Filmajánlók [ Valentin - Bálint nap ]

Sziasztok. Tudom, hogy mostanában nem voltam valami aktív és főleg nem hoztam tartalmas bejegyzéseket, de most itt vagyok és próbálok mindenkit kárpótolni. :)

Valentin napi randevú

Laura a bankszektorban dolgozik New Yorkban, és egyedül neveli lányát, Kelsey-t. Igyekszik mindkét szerepében helytállni, ami rengeteg enegiájába telik, de meghozza a gyümölcsét. Sikert sikerre halmoz a cégnél, így főnöke kilátásba helyezi az előléptetését. Hidegzuhanyként éri a hír, miszerint volt férje, Dylan, akitől még elválni sem volt ideje, bíróságra citálja a láthatóságért. Laurának és lányának a texasi kisvárosba kell utaznia a dolog tisztázása végett...  

Különleges Valentin nap
 
Miután Amerika belép a II. világháborúba, és emiatt minden harcköteles katonát behívnak, Neil Thomas tengerészhadnagy könnyes búcsút vesz terhes feleségétől, Caroline-tól, és felszáll arra a vonatra, ami valószínűleg a végzetébe viszi. Mielőtt a fia megszülethetne, Neil gépét lelövik a Csendes-óceán felett, és a hadnagyot eltűntnek nyilvánítják. A hír hallatára Caroline teljesen összeomlik, és az elkövetkező 65 évben minden egyes évben kimegy a pályaudvarra, méghozzá azon a napon, amikor utoljára látták egymást Neillel, hogy megemlékezzen élete szerelméről. Idővel egy tévériporter (Jennifer Love Hewitt) tudomást szerez erről a megindító történetről, és elhatározza, hogy utánajár annak, hogy mi történhetett Neillel. A kutatásban Caroline unokája, Lucas is részt vesz, és a két fiatal között hamarosan szerelem bimbózik.

Bazi rossz Valentin nap

A Bazi nagy görög lagzi alkotóitól. A manhattani virágbolt tulajdonos, Genevieve Gernier sajátos és szigorú randiszabályokat követ: összesen öt alkalommal találkozik egy férfival, hogy elkerülje az esetleg kialakuló kötődést, s így a csalódást és a fájdalmat. Amikor jóképű, kedves Greg Gatlin megveszi a közeli éttermet, azonnal megtetszenek egymásnak. Találkozni kezdenek, és az ötödik randevú után Genevieve úgy érzi, mégsem jó a maga kreálta szabály. Lehet, hogy felül kéne írnia szerelmi filozófiáját? A Bazi nagy görög lagzi alkotói újra összehozták a főszerepelőket egy fergeteges romantikus vígjátékban.

Valentin Nap

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, és ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, vagy régiek érnek véget, netán egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések, a reménykedés, az elvárások - avagy mi történik a Los Angeles-i párok és szinglik életében Valentin-napon?


Hirtelen ennyit találtam, remélem tetszeni fognak.:)

Bea Styles

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése