Kritika #1 Best Song Ever

Aloha!

Sziasztok! (Hiába köszönök egyszer nagyban, nem tudom úgy elkezdeni, hogy megint ne köszöntselek benneteket...) Meg is érkeztem első kritikámmal. A mai nap folyamán remélhetőleg jelentkezek még egyel! 
Öleléés



Alap sztori:

El kell mondjam, már itt az elején, hogy a blogod 1 óra alatt sikerült elolvasnom. Igaz nem volt fent valami túl sok fejezet, és hű de hosszúak sem, de szerettem volna közölni, hogy kész tények előtt állítsalak szemben. Nálam ez csak annyit jelent, (mármint, hogy ily' hamar elolvastam a sztorit) hogy igazán szép, és értékes, olvasható történetet tudhatsz magadnak. A többi pedig már csak plusz.
Különös történettel találkoztam, be kell valljam, ilyet még nem olvastam. Talán azért is nem, mert nem tetszettek, hogy a video klipben kreált személyiség a főszereplő. Viszont most kíváncsisággal kezdtem neki. És azt kell, hogy mondjam... ez igen! Szépnek tartom azt, hogy a klip hatására készült el a blog, hisz' onnan merítetted az ötletet, hogy Harry -nak van egy ikertestvére Marcell. Én személy szerint imádtam Marcell -t, tetszett is a dolog! Azt hiszem inkább rövidebbre zárom, az alap sztori nem sablon, szép és kidolgozott!

Helyesírás:

Na, itt már vitatkozhatnánk! Alapjáraton, alig- alig ejtesz egyet- egyet, viszont mikor van, az brutális. A mégsem, még mindig egyben van
Mikor párbeszédet írsz, akkor figyelj, hogy ha kijelentő mondat van, és a mondat után írni akarsz még azt kötőjellel, és szóközzel, valamint pont nélkül oldjuk meg! Pl.:
Rosszul: - Oh, picim.- sétált mellém, majd leguggolt elém.
Helyesen: - Oh, picim - sétált mellém, majd leguggolt elém.
Remélem értetted mit akartam, és megfogadod tanácsom! Ja és a mégsére figyelj! 

Fogalmazás:

Nem rossz, bár sokat lehetne még rajta javítani! Sok- sok gyakorlással egyre jobb és jobb leszel!


Fejléc:

Egyszerű, de nagyszerű. Mostanában rá vagyok kattanva az ilyen egyszerű fejlécekre, talán ezért is tetszik annyira. A mérete is tetszik, kivételesen(!!) valahogy feldobja ezt a blogot. De egy másikon nem biztos, hogy ilyen jól mutatna! 
Tetszik, hogy a fejlécen, az egyik Harry arcát láthatjuk, nos igen ő lehet Harry. A másik, aki lehajtott fejjel áll, ő pedig lehet Marcell. Valamint mellettük a lány külön tetszik, hisz' Danie -t menő, gördeszkás lánynak ismerhettük meg.

Háttér:

Illik a fejléchez, nincs vele bajom!

Modulok: 

A blog információi nagyon nem tetszik, hogy így járkálnak össze- vissza, mint egy film után. Alig olvasható ki belőle valami, ráadásul csúnya is, nem illik az oda! Mással nincs bajom.

Sok sikert a további blogolással!

UI.: Gazdagodtál egy újabb feliratkozóval!;)



2 megjegyzés: