Kritika ' Just Can't Get Enough'



Fejléc: Elsőre nekem így bejött. Csak talán az zavart egy picit, hogy a fejlécen szereplő lány egy kissé túl átlátszó. És az alján több kép van mint a tetején. De amúgy úgy ha többet nézem nincs vele bajom :)
Viszont az oldal szélessége szerintem túl kicsi. Szerintem húzd egy kicsit szét. Ajánlatos a szélesség beállításánál beállítani a 930x260 méretet és akkor a blognak szép formája lesz :)

Háttér: Hmm szerintem túl sötét a fejléchez. Én valami világosabb árnyalatú barna hátteret használnék. Mert így valahogy nincs összhangban a fejléccel. Lehet a háttér miatt is tűnik olyan furának a fejléc. Keress más hátteret.

Történet:  Igazából nem tudok túl sokat írni mivel még csak egy rész van fent. Mivel kezdő vagy ezért jó, ha már most megfogadsz pár tanácsot. Először is a fejezet túl rövid. És ráadásul még túl sok benne a párbeszéd is. Hidd el sokkal élvezetesebb olvasni ha részletes leírást adsz pl. a szereplők érzéseiről, történeteiről a múltban, vagy a helyszínekről. 
Nem tudom, hogy mit akarsz belőle kihozni, de egy valamit tudok. A főszereplő csaj neve sablon név -.- Destiny Winter...nyugodtan oda tehetted volna még a Summert is vagy Autumn-t is. Falra mászok már ezektől a nevektől. Könyörgöm a Google a barátod...beírod, hogy nevek és egy csomó olyat nevet dob ki amit még senki nem használt agyon...és lám máris van valami egyediség a történetben és máris egy olvasóval több. Hmm Lol fan vagy mi?? xD Miley gif Lola név..borzalom. Félre ne érts, csak egy csomó blogban láttam már.
Helyesírási hibával nem találkoztam. Mondjuk ilyen rövid fejezetben az lett volna a rossz ha találtam volna. Nem is a fejezet hosszával van baj, ugyanis engem a hosszúság soha nem érdekelt mivel mindenki annyit írjon amennyit akar és tud. Engem a párbeszédek zavartak. A következő fejezetekben több leírás és hidd el máris többen fognak felfigyelni rád.

2 megjegyzés:

  1. Köszii:) Jó, kezdő nem vagyok, mert azért régebbi blogjaim is vannak már, csak ez új :D A Lola nem azért jött, csak a ez a név jutott eszembe:D Mindegy, azért kösz':D

    VálaszTörlés
  2. nem szerettelek volna megbántani :/ a Lola pedig hirtelen azért jutott az eszembe mivel h pont Miley képe volt mellé téve, szóval nekem az jött le.

    VálaszTörlés