Kritika - Svégország emlékei


KINÉZET

Fejléc: Nos, egyszer már írtam kritikát a blogodról... Örömmel látom, hogy új fejlécet készítettél..., de azt kell, hogy mondjam még mindig nem tetszik. A múltkor is kiemeltem, hogy sokkal szebb lenne, ha textúrákból állna össze és esetleg a háttérben tűnnének fel a hangszerek. Igazából, még így a fejléc képeivel nem is lenne baj, de a lány kivágása nem a legszebb, a színek nem passzolnak a cím pedig borzalmas. Javaslom, hogy készíts/rendelj egy új fejlécet. 

Színek: A fejlécen a kék - szürke színek dominálnak, ezért én a helyedben a háttérbe is csempésztem volna valami hasonlót... Esetleg kicsit világosítanék a háttér színén. A design-ben elég jól alkalmaztad a színeket, szóval ebbe nem is nagyon kötnék bele. 

Lapok: Tetszenek. Ötletes a kód is, és az elhelyezés is. A szereplőkbe kicsit belekötnék... Csupán annyi problémám lenne, hogy jól jönne pár kép a főbb szereplőkről.. esetleg gif ( ha már a modulsávban is azt használtál ). Különösen tetszett a helyszínek lap, engem különösen megfogott... és nagyon ötletesnek találom. 

Modulok: A modulok elrendezése tetszik, de pár dolgot azért megemlítenék. A képek lehetnénk kicsit nagyobbak ( mondjuk annyira, hogy a szöveg és a kép szélessége megegyezzen ). A chat-be mindenképpen vinnék egy kis színt... és a cseréknél a blogok számát 5-re vagy 10-re koncentrálnám.

Effektek: A linkeffektek egyszerűek, de passzolnak a design-hez. Mint, már említettem a lapok kódja tetszik... amit javasolni tudok azok a képeffektek esetleg a szövegdobozok. 

TÖRTÉNET

Trailer:

Prológus:  Nekem nagyon tetszett, teljesen megfogott. Eddig is olvastam a történetet ( már, amíg nem törölted a részeket ) és akkor is tetszett. Különösen fel keltette az érdeklődésemet, hogy úgy mutattad be a sztorit, mintha egy napló lenne... Imádom a leírásokat, és ezzel a bevezetéssel engem teljesen megnyertél. 

Fogalmazás: Mivel még csak a prológus van fent, nem sok mindent tudok mondani. Hosszú, egész - kerek mondatokban fogalmazol és ez nálam egy jó pont. Nem félsz kitérni az apróbb részletekre, de nem is esel túlzásba. Látszik, hogy szereted, amit csinálsz és tükröződik az írásodon is. 

Helyesírás: Itt csupán az ismétlést tudnám megemlíteni. Lehet az izgatottság az oka, de akkor is kicsit jobban kellene figyelni. 

Szereplők: Tényleg nem sok rész van fent, és nem akarok az emlékezetem alapján ( a régi részekből ) írni egy kis jellemzést... Főleg úgy nem, ha változtatsz a karaktereken. 
Nos, azt hiszem ennyit tudtam egyenlőre mondani, mert tényleg nem sok mindenbe tudok belekötni és nincsenek még fent a főbb részek. 

További sok sikert. :) 
Bea Styles. xx


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése