Sweet true lies - avagy a PERFECT c. Liam Payne fanfiction újra szárnyakat kap új néven

SZIASZTOK!

Tudom, nem túl illendő 9 év eltelte után idepofátlankodni, jobb volna háborítatlanul hagyni ezt a blogot, de... történt némi izgalom itt az elmúlt három napban.

Átolvastam a PERFECT c. blogom, amit 2013-2014 között írtam fanfiction formában, és úgy döntöttem, hogy ennek szárnyakat kell kapnia egy új történet formájában, azonban nem One Direction fanfictionként.

Amennyiben valakit érdekelne, egy újraírt, sokkalta kellemesebb formában, szívesen várom a Wattpad profilomon: @lizim02

Egy kis kedvcsináló:A telefonom megrezzent a zsebemben, mire automatikusan letettem az eddig kezemben tartott ruhát az egyik fogasra, majd rápillantottam a kijelzőre. A szemem másodpercenként tágult egyre nagyobbra, ahogy elolvastam az SMS-t, amit kaptam.

„Révész a parton, Riley.”

Önkéntelenül kezdtem vad zihálásba, ahogy csigalassúsággal eljutott tudatomig, hogy mit jelentett a kósza mondat, mely visszahangként csengett a fülemben.

Gondolkodás nélkül fordultam sarkon, majd futólépésben iramodtam meg a bevásárlóközpont kijárata felé. Reménykedtem benne, hogy az üzenet mindössze csak egy buta vicc volt apám részéről, azonban a vészcsengő ott csilingelt az agyam legeldugottabb pontján.

Amint kijutottam a plázából rögtön sietősen a buszhoz vettem az irányt. Még azzal sem törődtem, hogy faképnél hagytam Dianát, aki valószínűleg vérig fog sértődni emiatt. Azonban nem volt időm ezen töprengeni, hiszen tudtam: baj van. Óriási nagy baj.


•○•○•

Akinek elnyerte tetszését, KATTINTSON IDE

Emellett a profilomon megtalálhatjátok urban-fantasy történetem is, amiben egy furcsa próféciát üldözünk a kedvenc főszereplőimmel, Nathaniellel és Eleanorral. Ne hagyjátok ki pokoli szerelmük kibontakozását!


Sok-sok szeretettel és hálával,

L.T.P~ / lizim02

A képre KATTINTVA elérhető a WATTPAD profilom.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése