, hogy nézzetek be a Zayners blogomba? Tegnapelőtt nyílt. 
::.ALONE.:: [Zayn Malik Fanfiction] KATT KATT KATT KATT KATT KATT KATT KATT KATT

7 megjegyzés:

  1. Vááó! Nagyon jó lett! Azért gondolom nincs vége ennek a Lizzie-Liam témának. Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  2. na nagyon jó és az újj blogod is az újjban ma remélem léessz újj rész mert várom
    puszii
    Dodó

    VálaszTörlés
  3. Ááá nagyon jó lett*-* várom azt a részt,amikor egy névtelen írta, a Lizzie-Liam napot^^ siess a kövivel:*

    VálaszTörlés
  4. Ma találtam rá a blogodra és mit ne mondjak ........ szét röhögtem az agyamat. :DDD Ez a Liam papis dolog,Harold ünnep,és az erdős rész XDDDDDD. Csak így tovább. ;) KÖÖÖVIIIIT!!! :]

    VálaszTörlés
  5. Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon ÁLLATI COOL KIRÁLYSÁG lett!!!!!!!Mondjuk eléggé furcsállom,hogy Lizzie csak így megbocsátott.Lehet,hogy lesz még valami????
    Mindegy,nagyon várom a következő részt!!!!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jóóóóó:D Csak nem tudnád kicsit gyorsabban hozni a részeket?

    VálaszTörlés