Little Horan/2~ Chapter 20.


Sziasztok! Nos, próbáltam ezt olyan Liam&Lizzie-nek írni, de egyszerűen nem ment annyira.. Ne haragudjatok, ezentúl majd próbálok nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy legyen köztük valami.;)

*Lizzie szemszög*


 
Felvonultam a szobámba, majd az ágyamon kiterítettem magam előtt a történelem könyvet.
Végül is örülök neki, hogy kibékültünk Liammel, mert szeretem Őt.Rájöttem, hogy semmi értelme féltékenykedni, Liam az enyém, és erősebb vagyok, mint Emma, így ha a közelébe merészkedik, medencébe folyton. Csak viccelek, csak viccelek.
- Mit csinálsz? - hallottam meg Liam hangját, mire azt hittem, hogy szív rohamot kapok. Halál nyugodtan elmélkedek, Ő pedig rám ijeszt. Mellesleg, hogy került ez ide?
- Te mikor sunnyogtál be? - érdeklődtem még mindig hevesen vágtázó szívvel.
- Én? - húzta fel a szemöldökét, majd leült mellém az ágyra. - Még kopogtam, és köszöntem is. Látom figyelsz.
- Ki?
- Ezt most komolyan kérdezted?
- Mit?
- Hát ezt.
- Mit kérdeztem? - kuncogtam fel mire Liam csak megrázta a fejét.
- Ez rettentően idegesítő - jegyezte meg, majd felemelte a történelem könyvemet, és haláli nyugalommal az ágyamon hátra dőlve olvasgatni kezdte.
- Hát persze, mintha itt sem lennék - legyintettem, majd elhagytam az ágyamat.
- Mondtál valamit?
- Én?
- Hé, most én akartam kérdezni! - dobta az ágy végébe a töri könyvemet.
- Mit? - vigyorodtam el.
- Velem Te csak ne szórakozzál, mert rád uszítom azt a csinos kecskét, amit láttam  az egyik mezőn ide fele jövet.
- Liam, én nem akarlak elkeseríteni, de az valószínűleg bárány volt, itt nincsenek kecskék, tudtommal - bólogatva leültem mellé, s vállára helyeztem a kezemet.
- Nem tök mind egy? Mindegyik béget!
- Ahogy érzed - pacskoltam meg izmos karját. Liam közelebb húzott magához, majd átkarolta a derekamat, s  egy puszit nyomott az arcomra.
- Szeretlek - mondta, s még egy puszit kaptam.
- Én is téged, te majom - simogattam meg az arcát. Fejemet vállára hajtottam, s ott pihentettem, addig a végzetes pillanatig, amíg az ajtó ki nem vágódott, s szaladt be rajta Emma.
- Liam papi! - rontott be a háta mögé, s átkarolta.
- Neked meg mi bajod? - érdeklődött Liam, s lefejtegette magáról a kislány kezeit.
- Bántani akar! - mutatott az ajtóra, ahol Louis jelent meg mosolyogva.
- Hello! - intett egyet, s rákacsintott Emmára, majd elment.
- Csodás, mindenki él - csaptam össze a kezeimet, majd Emmára egy gúnyos mosolyt villantottam. De idegesítő, már a látványa is. Szőke, Barbie baba,fú, menten neki megyek, ha nem tűnik el egy másodpercen belül a szobámból. Engem az sem érdekel, ha Louis rettegésben tartja, csak innen takarodjon, mert nem lesz szép vége.
- Na tipli van kislány, mert kilógatlak az ablakon - mutattam az ajtó felé, mire Emmának leesett az állat, s sértődötten meredt vissza rám. Liam ölébe mászott, s átkarolta a nyakát. Ha harc, hát legyen harc! Szerelemben, és háborúban mindent szabad, nemde?!
- Liam papi, kimegyünk a játszótérre? - mosolygott rá kedvesen, mire Liam rám emelte a tekintetét, majd Emmára.  Felsóhajtottam, majd kényelmesen hátradőltem az ágyam támlájának. Liam köztem, és Emmácska közt kapkodta a tekintetét. Látszott az arcán, hogy nem tud dönteni. Na szép! Nem vagyok féltékeny, nem vagyok féltékeny, nem vagyok féltékeny! - kántáltam magamban a szavakat, s igyekeztem be is tartani. Nem vagyok féltékeny! De rohadt féltékeny vagyok! Miért ül az én pasim ölében ez a kis pisis? Mindjárt beváltom a szavamat, s kilógatom az ablakon. Esetleg megcsúszik a kezem, és le is esik.
- Rendben - bólintott rá  Emma kérdésére Liam, mire nekem a földig esett az állam - De csak akkor, ha Lizzie is velünk tart! - nyúlt a kezem után, majd megszorította.
- Ha muszáj ! - forgatta meg szemeit Emma. Még Ő van felháborodva! Esküszöm kikaparom a szemét!
- Igen muszáj, és viselkedj! - állt fel Liam, így pedig kiesett az öléből Emma, s a földön landolt. A számra szorítottam a kezemet, hogy visszatartsam a kitörni készülő nevetésem. De megérdemelte.
- Megyek, és veszek valami alkalomhoz illő ruhát - húzta fel az orrát Emma, majd eltipegett.
- Hallottad? Megyünk játszótérre!
- Fantasztikus - nyögtem mire Liam elém lépett, s megölelt.
- Ne legyél már ilyen! Emma még kicsi!
- Óvó bácsi, miért nem mentél annak? - érdeklődtem, mire Liam felkacagott, majd elengedett, s csak a kezemet fogta tovább.
- Hát, nem is tudom. Nekem valahogy az énekesi pálya jobban tetszett. El tudsz engem képzelni apró gyerekek között?
- Az igazat megvallva igen - bólogattam.


***

Negyed óra elteltével, sikeresen elindultunk a közeli játszótérre. Emma előreszökdécselt. Mi Liammel pedig követtük Őt kézen fogva.
Hihetetlen, hogy egy ilyen Miss Barbie babát Liam ilyen könnyen rászoktatott a játszótérre. Ha jobban meggondolom, már kicsit javult a modora, de még mindig utál mindenkit. Így járt, kölcsönös az érzés.
Mihelyt a játszótérre értünk Emma  birtokba vette a mászókát. Felmászott a tetejére, s onnan integetett Liamnek. Liamet viszont tíz percen belül ellepték a rajongók. Inkább arrébb mentem, hogy ne zavarjam a fotózkodást, s minden egyebet. Még eltipornak.
- Segítség, le fogok esni! - kiáltott Emma rémültem. Liam felé nézett, majd rám pillantott. Szem forgatva mentem oda a kis csajhoz, és emeltem le erről a vacakról.
- De tüneményes! Első gyerek? - hallottam meg magam mögött egy rekedtes idős hangot.
- Micsoda? - pördültem meg hirtelen, s vizslatni kezdtem a nénit.
- Azt kérdeztem, hogy első gyerek?
- Mi? Emma? Dehogy - tettem le a földre.
- Most miért mondod ezt anyuci? - kapta el Emma a kezemet, mire én úgy néztem rá, mint egy idiótára. Éppen egy szaftos visszaszóláson törtem a fejemet, mikor a néni elővett egy fényképező gépet, és lefotózott minket.
- Nem vagy te egy kicsit fiatal az anyasághoz? - nézegette az arcomat, s közben az állát simogatta. - Biztos a Te gyereked?
Mieőtt még nemleges választ adhattam volna, Emma megszólalt:
- Hogy kérdő jelezheti meg, hogy ki az anyukám ? - Emma tátott szájjal figyelte a nénit. Az idős hölgy a szájához kapta a kezét, majd megsimogatta Emma arcát. Ó, egek. A néni beletúrt a táskájába, majd egy nyalókát adott Emmácska kezébe, aki vigyorogva fogadta el az ajándékot.
- Gratulálok, tüneményes kislány! - pacskolta meg az arcomat, majd odébbállt.
Hogy mi? Jól hallottam?
- Ez mire volt jó? - förmedtem rá Emmára, mire Ő elmosolyodott, majd kitépte a kezét az enyémből.
- Kaptam nyalókát - nyomta be a szájába a nyalogatni valót.
- Szuper.
- Még mindig utállak - mosolygott rám.
- Hidd el kölcsönös, kis lányom! - Egy gunyós mosoly kíséretében indultam meg Liam felé, aki még mindig a rajongókkal fotózkodott.
- Liam - szólítottam meg, amint mellé értem. - Nem mehetnénk?
- Úr Isten! Lizzie, Te mit keresel itt? - hallottam meg Abigail hangját, s szemeimet összeszorítottam, s halkan fohászkodtam Istenhez, hogy ne Ő legyen az.

12 megjegyzés:

  1. Juj, ez jó lett! Emma.... szemtelen egy kislány az biztos! Mikor tűnik végre el?????? Lizzie -vel tartok és kilógatom az ablakon! ;) xoxo

    VálaszTörlés
  2. egyre jobban írsz!! de halálkomolyan!! ez a fejezet olyan lett mintha egy híres sikerkönyvből olvasnék egy részt .. nagyon imádom!! ismerem az érzést Emmánál.. :DD és nagyon jól írtál le mindent.. máskor is részletezd ennyire, hogy mit érez Lizzie, mert így sokkal de sokkal élvezhetőbb :DD

    VálaszTörlés
  3. Áá nagyon tetszik*-* De Emma...:DD "Most miért mondod ezt anyuci?" Ezen rengeteget nevettem!:DD Siess a kövivel :*

    VálaszTörlés
  4. Abigail xdddd irritál az a nőszemély! nagyon jó lett, mint mindig! ♥

    VálaszTörlés
  5. Annyira JÓ:D Komolyan! Imádom<3

    VálaszTörlés
  6. Én mondom tegnap este 10-kor kezdtem és most fejeztem be!!! Imádom a blogod! Ès alig várom a kövit :) Siess vele

    VálaszTörlés
  7. Állatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rész lett!! :)
    Én nem akarok bunkó lenni,meg ilyenek,de Emma meddig lesz még itt???
    Jó,ez bunkó volt.De csak érdekel.
    Nagyon jó rész lett,várom a következőt!!! :D

    VálaszTörlés
  8. Kedves L. T. P.,
    új olvasó vagyok.:) Hát nem tudom, hogy mit írjak a blogoddal kapcsolatban, mert egyenlőre nem tudom megfogalmazni. Talán gratulálnom kéne egy ilyen remek bloghoz hiszen én nem tudtam befejezni a sajátom. A másik dologról, a tartalomról pedig annyit, hogy körülbelül 24 órába ha nem kevesebbe került ez a két évad nekem:)) Remélem továbbra is megvannak az ötleteid a folytatásra, mert nagyon várom a következőt!

    Puszi, Sz. Rebi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rebi!
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Garantálom, hogy lesznek még részek, s a 3. évadig meg sem állok.:)

      Törlés
  9. Na, idáig is eljutottam, hogy megjegyzést írok. Ezt nem is bánom, mert egyszerűen IMÁDOM A BLOGOD!!! Az elején írtad, hogy szerinted nem lett elég Lizzie-Liam-es a rész. Erre én csak azt tudom ajánlani, mint amit másoknak is. Ez segítség szeretne lenni!! Olyan ötletet lehet látni az interneten is, hogy valakik ketten írják a blogot. Itt nem arra gondolok, hogy te is kérj meg valakit, hogy osztozzatok rajta és egyik fejezetet te, másikat pedig ő írja, hanem arra, hogy TE írd meg a részt, az illetőnek pedig küldd át és csempésszen bele egy kis romantikát, vagy ha néha azt szeretnéd, hogy legyen egy-egy olyan fejezet, ami csak a szerelemről szól, akkor azt megírhatja a társad. Azaz TÀRSSZERKESZTŐ! Ha pedig azzal lenne problémád, hogy nem tudod ki legyen a társad, én szivesen kipróbálnám. Remélem segítségnek veszed amit írtam! És még egyszer: IMÁDOM A BLOGOD MINDEN TÖRTÉNETÉT, A RÉGI LITTLE HORANT, AZ ÚJAT, A JASMINE-T, ÉS A TOMLINSON SISTERS-T IS!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Régen társíróval írtam. De úgy gondolom,. mára már egyedül is képes vagyok megírni a történeteimet, segítség nélkül. Azaz igazság, hogy a romantikával kapcsolatban, nekem nincsen semmiféle tapasztalatom! Életemben nem volt barátom, 14 éves vagyok. Egy tök átlagos lány, aki sosem volt még szerelmes, így számomra ez megpróbáltatás egy szerelmet jól leírni. Remélem, hogy egyszer majd belejövök, s sikerülni is fog.
      És köszönöm szépen. xx

      Törlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés