Minden ami TEEN WOLF

Ez a bejegyzés erősen spoileres lesz! Szóval aki még nem látta, és nem akar előre tudni mindent, ne olvassa el! :)


"Rövidke" vélemény:



Imáádtam az egész évadot! Egyszerűen, hu, kedvenc sorozat, nem nagyon tudok rosszat írni róla. Dylan pedig kedvenc színészemmé nőtte ki magát, és őt is imádom. 
Emlékszem amikor bejelentették, hogy készüljenek a rajongók, mert valaki meghal a 3. évad végén, úgy be voltam parázva, hogy Stiles megy el, mert abszolút azt akarták, hogy azt higgyük ő megy el. De szerencsére megerősítette egy interjúba, hogy benne lesz a 4. évadba, így megnyugodhattunk, mi Stiles fanok. Meg szerintem nem tett volna jót a sorozatnak, ha az egyik legjobb, legkedveltebb szereplőt kiteszik. Utána elkezdődtek a találgatások, úgy érzem legtöbben Derekre tippeltünk. 
Mi volt ez a sok halál??! Szerencsére azzal már nem fájdították tovább a rajongók szívét, hogy Isaac (és Ethan)  is meghal, de így is Allison és Aiden. Mindkettőjüket szerettem, mondjuk Allison nem nőtt a szívemhez úgy mint a többiek, de így is megsirattam. De megértem, hogy egy 29 éves nő, már nem akar tini lányt játszani örökké. 
[Aiden&Ethan] 
A belépőjük nagyon-nagyon jóra sikeredett. Az ember az elején azt sem tudta, hogy most akkor ki vezeti a motort, és kik üldözik őket, de a végén megvilágosodott minden. Na és ne feledkezzünk meg arról, hogy nem mondhatók rossz pasiknak, sőt. Nagyon sokat változtak a részek alatt, de jó értelemben. Mindketten bebizonyították, hogy Scott falkájában a helyük. És amikor Aiden meghalt, bebizonyította, hogy szerette Lydiát. 
,, - Semmi baj. Lydia amúgy sem hitte el nekem, hogy a jó fiúk közé tartozom."

Összességében nem okozott csalódást ez az évad sem, várom a június 23-át! Már várom az új teremtményt (vérjaguár), aki nem más, mint az Argent család egyik tagja, Kate. (Akit amúgy gyűlölök.)
képek forr.: weheartit,google

A gifek és a png-k nem saját készítésűek!!
GIFEK























PNG





Ez az első fele, jövőhéten érkezik: fejléc, asztali háttér.
Mindenkinek ajánlom a sorozatot! :)








1 megjegyzés:

  1. Az eddigi évadok közül szerintem ez volt a legjobb. Nem volt olyan rész, ami közben ne ugrott volna ki a szívem.
    Stiles eddig is a szívemhez volt nőve, ezután pedig még jobban megszerettem. Nem utolsó sorban pedig Dylan is megmutatta, hogy milyen remek színész is valójában.
    Én is végig azt hittem, hogy Stiles lesz az, aki meghal...de őszintén szólva így sem lettem boldogabb. Mikor Allison meghalt végig sírtam az egészet és még utána sem tudtam abba hagyni. Aiden halálakor pedig Ethan-nel együtt kiabáltam, hogy: Aiden! Ne! Érzelmileg ez az évad hatott rám a legtöbbet. Hihetetlen jó lett.
    Mikor megtudtam az időpontot a negyedik évad kezdetétől rettentően megörültem mert már olyan sokat nem kell várni. Azon pedig csak csodálkozni tudok, hogyan tudnak még mindig kitalálni valamit.
    Az évadzáró végén pedig szó szerint tomboltam, hogy Kate Argent még mindig él. Hihetetlen.
    Már várom a fejlécet és a háttért is. :)

    VálaszTörlés