Filmajánló - Bunkó vagyok, így hódítok!

Bunkó vagyok így hódítok

Leírás: Romantikus komédia Josh Henderson főszereplésével, aki egy olyan ambíciózus zenészt alakít, akit legutóbbi kapcsolata során nagy csalódás ért. Mivel Adam képtelen megtartani a lányokat, amikor kedves hozzájuk, elhatározza, hogy a jövőben csúnyán fog velük bánni érdeklődésük fenntartása érdekében. Új személyisége először nagy sikert arat a lányok körében, azonban találkozik a nagy "Ő"-vel, Molly-val (Jenna Dewan), aki ráébreszti, hogy nem mindekinek imponál a "kemény fiú" viselkedés.

Személyes vélemény:
Történet: Igazán aranyos. Nekem rendkívül tetszett, ugyanis maga a sztori gimisek körében játszódik, és köztudott tény rólam, hogy imádom az ilyen fiatalos filmeket. A helyzet az, hogy maga a fuilm nem egy nagy durránás, ugyanis egy tipikus sablon sztorira épül remek poénokkal, és érdekessnél érdekesebb jelenetekkel. Tessék, itt is egy film, mely sablon, mégis élvezhető. Imádom az ilyen klivételeket. Mit is értek a sablonon? Jó fiúnkat a csaja dobja pont bál napja előtt egy bizonyos Mark nevű kan miatt. (Mark? Ugyan már! Ennek a csajnak nem lehetett szeme, az biztos, vagy súlyos látóéri fogyatékosságban szenvedett. Uh.) Helyes fiúnk megsértődik, és eldönti, hogy rossz, bunkó srác lesz, ugyanis meggyőződése, hogy a bunkók jönnek be a lányoknak. (Őszintén? Személy szerint hányok a bunkóktól... Szóval a naív, és buta lányoknak biztos bejönnek a bunkók, de én képentörölném őket.) Így hát láthatjuk, ahogy étteremben kifizetteti lányokkal a számlát, egyéjszakás kalandokra hajt, stb. (Nem szeretnék minden részletet külön írásba foglalni.) Ezután megjelenik Molly, ki éppen ezzel a Mark-al jár, aki már egyszer elvette kedvenc főszereplőnk, - akit mostantól nevezzünk Adamnek - barátnőjét. Ugyebár a mondás úgy tartja, hogy a történelem isnmétli önmagát. Adam és Molly közelebb kerülnek egymáshoz, úgymondd összejönnek. Eközben Molly legjobb barátnőjének meghal a cicája. Szörnyű sírás közepette felhívja Molly-t, ki éppen Adammel társalog. Hármas beszélgetést kezdeményeznek, azonban Mark nem bír a vérével, és felhívja Mollyt. Molly kikapcsolódik a hármas társalgásból, majd nagy kérlelések árán belemegy, hogy Mark kéősbb átmenjen beszélgetni. 
Mesés filmünk történetesen ha úgy vesszük, két szálon fut. Míg bemutatja Adam és Molly -t, úgy láthatjuk benne Adam haverjainak történetét. Vane gy nyomi, van egy feka, és egy normális. Persze Ő jön össze Molly barátnőjével Emily-vel. Ki gondolta volna? Szóval előbb említettem, hogy Adam drágánk ismét pofűára esik a csajjal, így dobja. Aztán kiderülnek a dolgok, és happy end. Nagyjából ennyi a fantörpikus történet. Egyszerű, de nagyszerű, bár néhol elég furi. 
Szereplők: Josh, awww. Akarunk erről beszélni? Remek választás volt a rendező részéről, valami csodálatos az a pasi. 
Akkor ott van nekünk Molly, akinek számomra volt némi spanyolos beütése. Vagy csak túl sok Láncreakciót olvastam, nem tudom. Haha.

Összességében fantasztikus film, mely bemutatja két fiatal viharos szerelmét, egy bátty és egy kishúg elmondhatatlan szeretetét. (Leírhatatlanul édesen bánik Adam a húgával,édes Istenem! Nagyon tündériek voltak.) Illetve tanulságos képet mutathat pár mai taj paraszt gyökérnek. 
Fiúk megtanulhatnák belőle, hogy a normális, valamirevaló lányok nem vevőek a köcsögségre. Vagy, csak én gondolom így?

Kicsit rövid lett, sajnálom, de tabletről írtam a bejegyzést, ugyanis a gépem valamiért nem kapcsol be, ráadásul nem tudok felkelni az ágyból, mert tegnap kiment a térdem. Na mindegy. Ölel titeket, 
LTP



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése