Sorozatajánló - The Tomorrow People | Részek, Képek, Szereplők

The Tomorrow People - A kiválasztottak
Spoiler előfordulhat!
Ezúttal a blogbejegyzés összes szövegét én írtam!



Összefoglaló:
A Magyarországon "A kiválasztottak" címen futó sorozat különleges képességeket birtokló fiatalokról. A képességeit az úgy nevezett 3T, azaz teleportálás, telekinézis, illetve telepátia. 
Ők, az úgy nevezett Holnap emberi veszik fel a harcot az ULTRA nevű szervezettel, melyben maga Az alapító is különleges képeségekkel bír. Ebbe a harcba keveredik bele főszereplőnk, Steven Jameson, kinek az apja a holnap embereinek egyik legerősebb tagja volt, azonban eltűnt, és ideje lenne megkeresni. Így Steven-ből kettős ügynök lesz, ugyanis az ULTRA-nál dolgozik elméletileg, viszont rettentően hűséges a föld alatt bújkáló Holnap Embereihez.



Szereplők:
Robbie Amell - Steven Jameson

Mint már említettem főszereplőnk Steven Jameson, kinek bőrébe Robbie Amell bújt ezúttal. 
Igazából magával a karakterrel nincsen bajom, szerintem egész korrekt volt, ahogy felépítették a jellemét, csak voltak jelenetek, ahol Robbie kicsit bizonytalanak tűnt. De miután ezen túllendült egész nézhető képsorokat hoztak létre vele. Tetszett a sorozatbeli testvére, Luca, és közte kialakított kapcsolat, mert normális volt, és nem egy elviselhetetlen "én pici öcsikém" nyáladzást láthattunk. Azt viszont nem tudtam volna elképzelni az Ő helyzetükben.
Összeségében egész jól alakított a fiatalabbik Amell ebben a sorozatban, jár neki a keksz, azt hiszem. (Oké, ez valóban hülyén hangzott.)

Luke Mitchell - John Young
John, alias Luke is szinte főszereplőnek számít, ugyanis észrevételeim szerint az összes epizódban szerepel. Mit ne mondjak? Amikor először rápillantottam, csak összehúztam a szemöldökömet, tudjátok színpadiasan, ahogy a fanfictionokban szokták a sztárok, pont úgy, és analizáltam az emberünket. Annyira ismerős volt! Végül lehesett, és vigyorogva integettem neki, hogy "Hello Will!". Igen, Luke játszott a H2O harmadik évadjában, és már ott elrabolta a szívemet. Talán nem is kell mondanom, hogy Ő a második kedvencem a történetben. A színészi játékával nekem egy csöpp problémám sem volt, imádtam az egész karakterét, még mindig alig jutok szóhoz a sorozatbéli sorsát illetően.



Peyton List - Cara Coburn
Vajon miért van az, hogy amikor meghallom szegény csaj nevét, nekem rögtön az a szőke kis Disney-cicababa ugrik be szőke hajjal? na, mindegy, igazából ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogyha nekem ugyanaz lenne a nevem, mint egy Disney-baby-nek sürgősen elgondolkodnék egy névváltáson. Bár, ha jobban belegondolunk, akkor Ő sokkal előbb viselte ezt a nevet, mint a Disney-barbie. (Elnézést, nem szeretnék senkit sem megbántani a szőke Peyton-fanok közül sem.)
Szóval, térjünk rá a sorozatbeli játékára. Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy 10-ből, jó, ha 5-öt tudok neki adni. Engem néha nagyon felidegesített az idióta búskomor ábrázatával, bár, be kell vallani, ha szomorú fejeket kell vágni, az nagyon megy neki.  

Aaron Yoo - Russell Kwon

Amikor először bemutatkozott a sorozatban Russellként, mondhatni, hogy imádtam. (SPOILEEEER) Az utolsó epizódokig nagyon bírtam a fazont, és amikor elverték rettentően sajnáltam, de amikor az utolsó pár epizódban átadta egy másik ribanccal Jameson apját az ULTRA vezetőjének, akkor kiakadtam rá, és dobtam a jövőbeli vicces férjeim listájáról. Azonban azt kell mondjam, hogy színészként egész jó, nem kimagasló, de szerethető játéka van. Ha egy tízes skálán kéne értékelnem, egy erős hetest adnék az egész sorozatbeli teljesítményére. Szívesen megnézném más körülmények között is.




Mark Pellegrino - Dr. Jedikiah Price
Elkezdtem bámulni az első epizódot a huszonkettőből, és amikor megpillantottam a gonosz nagybácsinkat, örömömben szinte ugrálni kezdtem, hiszen Ő az én Lucikám, oké Luciferem a Supernatural című sorozatból. Nem elég, hogy hatalmas rajongója voltam már az Odaát alatt is, és akkor most itt is láthatom. Már Luke-nál említettem, hogy vannak kedvenceim, hát szeretném bemutatni az első számú jelöltemet. Annyira kis gonosz, egy igazi gazember, de egyszerűen nem lehet nem imádni! Szerintem tökéletesen játszotta az egész rábízott szerepet. Órákig képes lennék még áradozni róla, sőt, ott tartok, hogy hamarosan bekapcsolom az Örömódát, és táncot járok rá. 


Madeleine Mantock - Astrid Finch

Ha már mindenkinél mondok valami egészen hatalmas hülyeséget, akkor itt sem hagynám el ezt a jószokásom. Szerintem ez a csaj hasonlít Danielle Peazer-ra (tudjátok, Liam Payne ex-csaja), de aztán lehet csak túl sok vaníliás pudingot ettem, és hallucinálok. 
(SPOILER!)
A karakterével semmi problémám, tipikus legjobb barátnő, aki titokban szerelmes a spancijába, Stevenbe. Persze ezt később a kis huncut Jameson ki is olvass az elméjéből, így Astrid végre lebunkózhatja Jamesont.
Bírom azokat a részeket, amikor John-nal van, azok rettentően aranyosak szerintem.

Sarah Clarke - Marla Jameson
SPOILER
Nálam ez a nő duplán megbukott anyaságból. Nem elég, hogy az első filmben, melyben láttam, nem esik le neki, hogy a lánya egy vámpírral jár, és később mutáns lényt szűl neki, de most második alkalommal mikor bizonyíthatna nálam, akkor is elbaltázza a léehetőséget, ugyanis szegény Stevenbe gyógyszereket töm, az első részekbe, ugyanis a pici Steven-nel elhiteti, hogy agybajos, amiért hangokat hall, illetve más ágyában ébred a képességeinek gyökerezésekor. Nem lett volna könnyebb közölni a kisfiával, hogy "életem, nem vagy egy megtestesült hülye, csak apád és én is mutáns emberek vagyunk" (?). Hm? Vagy?
Nem tudom, nekem annyira nem szimpatikus szegény Sarah. 


Jeffrey Pierce - Roger Price
SPOILEEEEER veszély.
Nos, hát Ő lenne a mi csodálatos, kiemelkedően szereteteljes apucink, aki ahelyett, hogy leülne anyukával és megbeszélné a kicsi fiával, hogy "mutáns vagy, darling", inkább elhúz, hogy biztonságba tudja a családját(?). Azonban a másik vétek az, hogy a föld alatti kis lények pedig ott várják, hogy visszatérjen, mint a nagy megmentő, aki elvezeti őket a paradicsomba. Eközben Roger hat évig egy jégtömb fogságában fekszik eszméletlenül, valahol elveszve, ha jól emlékszem a Pokol Tornácán((?) aztán lehet hülyeséget beszélek).
Itt most kitérhetnék rá, hogy milyen huncut ez a Jed bácsi, de nem fogok, mert akkor nem lesz semmi értelme, hogy megnézd a sorozatot. Oké, így is spoilereztem rendesen, ha jól emlékszem, de feltüntettem!!

További szereplők:
Jacob Kogan - Luca Jameson
Simon Merrels - Az alapító 
Carly Pope - Morgan
Alexa PenaVega - Hillary Cole
Laura Wiggins - Irene
Madeleine Arthur - Charlotte Taylor
Serinda Swan - Cassandra Smythe
James Mackay - Julian Masters
Meta Golding - Darcy Nichols
Nick Eversman - Kurt Rundle
Robert Gant - Peter
.....és még így tovább sokan mások.

Összeségében nekem tetszett a sorozat, és szívesen megnéztem volna belőle egy második évadot. Velem ellentétben sokak inkább a pokol mély bugyraiba hajítanák az írót, amiért ilyen nézhetetlen sci-fit írt, de mindenkinek szíve joga eldönteni tetszik-e neki, és véleményt nyivánítani. Sajnálatos módon az utálkozók nyertek, így a sorozatot törölte a CW, a rajongók képzeletére bízva a történet folytatását. 

Az évad megtalálható itt:
Indavideó: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Mozi csillag
Moovie.cc
Köszönöm ha elolvastad, 
és elnézést az esetleges helyesírási hibákért a szövegben.
Várom a kultúrált(!!!!!!) kommentárokat.

xx LTP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése