Íróverseny, információk!

Sziasztok! 
Ma megszeretném osztani veletek a versenyzők névsorát, s a feladatot. De előtte bocsánatot szeretnék kérni, amiért nem nagyon válaszoltam a kérdéseitekre - pedig jött egy pár. Viszont lehet sablonos kifogás, de iskola. Igen nálam is becsöngetnek, sőt elég korán, ami azt illeti. Mindegy is, ezt majd egy nagy sulis bejgyzésbe leírom, sok-sok jó tanáccsal együtt! :)




Akkor a verseny. Megvártam, amíg 11 fő jelentkezik, mert az egészet így terveltem ki. S akkor nézzük ki azok, akik bekerültek. 

  1. Zuzaa Zuzii
  2. Robin Peterson
  3. Anastasia B.
  4. Emily Cs
  5. Esther Smith
  6.  Yamashita Ayumu
  7. Carlie Verna
  8. Patricia Freelove
  9.  Bells Booth
  10.  Faith Sun
  11. Jelly ßelly

Ők, vagyis Ti jelentkeztetek. Amihez sok sikert is kívánok. 

De itt jön a kérdés, mihez is kívánok én szerencsét? Hiszen még a feladatot se tudjátok. Egészen mostanáig. Nem lesz nagy dolog, írni - minő véletlen, egy íróversenyen - kell, egy 4500-5000 szavas fogalmazást. Aminek én jelelőm ki a témáját, az eheti téma a : Nyomor(úság). 


S minden történetet kérlek Word dokumentumba küldjetek el a: robinsummer09@gmail.com email címre. A tárgy legyen: Íróverseny - Raine Loire (ide értelem szerűen a te jelentkezőneved kell ) 
Nyugodtan szúrhattok be képet,  meg azzal a szereplővel írjátok akivel szeretnétek, lehet az sztár, egy általatok kreált főhős is. 
A határidő: 2014.09.11-12. 
Aki ez idő után küldi automatikusan kiesik a játékból.  


Nagyon sok-sok ihletet, s jó ötletet kívánok az íráshoz!
Raine Loire 

3 megjegyzés:

  1. Drága Loire!
    Kérdésem lenne feléd, méghozzá, hogy hol tudom wordben megnézni, hány szónál tartok? Esetleg ány oldal kell ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek?:)
    Várom válaszod,

    Patricia Freelove

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Patricia!

      Bal alsó sarokban mutatja nekem az oldalszám mellett, hogy Szavak száma: 4500 például. Nekem 2007-es van, de a 2013-asban pedig ugyanott bal alsó sarokban azt fogja kiadni 4500 szó. A lényeg bal alsó sarokban kell keresni! :)

      xx,
      Raine Loire

      Törlés
    2. Nekem nem mutatja, csak olyanokat, hogy hely, sor, betű, stb.:/ Pedig már a novella vége felé járok, és ma még be kell adnom!:D

      Törlés