Ajánló 01. #Zsuu_Lorant

Sziasztok!
Gondoltam, még a mai nap folyamán hozok egy blogajánlót, méghozzá, egy lelkes írónő blogjáról. A leányzó, alig tette fel a prológust, és az első fejezetet, már 11 rendszeres olvasóval, és aranyos kommentárokkal büszkélkedhet! Kívánok neki mégtöbb olvasót, és rengetek oldalmegjelenítést!  Hölgyeim, és uraim, Zsuu_Lorant!

Részlet a prológusbólA boldogság mindenkinek mást jelent. Van akinek, a szerelem, illetve szeretet. Kinek a család, béke, nyugalom. Ez a különbség vonzza talán össze az embereket és így születik meg egy - egy család, illetve házasság. Nekem nagyon sokáig a ez a fogalom nem létezett. 

Rendezett modulsáv, rózsaszínes-lilás bejegyzés címek, csodálatos fejléc, és ez mind, csak a design!
A blognak nem csak a kinézete elragadó, hanem a története is. Egy meglehetősen bizonytalan lány, ki Wolwerhamptonba költözve, a nővére által talál állást, mit sem sejtve, hogy az új munkahely miféle izgalmakat tartogat.
Zsuu, még csak az első fejezetnél tart, de a blog színvonal, - szerény személyem szerint - már is magasabb, mint egy-két tömeggyártmányé. A fogalmazás egyszerű, mégis élvezhető! Ajánlom minden Liam Payne fannak, ugyanis a titkos lovagunk, mint leszűrtem, a fantasztikus Liam James Payne lesz!

Sajnálom, ha béna, esetleg kezdetleges lett, de életem első ajánlója.
Csók,
L.T.P.~

2 megjegyzés:

  1. Drága L.T.P. ~ !
    Nagyon szépen köszönöm az ajánlót, örök hálám és szerintem ügyes voltál, nem lett béna. :)
    Hatalmas ölelés, Zsuu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsu!
      Igazán nincs mit! Szívesen csináltam, főleg neked! :) Hát, örülök, hogy tetszik, akkor..:)
      Csók,
      Lizi

      Törlés