Információ

Sziasztok!
Sikeresen megérkeztem a gólyatáborból. Őszintén szólva remek volt! Csodás embereket ismertem meg, és bolond barátokra leltem. 
Na, de ugorjunk a közölni valómra.
Nos, a helyzet az, hogy nem bírom tovább! Komolyan, nekem betelt az a bizonyos pohár, elszakadt a képzeletbeli cérna. Túlhajszoltam magamat. Nem tudok blogajánlót írni, se interjút készíteni. Sajnálom, de ezentúl ilyesmiket nem lehet kérni a blogon. Kaptam e-maileket designátalakítás, illetve fejlécrendeléssel. Hol van kiírva a blogon, hogy vállalok ilyet? Természetesen nemet mondtam rájuk, ugyanis nem vagyok designes, és nem is szeretnék az lenni, béna munkát pedig nem fogok publikálni. 
A lényeg annyi pontosan, hogy ezentúl nincs ajánló kérés, se interjú. Giffeket, képeket, háttereket szívesen hozok, cseréket rettentően szívesen pakolom ki. Egyéb dolgokat e-mailben lehet kérdezni.
A novellaverseny továbbra is zajlik. Már elkezdtük a novellák olvasását, illetve értékelését. Az eredményről még nem tudok információt kiadni, ugyanis még döntenünk kell. Mindenki értesítve lesz!
Bocsánat az esetleges helyesírási hibákért, nagy sietségemben írtam a bejegyzést, ugyanis mindennel el vagyok maradva.

Csók,
LTP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése