Kritika ' The Mirror Of The Soul '


Fejléc: Hát ez valami borzalmas :( Bocsi a kifejezésért, de ilyet akár ki tud csinálni. Beírod google-ba és egy csomó ilyen png képet kiad. MÉg csak meg sem kell magadat erőltetned. Én a helyedben rendelnék újat.

Háttér: Tipikus sablon háttér. Szinte minden második blogon ilyennel találkozok. Hallottál már az egyediségről? Annyi klassz bloghátteret lehet találni amit még senki nem használt, csak egy kicsit keresgélned kellene.

Történet: Huh, hát nem fogott meg. Először megörültem, hogy valami izgis Liames Harrys bloggal találtam szembe magam, de aztán rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem.
Először is ami kiütötte a szemem az a sok kép amit a fejezetekbe beillesztesz. Az oké, hogy a fejezet elejére belinkelsz egyet, de a a fejezet többi részébe miért teszel? Soha nem értettem, hogy miért kell egy házról meg szobákról egy csomó képet betenni. Szerintem az olvasók dolga az, hogy maguk elé képzeljék a dolgokat. Had döntsék már el Ők, hogy mit hogyan képzelnek el. Vagy talán Te láttál már egy könyve képeket az adott helyszínről? Mert én nem.
De ugyebár ha magunk elé akarjuk képzelni a történetet ahhoz az kell, hogy jó leírás legyen. Ami nálad sajnos nincs. 
A fejezeteid rövidek, tele vannak képekkel és párbeszédekkel ráadásul egy csomót ugrálsz az időben. Először leírod, hogy másnap majd írsz pár sort és rögtön megint ugrasz az időben. Túl gyorsan történnek a cselekmények. Pont ezért lenne jobb ha több leírást adnál. Például a szereplők érzéseiről, hogy az olvasók jobban ismerhessék meg.
Te ezt, hogy oldod meg? A főszereplő felvágja az ereit erre Te beteszel egy gifet -.- Én személy szerint jobban élvezném, ha kifejtenéd a fájdalmát, a gondolatait. De nem, Te inkább beteszel egy érvágós gifet a többi meg le van tojva. 
Sok üzenetes rész van. Ha a főszereplő üzenet kap amit elolvas az szokás dőlt betűkkel írni mert ha nem eléggé összefolyik a történettel, mellesleg úgy szebben is mutat.
Helyesírási hibát nem nagyon találtam csak pár elgépelést ami könnyen tudsz javítani.

Ennyi lenne. Előre sajnálom ha megbántottal. Csak segíteni szerettem volna...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése